ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
۱۴۰۲/۲/۹، ۱۲:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۹، ۱۲:۱۸ عصر، توسط youtab.)
روغن سرخ کردنی غنجه یا بهار صنوبر
زیتون و برای سرخ کردن مناسب نیست و حتی ضرر داره
اما خب هیلی کم
اگه تو دستگاه نکنم با اسپری روغن
البته برای مهمون اینا نه آغشته به روغن
 پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• صنوبر۷۱
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received: 7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
صنوبر سرخ کردن واقعی اگر بخوام انجام بدم که روغن سرخکردنی. ولی تفت دادن پیاز و گوشت من با روغن زیتون بکر قزلاوزن گیلوان یا گاهی روغن کنجد محلی انجام میدم.
و البته از اونجا که من چیزی خیلی سرخ نمیکنم و تو فر میذارم، برای مالیدن با برس هم روغن زیتون اغلب استفاده میکنم.
کره محلی و روغن کرمانشاهی هم برای برنج استفاده میکنم در کنار روغن مایع آفتابگردان معمولی.
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
عه ستی منم همیشه همین گیلوان رو میخرم، قبلا از این باز ها میخریدم اما الان 2سالیه گلوان و خیلی خوبه به نظرم
اما چون چند جا خوندم و اونروزم توی رادیو میگفت هر نوع روغن زیتون رو حتی برای تفت دادن استفاده نکنین دیگه باهاش سرخ نمیکنم
 پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• ستیلیته، صنوبر۷۱
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received: 9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
۱۴۰۲/۲/۹، ۰۱:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۹، ۰۱:۳۴ عصر، توسط صنوبر۷۱.)
مرسیی بچه ها منم بهار میگیرم.از طرفی زیتونو این هم شنیده بودم که برای سرخ کردن مناسب نیستن گفتم ببینم گزینه دیگه چیست
ستی توصیفاتت در مورد غذا انقدر جذابه که الان هوس خوردن روغن کردم  )
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، ستیلیته
ارسالها: 3,438
موضوعها: 0
تشکر Received: 11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,596
صنوبر من از اول ازدواجم فقط روغن کنجد اصل استفاده کردم. هیچ وقتم شعله رو اونجوری زیاد نمیکنم که به روغن سوزی و تبخیر روغن برسه.حرارت ملایم
ستی من آرزوم بود میتونستم تو همه غذاهام روغن زیتون فرابکر بریزم. ولی همسرم متنفره از روغن زیتون. البته میگن روغن زیتون واسه حرارت دیدن نیست و بر اثر حرارت سمی میشه. آستانه تحمل حرارتش خیلی پایینه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• ستیلیته، صنوبر۷۱
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received: 9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
(۱۴۰۲/۲/۹، ۰۶:۲۳ عصر)**ماهور** نوشته است: صنوبر من از اول ازدواجم فقط روغن کنجد اصل استفاده کردم. هیچ وقتم شعله رو اونجوری زیاد نمیکنم که به روغن سوزی و تبخیر روغن برسه.حرارت ملایم
ستی من آرزوم بود میتونستم تو همه غذاهام روغن زیتون فرابکر بریزم. ولی همسرم متنفره از روغن زیتون. البته میگن روغن زیتون واسه حرارت دیدن نیست و بر اثر حرارت سمی میشه. آستانه تحمل حرارتش خیلی پایینه.
مرسیی ماهور و ستی و یوتاب
ماهور راست میگی اینو منم شنیدم.حالا پس تو فر و سرخ کن هم که دما بالا میره یعنی تو اونام ضرر داره؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• **ماهور**، ستیلیته
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received: 7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
ماهور منم تو برنج نمیریزم، ولی تو خورشت و چیزای دیگه میریزم. انقدر عطر ادویهجات زیاده که دیگه بوش مشخص نمیشه. ولی منم دوست داشتم تو برنجم روغن کنجد بریزم، ولی اون رو شوهرم خوشش نمیاد.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• **ماهور**
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
منم که کلا عادات غذایی نا سالمی دارم و همون حرف نزنم بهتره
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received: 3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
۱۴۰۲/۲/۹، ۰۹:۱۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۹، ۰۹:۱۲ عصر، توسط Heven.)
برنامه فردام
صبحانه: اوتمیل یخچالی
میان وعده: ۱ عدد هویج+ ۵ عدد بادام خام پوست گرفته، ۱ عدد سیب+ ۱ استکان اب+ ۱ ق چ تخم کتان همه رو میریزم داخل مخلوط کن
نهار: ۶ ق غ برنج قهوه ای+ ۲ ق غ کینوا که همراه برنج میپزم+ ۱ عدد کدو گریل شده+ کباب بوقلمون+ فلفل دلمه رنگی+ کاهو و کلم
میان وعده: انرژی بال با خرما+ دم نوش پونه
شام: ۳ تا تخم بلدرچين ابپز+ ۱ سیب زمینی پخته+ ۱ بند انگشت پنیر بز+ سبزی خوردن+ ۱ ق غ ماست یونانی
۸ لیوان آب+ ۱ ق غ دانه چیا داخل اب
۱ ساعت پیاده روی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• B and I
ارسالها: 613
موضوعها: 0
تشکر Received: 2,080 in 377 posts
تشکر Given: 3,963
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,482
بچه ها ببخشید جفت پا میپرم
خیلی حالم بده
چه جوری میتونم قند خون رو متوجه بشم؟ برم آزمایشگاه؟
|