امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
آخه ماهور من الان ۱۴ قاشق برنج میخورم
قبل از اینکه برم پیش مشاور تغذیه شاید ۶ قاشق‌ میخوردم که البته اینم خیلی کم بود
نمیدونم میتونم منظورم رو درست برسونم یا نه، احساس‌ میکنم حالا ۱۴ قاشق‌ هم برام کمه و زود گرسنم میشه
شایدم باز اسید معدم خراب شده
کلا این روزا خیلی ناراحت خوراکم هستم و فکر میکنم اشتهام زیاد شده بی دلیل
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، youtab
پاسخ
اره متوجهم. بدی نون و برنج اینه که ولع میارن. هرچی بخوری انگار بازم کمه Smile ولی به اندازه خوردنش واقعا لازمه واسه بدن.‌
حالا خود من وقتایی که رژیمم اگه مثلا ۸ ق برنج بخورم کنار کباب یا خورشت خیلی اذیت نمیشم ولی اگه همون ۸ تا بشه ۵ تا انقدررررررر اذیت میشم که حد نداره. به قول تو هلاک‌ میشم.
  • youtab، سِودا
پاسخ
۵ تا رو دیگه نخور بیخود خیلی ببخشید خیلی ببخشید نجس نکن خودتو Dodgy
  • **ماهور**، youtab
پاسخ
حالا به جز اسید معده چی میتونه دیگه عامل این همه ضعف یهویی باشه؟ واقعا سرم گیج میره و تپش قلب دارم
وای ممکنه دیابت باشه یعنی؟
  • youtab
پاسخ
وای ترگل Smile)))))) بترکی.
سودا فکر کنم قند خونت میفته.‌ نمیدونم والا
  • Targol، youtab، سِودا
پاسخ
دخترا من یه چیزی میگم بهم نخندینا، من احساس میکنم اگر یه روزی رژیم بگیرم میمیرمSad چون اصلا نمیتونم از اون حدی که همیشه میخورم کمتر بخورم،نمیدونم شایدم خورد و خوراکم اصولی نیست
ولی الان از بعده زایمانم ۱۰ کیلو اضافه موند باهام و اصلا خوشم نمیاد ازین هیکل جدیدم
کسی تجربه ای داره؟
  • youtab، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
(۱۴۰۱/۷/۱۶، ۰۶:۵۰ عصر)youtab نوشته است: اره ستی باید اینکارو واقعا انجام بدم کلا دیگه

(۱۴۰۲/۲/۹، ۰۲:۰۴ صبح)B and I نوشته است: دخترا من یه چیزی میگم بهم نخندینا، من احساس میکنم اگر یه روزی رژیم بگیرم میمیرمSad چون اصلا نمیتونم از اون حدی که همیشه میخورم کمتر بخورم،نمیدونم شایدم خورد و خوراکم اصولی نیست
ولی الان از بعده زایمانم ۱۰ کیلو اضافه موند باهام و اصلا خوشم نمیاد ازین هیکل جدیدم
کسی تجربه ای داره؟
بهار جان اگر میان وعده در طول روز بخوری و مواد غذایی رو انتخاب کنی که هم سیر کننده اس هم کالری پایین تری دارن به نظرم بتونی کم کنی 
واسه من حتی ساعت خوابم توی کاهش وزن تاثیر داره

(۱۴۰۱/۷/۱۶، ۰۶:۵۰ عصر)youtab نوشته است: اره ستی باید اینکارو واقعا انجام بدم کلا دیگه

(۱۴۰۲/۲/۸، ۱۱:۴۸ عصر)سِودا نوشته است: آره ولی انگار بدنم خیلی نسبت به برنج و نون حساسه
مثلا من اگه جوجه کباب بدون برنج یا نون بخورم واقعا هلاک میشم...
بازم تاکید میکنم خوش به حالت واقعا و هرکی دیگه میتونه این مدل تغذیه داشته باشه
سودا جان ببین الان همین اسموتی بادام خوب توش ۱۰ بادوم و جودوسر پرک و خرما و ... داره واقعا سیر کننده اس 
یا اینکه توی آبم دانه چیا داره اونم حجم معدمومو پر میکنه
  • B and I، سِودا
پاسخ
آرزو با این رژیمت چند کیلو کم کردی؟ منم مثل بهار واقعا اراده رژیم ندارم...همش میگم از فردا Dodgy
پاسخ
صوفی منم اراده ندارم نمیدونم چرا!!!!!!!!
تیر یه عروسی داریم و لباسی که میخوام بپوشم اندازه ام نیست و من باید خودمو به اون سایز برسونم اما اراده ندارم
مثلا دیشب ساعت 11, نشستم یه تافتون و 5 6 تا ک*ت*ل*ت باقیمانده ظهرو با هر چی نون میشد خوردم!!!!!!!! خب میخوابیدی دیگه ساعت 11
  • Heven، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
نسیم من خودمم اراده کنم همسر نمیذاره! هی میگه حالا بیا سر سفره، حالا یه لقمه بخور! حالا بذار برم ساندویچ بگیرم! هی پفک و چیپس میخره میذاره دهن من! Dodgy
  • Heven، ستی‌لیته، سِودا، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان