امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
ستی لیته مارک زودپز شما چیه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من دفعه اولمه دارم رون بوقلمون میپزم، برا خورشت، مثه مرغ گذاشتم با هویج و پیاز و سیر آبپز شه، بعد مثل مرغ، سس زعفرون و رب و آبلیمو درست کنم براش؟ شما چجوری درست میکنید؟
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Sepi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به خدا اگه بلد باشم آلمام جونم  Big Grin TongueHuh
  • Almam، Maryam8842، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آلما رون بوقلمون به کجا رسید؟ خوب شد؟ Tongue
منم بلد نیستم Sad
  • Almam، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱، ۱۲:۴۷ صبح)Almam نوشته است: بچه ها من دفعه اولمه دارم رون بوقلمون میپزم، برا خورشت، مثه مرغ گذاشتم با هویج و پیاز و سیر آبپز شه، بعد مثل مرغ، سس زعفرون و رب و آبلیمو درست کنم براش؟ شما چجوری درست میکنید؟

آلما جان منم چند وقت پیش وسوسه شدم یه نوع گوشت جدید امتحان کنم و رون بوقلمون گرفتم. من مثل گوشت قرمز پختمش و یه کم زیادی پخت (تو زودپز). پیاز و سیر زیاد و ادویه و کمی زعفرون، ولی بعد که حاضر شد حس کردم یه چیزیش کمه، بهش رب انار زدم خیلی کم، در حدی که رنگش کمی قشنگ بشه و عطر بگیره. 
خودم خیلی باهاش حال نکردم، ولی شوهرم که سخت‌گیر هست خوشش اومد. البته من یه کم نسبت به گوشت حساسم و بیشتر طبعم به سمت گیاهخواری میل می‌کنه و لبنیات‌خواری، برای همین شاید خیلی خوشم نیومد. 
البته منم دوست داشتم توی خورشت ازش استفاده کنم که فعلا همت نکردم. راستش یه سری کنسرو خورش هست که روش نوشته با گوشت بوقلمون (البته سینه)، و من اونا رو به شدت دوست دارم، برای همین دلم میخواست بتونم باهاشون خورش درست کنم (البته باید سینه میگرفتم برای این کار)، ولی نتونستم. 
یه بارم که باهاش حلیم پختم که خوب شد. 
تو هم تجربه‌ت رو بگو چون من هنوز رون بوقلمون دارم و نمیدونم چه کنمشون.
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
با کدو حلوایی جز سوپ چه غذایی میشه درست کرد خوشمزه باشه؟
من یه سری بوقلمون گرفتم به نظرم یه بوی خاصی میداد خوشم نیومد
اما باز میخوام بگیرم امتحان کنم شاید نظرم عوض بشه
دوست دارم تنوع بدم اما هرچی جز گوسفند و گوساله و مرغ میخرم محدود میشه به همون یکبار ذائقه ام عادت نداره
  • Almam، Rose، Sepi، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رون بوقلمون یه سری استخونهای ریز داره که من خودم خیلی خوشم نمیاد. سینه رو ترجیح میدم. هرچند بوقلمون اصلا اولویتم نیست. اگه کسی برام بیاره لای برنج میذارمش. اول تو آب کم میپزم، بعد سرخ میکنم تو کره. که کاملا سرخ و طلایی شه. بعد تو همون آب قبلی میذارم دوباره یکم بمونه رو شعله تا نرم شه طعمهاشون با هم قاطی شه. برنج رو دون تر برمیدارم. بعد کلی برنج رو میریزم تو قابلمه، بوقلمون‌ رو میذارم، بقیه برنج رو میریزم روش. یه لایه فقط روش بیاد کافیه. بعد هم آب بوقلمون رو روی برنج میریزم. اگه بخوام آلو بخارا و سیب زمینی هم میذارم تو همون لایه برنج کنار بوقلمون. یا مثلا با سبزی تازه و نخود فرنگی برنج رو درست میکنم.
  • Almam، Celin، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتابBig Grin Big Grin
نسیم جان و ستی جان و سلین جان الان قشنگ توضیح میدم Big Grin
صدیقه منم همین کارو کردم Tongue
ترگل جان ممنون از توضیحت عزیزم Heart

بچه ها من دیشب پاستا درست کردم با سینه بوقلمون، خیلی خوشمزه بود الان میرم تو تاپیک پاستا توضیح میدم Big Grin
و اما رون! Big Grin
گذاشتم تو آرام پزِ پلوپز چند کاره، ۳ ساعت تایم دادم، توش دوتا هویج انداختم، پیاز، ۲حبه سیر
بعد ۳ ساعت کامل پخته بود،با آب بوقلمون یه سوپ شلغم خوشمزه پختم برا امشب(آوردم خونه م ش Big Grin) خودشم، استخوناشو درآوردم، آخه چند تا استخون نازک داره تو رونش، تمیزش کردم، بعد رب با کره تفت دادم، توش آبلیمو و زعفرون ریختم، کمی از آب خودش ریختم، بعد بوقلمونو گذاشتم تو سس جوشوندم،البته بوی زهم و اینا نمیداد از گوشتش کمی خوردم خوب بود ، امشب برا شام میخوایم بخوریم دقیق میام میگم که خوشمزه بود یا معمولی Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Celin، Elham67، Rose، Sepi، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
گوشت ران بوقلمون بافتش بیشتر شبیه به گوشت گوسفندی هست. من مثل ماهیچه درستش میکنم... با پیاز و دارچین و زعفران فراوون که خیلی خوب میشه ...
باهاش قیمه نثار هم پختم عالی شد...
برای آبگوشت و قورمه سبزی هم خیلی خوب میشه ...
البته ران بوقلمونی که در دسترس من هست، با دو ساعت کامل پخته میشه ....
  • Almam، Celin، Elham67، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
اینجا چطور می تونیم لینک یه صفحه اينترنتي ،رو بگذاریم?چرا من هر کار می کنم نمیشه?
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان