امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
اگر سس فرداش بزنی آب نمیندازه ولی در غیر صورت آب میندازه بحث نکنید با من Sleepy Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • sims s، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
رخشید عاشقتم =))))))) کوتاهم نمیاد بچه م خوب آب انداخته سالادش چیکارش دارید Dodgy

ندا سس شو بزنی جذب میشه انگار که سس نزدی موقع سرو !
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
میخواستم کلشو درست کنم یهو تموم بشه
پس سسشو ظهر میزنم تا شب به خوردش بره
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، رخشید
پاسخ
ندا میتونی سس هم بزنی
یکم از سس رو نگه داری ،آخر سر اضافه کنی ک حالت خیسی پیدا کنهSmile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، Nedaaa28، youtab
پاسخ
آلما جون در رابطه با اون روغن روی قرمه سبزی باید بگم.....من خون دل ها خوردم تا رازش رو فهمیدم خواهر خخخخخ
سال ها از هرکس میپرسیدم یکی میگفت روغن زیاد بزن یکی میگفت بزار زیاد سرخ بشه یکی میگفت رب بزن یکی میگفت یخ بنداز اینقدر تلاش کردم تا آموختم
سبزی قورمه هرجی ریزتر باشه راحت تر سرخ میشه من سبزی رو که از فریزر درآوردم کاملا یخش که باز شد تو ماهیتابه ی روحی میزارم تو روحی یا مسی خیلی بهتر سرخ میشه بعد با گوشتکوب دستب حسابی لهش میکنم بعد میزارم رو شعله با حرارت بالا آبش که جمع شد روغن میریزم نه خیلی در حدی که ظرف چرب بشه و سبزی ها چرب بشن بعد تفت میدم زیرش رو کمترین حالت ممکن میزارم هربار دیدم خشک شده کمی روغن میزنم مثلا برای نیم کیلو سبزی سه چهارم لیوان در کل روغن شاید هم نصف حداقل ۴ ساعت رو حرارت میزارم تا با شعله کاملا ملایم سرخ بشه
راز دیگه اینه قبل سرو در ظرف رو برداری شعله رو زیاد کنی بعد چند دقیقه خاموش کنی روغن پس میده

این رو هم بگم در کل این روغن اتفاقا اصلا نشونه ی قورمه سبزی با کیفیتی نیست چون اون سبزی باید کاملا بسوزه تا سیاه بشه و روغن رو سیاه کنه از نظر تغذیه ایی سود که نداره هیچ ضرر هم داره
این عکس که گزاشتم برای مهمان پخته بودم مگر نه برای خودمون اصلا اینجوری درست نمیکنم چون هفته ایی یکبار میخوریم واقعا ظلمه این همه روغن اما انصافا برای مهمان چشم نوازه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، Nedaaa28، sims s، Sufii، youtab، رخشید، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
واااای میس شین جانم دستت درد نکنه عزیزم حتما این سری امتحان میکنم کاری که گفتی رو زحمتت شد❤️❤️❤️
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin، youtab
پاسخ
فدات شم آلما جان
فقط رازش تو این سبزی حسابی سرخ بشه و روغن کم‌ نباشه
کاملا معلومه وقتی سرخ شد ی کم رو بین دو تا انگشتت فشار بده ببین روغن پس میده یا نه روغنش رنگ گرفته یا نه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab
پاسخ
جیگرتوووو خیلی خوب توضیح دادی مرسی عزیزم^_____^
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin، youtab
پاسخ
آلما عاشقتم Smile
حالا من اصلا از این سالاد دوست ندارم Sleepy
ولی اینا هم بزرگتر کوچیکتر سرشون نمیشه Sleepy Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Sufii، Targol، youtab، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
رخشید اخه تنها سالادی ک تا حالا واسه من آب ننداخته همین سالاد پاستا س Big Grin

ولی چشم از شب قبل دیگه درست نمی‌کنیم، اگرم درست کردیم خیارشور را اضافه نمی‌کنیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان