امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
عاااااشقتوووونم که قشنگ حال ادمو جا میارین.
من قدم ۱۵۵ عه واسه همین خیلییییی معلوم میشه ۱کیلو چاقی.  بعد من همیشه بین ۴۹ تا ۵۲ بودم. قبل بارداری هم ۵۵ بعد جاابه بعد زایمان از ۷۰ درجا شدم ۶۱ اما الان ۶۴
زیبا نیست ایا؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها من سالهااا در ارزوی چاق شدن بودم ولی نهایت ۵۲ اینا میشدم یه بار خیلیی هنر کردم تا ۵۵ ام پیش رفتم ولی باز لاغر شدم اما بعد از ازدواج و در عرض نزدیک دوسال بعد از ازدواج تقریبا ۱۰ کیلو چاق شدم و ۶۱ ۲ شدم این زیباتر نیست؟ Smile
پارسال چند کیلو لاغر کردم حتی اوایل امسال به ۵۳ هم رسوندم خودمو ولی کافیه یه کم ول کنم ریع چاق میشم الانم ۵۶ ام.و یه چیزی اینکه احساس میکنم مثلا ۵۳ کیلوی الانم با ۵۳ کیلوی مجردیم فرق داره و بیشتره نمیدونم چرا
  • **ماهور**، *كيانا*، 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جونی کاملا طبیعیه. من هر زنی که زایمان کرده رو دیدم همین مدلی وزنش بالا پایین شده‌. خواهر شوهر منم هم قد تو هستش‌. خودش میگه ۶۲-۶۳ هستش الان. البته رژیم گرفت یه ۸-۹ کیلو کم کرد‌ تا به این وزنش رسیده .قبل بارداری ۵۷-۵۸ بود انگاری‌. الان که نگاش میکنم میبینم اندامش واقعا بد نیست و قابل قبوله. میدونم ادم دوست داره به وزن قبل زایمانش برگرده، کاملا هم قابل دستیابی هستش و چیز غیر ممکنی نیست. ولی طول میکشه.

صنوبر جون خب به ارزوت رسیدی دیگه. بده مگه؟ Big Grin ولی اینکه میگی ۵۶ الانت و قبل ازدواجت باهم فرق داره منم قبول دارم‌ نمیدونم دلیلشو واقعا، ولی شاید بخاطر فعالیت جن‌.سی و عوض شدن سطح هورمونا باشه، شایدم این یه حرف عامیانه ی قدیمی باشه و دلیلش نباشه.نمیدونم
  • *كيانا*، 2015، Almam، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، پری سیما
پاسخ
بچه ها من میخونمتون ولی هیچی نمیگم... فقط دیگه خودتون وخامت اوضاع رو متوجه بشید.. Sad Sad Sad
الهی و ربی من لی غیرک...
  • **ماهور**، 2015، Almam، Mari90، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واسه همینه تو جزو عزیزترینایی برام ماهور قشنگم
چون حس خوبی که میدی بهم میره تو دلم صاف
Heart Heart Heart
  • **ماهور**، 2015، Almam، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
قربونت برم یوتاب جون جونی. تو خودت قشنگ ترین و عزیزترینی دختر. به همه حس خوب میدی، بخاطر همین حس خوبی که میدی حس خوب هم میگیری. ایشالله همیشه لبت خندون باشه  Heart    Heart
  • Almam، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
انقدر پرم ماهور که با حرفات گریم گرفت.........................
ممنونن ازت عزیز جاااااااانم Heart
  • **ماهور**، 2015، Almam، Sufii، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
بچه‌ها من اینجا نمیومدم اما..  ... من قدم 172 هست و وزنم همیشه روی 60 تا 61 ثابت از نظر بقیه اندام خوبی داشتم از نظر خودمم همینطور اما همیشه دلم میخواست صورتم پُرتر باشه و یکم در حد 3؛4کیلو اضافه کنم به نسبت قدم اما بقول صنوبر نمیشد که نمیشد...  راستش ما توی خونه وزنه نداریم منم نمیدونم تو این دوسال اخیر چقدر شدم اما   ...... نگم براتون من لباسها و مانتوهای مجلسی زیادی میخریدم خصوصا تو دوران عقد و سال اول ازدواجم  تا اینکه حدود یه هفته قبل میخواستم برم آتلیه دونه دونه این لباسها رو درآوردم و اشک ریختم بخاطر اینکه تمام دکمه هاشون یا بهم نمی‌رسید یا اگه میرسید خیلی ظاهر خنده داری پیدا می‌کرد مSad
این لباسها حتی یکبارم تن نرفته بود انا الان اینطوری بدون استفاده موند.... جالبه که همه حتی همسرم  میگن اصلا از نظر ظاهر چاق نشدی ولی نمیدونم چرا . . هی  .. خواستم درددل کرده باشم البته اینم بگما .. من تو این کرونا خیلی خیلی کم تحرک شدم
  • **ماهور**، 2015، Mari90، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲۲، ۰۶:۱۴ عصر)youtab نوشته است: انقدر پرم ماهور که با حرفات گریم گرفت.........................
ممنونن ازت عزیز جاااااااانم Heart

بمیرم برات یوتاب جونم‌. نکن با خودت اینجوری دختر.....  Sad مواظب وجود نازنینت باش  Heart به فکر خانواده ی ۳ نفرت باش.اینو بدون نعمت بزرگیه داشتن این جمع ۳ نفره ی پر از عشق  Heart

لیدان به نظرم با بدنسازی و کار با وزنه میتونی به بدنت فرم بدی‌ فکر نمیکنم رژیم کم کالری و این چیزا نیاز داشته باشی.
  • 2015، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
سلام بر و بچ
کجایین؟
من میخوام دوباره رعایت کردن رو شروع کنم
بیاین به همدیگه انگیزه بدیم
  • آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان