ارسالها: 3,491
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۱
اعتبار:
8,238
میخواستم کلشو درست کنم یهو تموم بشه
پس سسشو ظهر میزنم تا شب به خوردش بره
پسر ۱۹ ماه ❤
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam، youtab، رخشید
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
ندا میتونی سس هم بزنی
یکم از سس رو نگه داری ،آخر سر اضافه کنی ک حالت خیسی پیدا کنه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 836
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
2,467
۱۴۰۲/۱/۳۰، ۰۲:۲۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۳۰، ۰۲:۲۹ صبح، توسط miss shin.)
آلما جون در رابطه با اون روغن روی قرمه سبزی باید بگم.....من خون دل ها خوردم تا رازش رو فهمیدم خواهر خخخخخ
سال ها از هرکس میپرسیدم یکی میگفت روغن زیاد بزن یکی میگفت بزار زیاد سرخ بشه یکی میگفت رب بزن یکی میگفت یخ بنداز اینقدر تلاش کردم تا آموختم
سبزی قورمه هرجی ریزتر باشه راحت تر سرخ میشه من سبزی رو که از فریزر درآوردم کاملا یخش که باز شد تو ماهیتابه ی روحی میزارم تو روحی یا مسی خیلی بهتر سرخ میشه بعد با گوشتکوب دستب حسابی لهش میکنم بعد میزارم رو شعله با حرارت بالا آبش که جمع شد روغن میریزم نه خیلی در حدی که ظرف چرب بشه و سبزی ها چرب بشن بعد تفت میدم زیرش رو کمترین حالت ممکن میزارم هربار دیدم خشک شده کمی روغن میزنم مثلا برای نیم کیلو سبزی سه چهارم لیوان در کل روغن شاید هم نصف حداقل ۴ ساعت رو حرارت میزارم تا با شعله کاملا ملایم سرخ بشه
راز دیگه اینه قبل سرو در ظرف رو برداری شعله رو زیاد کنی بعد چند دقیقه خاموش کنی روغن پس میده
این رو هم بگم در کل این روغن اتفاقا اصلا نشونه ی قورمه سبزی با کیفیتی نیست چون اون سبزی باید کاملا بسوزه تا سیاه بشه و روغن رو سیاه کنه از نظر تغذیه ایی سود که نداره هیچ ضرر هم داره
این عکس که گزاشتم برای مهمان پخته بودم مگر نه برای خودمون اصلا اینجوری درست نمیکنم چون هفته ایی یکبار میخوریم واقعا ظلمه این همه روغن اما انصافا برای مهمان چشم نوازه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
واااای میس شین جانم دستت درد نکنه عزیزم حتما این سری امتحان میکنم کاری که گفتی رو زحمتت شد❤️❤️❤️
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• miss shin، youtab
ارسالها: 836
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
2,467
۱۴۰۲/۱/۳۰، ۰۲:۴۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۳۰، ۰۲:۴۱ صبح، توسط miss shin.)
فدات شم آلما جان
فقط رازش تو این سبزی حسابی سرخ بشه و روغن کم نباشه
کاملا معلومه وقتی سرخ شد ی کم رو بین دو تا انگشتت فشار بده ببین روغن پس میده یا نه روغنش رنگ گرفته یا نه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam، youtab
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
جیگرتوووو خیلی خوب توضیح دادی مرسی عزیزم^_____^
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• miss shin، youtab
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
رخشید اخه تنها سالادی ک تا حالا واسه من آب ننداخته همین سالاد پاستا س
ولی چشم از شب قبل دیگه درست نمیکنیم، اگرم درست کردیم خیارشور را اضافه نمیکنیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎