ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
عطر میخک خیلی غالبه هرچی بود گذاشتم تو برنج و حبوبات که حشره نزنه
تو چای ماسالا هم ریختم خوشم نیومد
ادویه دود استفاده کردید؟
من عاشق عطر دودم یه قطره گرفتم بعضی وقتا تو همبرگر یا غذاهای ساندویچی میریزم اما ادویه اش رو تا حالا تست نکردم
عطر جوز هندی هم خوبه برای ماکارونی و پیتزا و لازانیا یه کوچولو تو قیمه هم خوبه
صنوبر جان ادویه مخلوط ندارم برای هر غذا خودم قاطی میکنم
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received: 10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
منم از این مخلوط ها ندارم به جز ادویه کاری که خودشون قاطی کردن
سلین ما یه ادویه واسه پیتزا و لازانیا خریدیم با طعم دود
خیلیییی دودش غالبه، اصلا استفاده نکردم
از ادویه جلالی خریدیم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin، شیدا، صنوبر۷۱
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
منم ادویه مخلوط ندارم.
شوهرم میگه معلوم نیست توش چیه، شاید بیماری ایجاد کنه-_-
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin، صنوبر۷۱
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received: 5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۱:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۱:۴۶ عصر، توسط Sufii.)
شنبلیله خشک رو من توی ابگوشت و همینطور عدسی میریزم خیلی عالی میشه..
البته توی ابگوشت گاهی وقتا ترخون، گاهی وقتا اویشن و گاهی وقتا شنبلیله میریزم، هر دفعه طعمش متفاوت میشه
پودر تخم گشنیز برای ادویه جوجه هم عالیه
ادویه مخلوط هم من نمیگیرم مگه بعضی وقتا مش از اونور برامون بیاره، یه ادویه جیمی الیور بود برای کباب و استیک دوست نداشتم
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
ستی و ترگل از ادویه سیب زمینی knorr تعریف کردن میخوام ادویه سیب زمینی و مرغش رو تست کنم
یه ادویه آرومات هم داره یکیش درش قرمزه یکی زرد اینم احتمالا بگیرم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Targol، ستیلیته، شیدا
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received: 5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
ادویه های هندی و پاکستانی هم گاهی وقتا از جنوب میگیریم مثل آچار گوشت و ماسالا...برای کسی که اهل تندی باشه خوبن..
سلین جوز هندی عالیه مخصوصا بوی زهم گوشتو میگیره اما بابد خیلی خیلی کم استفاده بشه و اینکه اصلا نباید باردارا بخورن
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received: 10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
منم سبزی خوردن که بمونه خشک میکنم تو کباب شامی میریزم
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received: 9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۲:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۲:۰۷ عصر، توسط صنوبر۷۱.)
مری باور کن میگفت هرروز چندتا دونه میخک میخورم تازه وقتی نرم شد قورتشم میده
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Mari90، youtab
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received: 10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
ای جان  ولی خداییش باید منم خودمو به چالش بکشم
شاید خواص درمانی داشته باشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، صنوبر۷۱
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
اره الهامی خیلی خوشمزه و خوش عطر میکنه مخصوصا ابدوغ خیارو
 پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Elham67، شیدا
|