امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
صبحانه: ۱ کاسه شله زرد رژیمی
میان وعده: ۱۰ تا بادام خام پوست گرفته+ ۲ تا گردو
نهار: ۷ قاشق استانبولی + ۱ ق چ روغن زرد+ سبزی خوردن+ سالاد شیرازی+ جوانه ماش
میان وعده: ۲ تا زرد الو+۱ سیب
شام: ۱ تست جو+ پنیر بز+ سبزی خوردن
۱ ساعت فیتنس پایین تنه
نیم ساعت پیاده روی
۸ لیوان اب+ ۱ ق م دانه چیا
پاسخ
الهام جان وزن و قدتون چنده؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67
پاسخ
(۱۴۰۱/۷/۱۶، ۰۶:۵۰ عصر)youtab نوشته است: اره ستی باید اینکارو واقعا انجام بدم کلا دیگه

(۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۴۲ عصر)Elham67 نوشته است: بچه ها من وزنم کمه میخام یه ۵.۶ کیلویی اضافه کنم چطوری بفهمم کالری روزانم چقدره که از اون بیشتر بخورم

الهام جان کالری شمار زیره رو نصب کن
پاسخ
الهام جان منم ۴۹ که بودم با قد ۱۵۷ تصمیم گرفتم چند کیلو وزن اضاف کنم، یه برنامه کالری شمار نصب کردم و هرچی که میخوردم رو ثبت میکردم، روزانه بین ۱۸۰۰ الی ۲۰۰۰ کالری میشد
برنامه غذایی خیلی خوبی داشتم و همزمان تفریحی ورزش هم میکردم
غذاهای پرکاری و مفید، پلو کته، روغن زیتون، سینه و رون مرغ، گوشت، سبزی، خورش، تخم مرغ و سیب زمینی آب پز، چند واحد میوه، مغزها، خرما، شیر، موز، شیره، ژله، حبوبات
دیگه رنگ صفحه کالری شمارم قرمز میشد خیالم راحت بود که کم کاری نکردم تو خوردن خخخ
شما هم خیلی جا داری میتونی هر چی دوس داری بخوری ولی سعی کن با غذاهای مفید کالری بگیری و تحرک داشته باشی

نه تا ۲۵۰۰ کالری هم میرفتم، بالای ۲۰۰۰ میگرفتم در کل
  • Elham67، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۷/۱۶، ۰۶:۵۰ عصر)youtab نوشته است: اره ستی باید اینکارو واقعا انجام بدم کلا دیگه

(۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۴۹ عصر)Elham67 نوشته است: ارزو جون یعنی داخل اون برنامه میگه کالری چقدر استفاده کنم که وزنم زیاد بشه؟

واسه کاهش وزن که اینجوریه میگه چند کالری در روز باید مصرف کنی
  • Elham67
پاسخ
سلام بچه ها، من الان چند وقت اصلا حال و حوصله ورزش ندارم البته یه دلیلش این بود که برنامه ماه دومم ورزشش سنگین بود همون خرکت اولشو قشنگ خسته ام می کرد و یه دو روز انجام دادم و دیگه ندادم. یکیم این که هی ویدئو ویدئوی جداست و بعد یه برنامه است زده مثلا فلان ورزش انقدر تعداد و ست. البته یه چند روز انجام بدم حفظ میشم و نیاز نیست نگاه کنم ولی نمی دونم کلا حوصله رفتن سراغ برنامه رو ندارم. الان تازه ماه سومم شروع شده و این ماهم هنوز ورزشو شروع نکردم. خلاصه اینکه نمی دونم چه کنم که مستمر ورزش کنم. البته هر روز هر روز و روزی یه ساعتم خس ورزش ندارم.

الهام جون حیفه که، به نظرم ورزش کن زیر نظر مربی که عضله بیاری این جوری وزنتم بالاتر میره. بخوای با رژیم بری جلو معمولا چربی اول همه جاهایی می شینه که آدم دوست نداره و اون وقت تا جاهاییت که دوست داری پرتر بشه می بینی ازونور مثلا شکم هم درآوردی. من خودم تا زمان دانشجویی لاغر بودم و هی چیز میز می خوردم که چاق بشم ولی الان برگردم به قبل اون کار رو نمی کنم.
  • Elham67
پاسخ
الهام جان آنلاین ورزش کن من الان یکسال و نیمه دارم آنلاین ورزش میکنم
البته بعضی اوقات نمیرسم چون تمرینات سیو میشه آفلاین ورزش میکنم
  • Elham67
پاسخ
سلام
من باز برگشتم
از فردا باید حتما باز رژیمو شروع کنم
خیلی مدتیه بدخوری کردم
زیاد خوری نه ها قشنگ بد خوری
مثلا وعده غذای اصلی رو نخوردم و ریز ریز انقدر خوردم تا شدم اندازه یه بشکه با این قدم
اوایل تیر هم باید برای اندازه گیری لباس برم پیش هیاط پس باید به همون 52،53 برسونم خودمو
اززززز فرررررداااااااا Sleepy
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • **ماهور**، Heven، آبگینه، نسیم64
پاسخ
برنامه دیروز:
صبحانه: ۱ برش نون پروتئین+ ۱ ق م عسل+ ۱ ق م کره بادام زمینی
ناهار: حدود ۱ کفگیر ماکارونی دم نشده همراه گوشت چرخ کرده و سبزیجات بدون یک قطره روغن+ ۳ ق غ ماست اسفناج
شام: یک چهارم نون تافتون+ ۱ عدد تخم مرغ آبپز+ ۱ عدد گوجه کوچیک
میان وعده: ۱۰ عدد بادام خام+ ۱ عدد بیسکوییت چند غله+ یک برش متوسط هندوانه
۶ لیوان آب
فعالیت: نیم ساعت ایروفیت+ حدود ۱ ساعت پباده روی خیابون گردی
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
صبحانه: شله زرد رژیمی
میان وعده: ۱۰ تا بادام خام پوست گرفته+ خیار
نهار: کباب دیگی+ ۵ ق برنج قهوه ای+سالاد کاهو و کلم+ جوانه ماش+ روغن زیتون و لیمو( دانه کنجد + تخم کتان روی سالاد)
میان وعده: زرد الو+ سیب
شام: تخم بلدرچين ابپز ۴ تا+ ۴تا گوجه گیلاسی
۱ ساعت فیتنس
۶ لیوان اب+ ۱ ق م دانه چیا
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان