۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۱:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۱:۴۵ عصر، توسط جوجه خوشگله.)
سالاد ماکارونی گیاهی ، پیتزا سبزیجات فعلا همینو یادم میاد
خب برو کشک بخر از سوپر
خب برو کشک بخر از سوپر
پرسش و پاسخ آشپزی
|
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۱:۴۵ عصر، توسط جوجه خوشگله.)
سالاد ماکارونی گیاهی ، پیتزا سبزیجات فعلا همینو یادم میاد
خب برو کشک بخر از سوپر
بورانی اسفناج بده
![]() ![]() ماکارونی با سویا گوجه بادمجون ![]() ک*ت*ل*ت با سویا گیر دادم به سویا بگو بخور دیگه کشتی منو ![]()
۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۱:۵۱ عصر
جوجه جان بچمو چه کنم
یه کشکم نمیارن که ... آی نسیم منم کشته گوشت و مرغ میبینه انگار زن باباشو دیده ![]()
۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۲:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۲:۲۴ عصر، توسط جوجه خوشگله.)
بچه رو بغل کن ببر. پاستا با سس گوجه و ريحون دیگه از این راحت تر نمی دونم نیم ساعته درست میشه. عدس پلو هم بد نیست روش کشمش با پیاز داغ تفت بده . اگه خیلی ديگه راحتين دمی گوجه.
یوتاب به نظرم هر صیفیجاتی داری (سیبزمینی، پیاز، لوبیا سبز، فلفل دلمه، قارچ) تفت بده و دست آخر روش چند تا تخممرغ بشکن و با نون بخورید. اگر خواستی لاکچریش کنی هم پیازداغ درست کن جدا و بریز روش.
انتخابهای دیگهت پیتزا اسفناج و پنیر فتا یا صبحانه (اگر خمیر آماده داری)، پاستای اسفناج و پنیر، پاستای گوجه و پیاز و ریحون و قارچ و پنیر، خوراک لوبیاسبز بدون گوشت (لوبیا سبز و پیاز و هویج و سیبزمینی و رب گوجه و پورهی گوجه) با نون هست. میرزا ق*ا*س*می هم که راحته بادمجونم که داری.
۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۳:۴۱ عصر
مرسی ازتون بچه ها
همون میرزا قاسنی درست کردم ماچ به لپ همتون ![]()
۱۴۰۰/۹/۱۴، ۱۱:۳۸ عصر
بچهها برنج دودی با چه خورشتی خوشمزه تره؟
یا کلا چجوری و با چه ترکیبی خوشمزگیش بیشتر میشه؟
ثمین جان من با قرمه سبزی دوست دارم برنج دودی رو.
با تن ماهی هم دوست دارم.
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۸:۵۹ صبح
سمین جان من هروقت کباب تابه میپزم یا جوجه توی فر میذارم کنارش برنج دودی میپزم که حس کباب رو ذغالو بده
۱۴۰۰/۹/۱۵، ۱۰:۱۷ صبح
ممنون شیدا جون
خودم با قرمه سبزی دوست دارم گفتم شاید ترکیب دیگهای هم باشه امتحان کنم ممنون sufiجان |