ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
باشه عزیزم خیلی ممنونم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
با پیاز خشک میشه پیاز داغ درست کرد؟
مصرف پیاز داغم زیاده آماده هم نمیتونم بگیرم بخاطر روغنش
کلی وقتم هربار میره برای پیاز داغ درست کردن
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۵:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۵:۵۵ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۳:۴۷ عصر)Celin نوشته است: با پیاز خشک میشه پیاز داغ درست کرد؟
مصرف پیاز داغم زیاده آماده هم نمیتونم بگیرم بخاطر روغنش
کلی وقتم هربار میره برای پیاز داغ درست کردن
به نظرم خیلی سلیقه ای هستش، یه بار تست کنید متوجه میشید که مناسبتونه یا نه و انتظارتون برآورده میشه یا نه...
ولی از نظر روغن، همون روغنی که قراره در غذای معمولی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنید، توی پیاز داغ استفاده میشه... من خودم هم چند بار در این موقعیت بودم و پیاز رو در حجم انبوه خرد (خیلی راحت با خرد کن میشه در حجم زیاد درست کرد)، کردم و آخرش همون روغنی که توش بوده رو هم برای ادامه ی آشپزی استفاده کردم... یعنی حین پخت غذا دیگه روغن اضافه نکردم و خیلی هم خوب شده... چون انگار روغن طعم دار استفاده کردم...
ولی باز اگه نگرانید، می تونید پیازداغ ها رو بریزید توی صافی و بذارید روغنش بره بعد فریز کنید. یا اینکه از روش پیازداغ مجلسی درست کنید که روی خود پیاز روغن خاصی نمی مونه ولی خب ظاهرش مثل پیاز خشک میشه (ولی مزه ش بهرحال عالیه)...
برای من، توی اکثر غذاها همین مدلی که با روغنش توی فریزر میذاشتم جوابگو بود و زحمت پیاز داغ مجلسی و بافت خشکی که داشت مناسب تیپ غذاهای من نمیشد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
ممنون
رز جان من از روغن کنجد استفاده میکنم فقط میدونم مثه روغن سرخ کردنی قابل استفاده مجدد نیست
به روش شما باید ببینم اگر اوکی باشه با روغن تو فریزر بزارم اینجوری راحته روغن هم هدر نمیره
چون من حجم بالاسرخ میکنم میزارم روغنش بره بعد میزارم فریزر
ولی چون مجدد از روغن نمیتونم استفاده کنم هزینه اش زیاد میشه
ارسالها: 3,438
موضوعها: 0
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,596
بچه ها من امروز یه سوپ درست کردم که فکر کنم برای کشور ترکیه باشه. خیلی خوشمزه بود.
اول یه پیاز رو رنده زیر کردم، آبشو گرفتم، ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ریختم توش، با نمک و فلفل و آویشن و یه حبه سیر رنده شده و نصف قاشق آرد سفید و ۲ قاشق آرد نخودچی. ورز دادم. بعد تو کمی روغن سرخشون کردم گذاشتم کنار.
تو یه قابلمه یه پیاز نگینی رو با همون روغنی که گوشتارو سرخ کرده بودم کمی سرخ کردم،( تو دستور اصلی پیاز داغ نداشت، من خودم اضافه کردم) ،زردچوبه زدم، ۲ قاشق آرد، یه قاشق رب، یه قاشق نعناع خشک، همه رو کمی باهم تفت دادم، تو دستورش نوشته بود کره هم بزنین که من واسه چربی خون شوهرم نزدم. بعد که تفت خوردن آب جوش ریختم و با همزن دستی یکم همش زدم تا گوله هاش باز بشه یکدست بشه ، اب که تو قابلمه به جوش اومد یه دونه کنسرو نخود رو ریختم تو آبکش و خود نخودهارو ریختم توش. تو دستورش نوشته بود یه کاسه ورمیشل ولی من دو مشت ماکارونی از این مدل کرمی شکلا ریختم توش. نمک هم ریختم، گوشت قلقلی هارم توش ریختم. درش رو گذاشتم تا هم گوشت و ماکارونی ها بپزن هم آبش کشیده بشه غلیظ بشه. دیگه هروقت به غلظت مناسب رسید خاموش میکنیم . ما با لیمو ترش تازه خوردیم. خیلی ما خوشمون اومد.
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۵:۵۶ عصر)Celin نوشته است: ممنون
رز جان من از روغن کنجد استفاده میکنم فقط میدونم مثه روغن سرخ کردنی قابل استفاده مجدد نیست
به روش شما باید ببینم اگر اوکی باشه با روغن تو فریزر بزارم اینجوری راحته روغن هم هدر نمیره
چون من حجم بالاسرخ میکنم میزارم روغنش بره بعد میزارم فریزر
ولی چون مجدد از روغن نمیتونم استفاده کنم هزینه اش زیاد میشه
خواهش می کنم عزیزم
البته من این قضیه ی عدم قابلیت مجدد استفاده ی روغن رو نمی دونم... به نظرم اگه اینجوری باشه غذاهامونم نمی تونیم دوباره گرم کنیم و استفاده کنیم... سخت میشه که...
من میگم چند برهه ی خاص بوده توی زندگیم که مجبور شدم اینکارو کنم... اونم با روغن زرد درست می کردم... و همیشه روغن رو می گرفتم بعد فریز می کردم، اما بعد از زایمان برای مثلاااااااااااا غنی کردن غذاها دیگه با روغن خودش ذخیره می کردم که کار هم دستم داد.... شما هم اگر میخوای روغن زرد رو مدنظرت داشته باش... فقط اگه یادم باشه شعله کم بود... یعنی زمانبره
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۶:۰۱ عصر)**ماهور** نوشته است: بچه ها من امروز یه سوپ درست کردم که فکر کنم برای کشور ترکیه باشه. خیلی خوشمزه بود.
اول یه پیاز رو رنده زیر کردم، آبشو گرفتم، ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ریختم توش، با نمک و فلفل و آویشن و یه حبه سیر رنده شده و نصف قاشق آرد سفید و ۲ قاشق آرد نخودچی. ورز دادم. بعد تو کمی روغن سرخشون کردم گذاشتم کنار.
تو یه قابلمه یه پیاز نگینی رو با همون روغنی که گوشتارو سرخ کرده بودم کمی سرخ کردم،( تو دستور اصلی پیاز داغ نداشت، من خودم اضافه کردم) ،زردچوبه زدم، ۲ قاشق آرد، یه قاشق رب، یه قاشق نعناع خشک، همه رو کمی باهم تفت دادم، تو دستورش نوشته بود کره هم بزنین که من واسه چربی خون شوهرم نزدم. بعد که تفت خوردن آب جوش ریختم و با همزن دستی یکم همش زدم تا گوله هاش باز بشه یکدست بشه ، اب که تو قابلمه به جوش اومد یه دونه کنسرو نخود رو ریختم تو آبکش و خود نخودهارو ریختم توش. تو دستورش نوشته بود یه کاسه ورمیشل ولی من دو مشت ماکارونی از این مدل کرمی شکلا ریختم توش. نمک هم ریختم، گوشت قلقلی هارم توش ریختم. درش رو گذاشتم تا هم گوشت و ماکارونی ها بپزن هم آبش کشیده بشه غلیظ بشه. دیگه هروقت به غلظت مناسب رسید خاموش میکنیم . ما با لیمو ترش تازه خوردیم. خیلی ما خوشمون اومد.
ماهور جون قربون دستت، بی زحمت توی تاپیک خودشم بذار لابلای چت ها گم نشه
http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=251
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 179
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,036 in 168 posts
تشکر Given: 187
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,078
سلام دوستای خوبم
کسی یک دستور خیلی خوشمزه برای قیمه نثار داره؟
میخوام حتما و مطمئنا عالی دربیاد. یعنی همه نکات و ریزه کاری هاشم لطفا بگید اگر ممکنه
برای یک مهمونی ۱۵ نفره میخوام درست کنم و بار اولمه