امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
یوتاب Big Grin❤️

منم مردم از خنده =))))))) Big Grin

واااای پوووووکیدم یوتاب همه دیدن که =))))))
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab
پاسخ
وای وای وای
ترگل همینجوری دارم هر هر بلند میخندم بچم هی یه جوری نگام میکنه خخخخخ
نمیدونم چرا اینجوری شد نوشتنم
وای اره الما همه ام خوندن حالا خخخ
نه بابا ترکی چیه 
وای
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Targol، نسیمه جااان
پاسخ
آخی آلماجون خسته نباشی،
نه بوخودا جدی گفتم
ممنونم که اینهمه تایپیدی^__^
آلما جون شرمنده من یه عالمه سوال برام پیش اومده -__-هر کدوم که حال داشتی جواب بده جیگر

این چیزایی که آماده میکردی، نظیر سوپ ماست، شله زرد، سیب‌زمینی چیپسی و هویج چیپسی میذاشتی تو یخچال؟
هویچ رو آب پز نکردی؟
بعد گردن ۱۷ساعت غل زد وا نرفت؟
از شعله پخش کن و دم کنی هم استفاده میکنی؟
سس سالاد رو چند ساعت قبل از سرو اضافه و مخلوط کردی؟
اینکه گفتی شله زرد ها رو کشیدم یعنی ریختی تو کاسه؟ گذاشتی یخچال؟ شله ها رو شما سرد میخورین؟
نمک برنج رو چقدر میریزی؟
لوبیاسبز دورچین رو پختی یا سرخ کردی؟چیزی هم اضافه کردی بهش؟
با تشکر فراوان
تا سوالات بعدی خدا نگهدار
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Hamii99، mahtakhanoum، Nedaaa28، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
اینجا تبدیل شده یه صندلی داغه مهمون داری آلما Big Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Hamii99، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۵:۴۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: اینجا تبدیل شده یه صندلی داغه مهمون داری آلما Big Grin

[تصویر:  screenshot_20230405_173459_google_scq4.jpg]
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۵:۴۳ عصر)شیدا نوشته است: آخی آلماجون خسته نباشی،
نه بوخودا جدی گفتم
ممنونم که اینهمه تایپیدی^__^
آلما جون شرمنده من یه عالمه سوال برام پیش اومده -__-هر کدوم که حال داشتی جواب بده جیگر

این چیزایی که آماده میکردی، نظیر سوپ ماست، شله زرد، سیب‌زمینی چیپسی و هویج چیپسی میذاشتی تو یخچال؟
هویچ رو آب پز نکردی؟
بعد گردن ۱۷ساعت غل زد وا نرفت؟
از شعله پخش کن و دم کنی هم استفاده میکنی؟
سس سالاد رو چند ساعت قبل از سرو اضافه و مخلوط کردی؟
اینکه گفتی شله زرد ها رو کشیدم یعنی ریختی تو کاسه؟ گذاشتی یخچال؟ شله ها رو شما سرد میخورین؟
نمک برنج رو چقدر میریزی؟
لوبیاسبز دورچین رو پختی یا سرخ کردی؟چیزی هم اضافه کردی بهش؟
با تشکر فراوان
تا سوالات بعدی خدا نگهدار
قربونت برم تو سوالاتم مثه خودت جذابن Big Grin❤️

سوپ ماست و شله زرد رو گذاشتم تو یخچال ولی چیپسارو نه ، فقط بعد خن‌ک شدن کردم تو نایلون فریزر و گره زدم که هوا نره توش!
شیدا اگه دقت کن هویجام چیپسی نیستن و فقط زیادی سرخ شدن که بعدا گرم کردم تو ماهیتابه چون مثه خورشت بود و بهش آبلیمو زدم کمی ، نه آبپز نکرده بودم چون حال نداشتم Big Grin برا همون مثه خورشت کردم
نه گردن وا نرفت البته موقع کشیدن دو تا کفگیر انداختم زیرش و آروم برداشتم گذاشتم تو دیس Big Grin
از شعله پخش کن نه ولی از دم کنی استفاده میکنم
سس سالاد رو پنج ساعت قبل اضافه کردم و سالادو گذاشتم یخچال
بله عزیزم ریختم تو کاسه و گذاشتم یخچال نزدیک افطار درآوردم گذاشتم سر سفره تا خنک باشن ، بله خنک میخوریم شله زردو
لوبیا سبز دورچین رو پختم بعد بهش کمی نمک و آبلیمو و زعفرون و رب اضافه کردن و از آبی که گردن انداخته بود تو قابلمه ش یه چند ملاقه برداشتم ریختم تو لوبیا و درشو گذاشتم تا غل بخوره و آبش کشیده شه
خدا نگهدار عزیزم
(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۵:۴۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: اینجا تبدیل شده یه صندلی داغه مهمون داری آلما
دیگه دیدم کسی منو به صندلی دعوت نمیکنه خودم همینجا نشستم Big Grin

شیدا من برنجو از شب قبل میشورم و خیس میکنم به این‌ منوال که !
برا ده تا پیمونه ، آب ریختم رو برنج تا یه بند انگشت از روی برنج آب باشه، بعد چهارتا سنگ نمک بزرگ گذاشتم رو برنج ، باید انقدری سنگ نمک بذاری تا روز بعدش آب نشه نمکا!!

بعد فرداش موقع آبکش کردن سنگ نمکا رو برداشتم ، برنجو ریختم تو آبکش ، روش آب باز کردم تا شوریش بره ، نباید دست بزنیا خرد میشن ، همینطوری آب بگیر فقط ، شوریشو از اینجا میتونی بفهمی که از زیر آبکش که آب میره ، یکم انگشتتو میگیری میزنی دهنت ، باید اون آب شور نباشه ، نمکش معمولی کمی رو به بالا باشه ، کم نمک هم نه!
بعدشم که مراحل جوشوندن و آبکش کردن Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، youtab، ستی‌لیته، شیدا، نرگس، نسیمه جااان
پاسخ
چه جالب سنگ نمک رو نمیدونستم چجور استفاده میشه

من ۲ تا سنگ نمک بزرگ دارم ،تزئینی استفاده میکنم Big Grin
شیدا مامان منم یه روش واسه نمک برنج داره ،ک خیلی خوب میشه نه کم نمک نه شور
به ازای هر ۶ پیمانه برنج ،۲ ق غذاخوری نمک،میریزه توی آبی ک قراره برنج خیس بخوره ،بعدم ک آبش رو میریزه
توی آبی ک قراره جوش بزنه و برنج توش آب کش بشه هم همینطور
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
شیدا آفرین بپرس. اون سری من پرسیدم کسی به جز صنوبر جدیم نگرفت  Big Grin

بچه‌ها بادمجون و میشه تو فر گذاشت به جا سرخ کردن؟ چه خوووووب. قلق خاصی داره؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
آره مهتا بذاری فر خیلی بهتر میشه
با فرچه روش روغن بزن. هر ۱۵ دقیقه مثلا
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
اااا  صندلی داغه Big Grin
آلما باتوجه به اینکه گردن برش نداده بودی بنظرت کسی حق دیگری رو خورد ؟ Dodgy  Cry یعنی بیش از اندازه تقریبی در نظر گرفته شده  Blush
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، ستی‌لیته
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان