ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
۱۴۰۰/۱۰/۸، ۰۱:۵۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۸، ۰۲:۱۲ صبح، توسط Celin.)
سلام
برای ۴ پ برنج ۳۰۰تا ۴۰۰گرم گوشت گوسفندی
۲تا پیاز بزرگ
۷،۸تا قاشق زرشک
۱ ق شکر
۱ ق رب
۱ ق گلاب
زعفران و هل و چوب دارچین و نمک و فلفل
خلال پسته و بادام و پوست پرتقال
برنج رو که مثل همیشه ابکش کن دم بزار
پیاز رو خلالی نازک یا نگینی خرد کن تو روغن تفت بده تا شفاف بشه
گوشت قیمه ای رو اضافه کن با حرارت زیاد تفت بده تا گوشت اب نندازه ادویه ها و رب رو اضافه کن تفت بده چوب دارچین، در آخر ۲ پ آب جوش بریز بزار بپزه
گوشت باید کم اب باشه در آخر نمک و زعفران و هل و یه کم خلال بادام(اگر دوست داشتی واجب نیست) اضافه کن برای عطر بیشتر یه ق گلاب هم میتونی وقتی خاموش کردی اضافه کنی
خلال ها تو گلاب خیس کن بعد با کره تفت بده
من خلال پوست پرتقال چون دوست ندارم نمیریزم
در کل غذای راحتیه فقط تزیینش زمان بره
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
قیمه نثار خانم گل آور خیلی خوب بود. البته من اصل قزوینش. نخوردم اما اونو درست کردم و طعمش عالی بود.
تو نت فیلمش هست.
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
ا چه جالب. پس حتما درستش همونه
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۰/۹، ۰۱:۳۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۹، ۰۱:۵۵ عصر، توسط youtab.)
الهام جان
برای ۲ نفر
بادمجون ۶ عدد
فرنگی ۶ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر بستگی به ذاعقتون داره
نمک و فلفل و زردچوبه
بادمجون هارو یا روی ذغال یا تو فر یا روی گاز کبابی کن تا حدی که قشنگ له بشن و پوستشون ور بیاد
توی تابه روغن بریز و بذار داغ بشه
بعد سیراتو که ریز و ساطوری کردی بری و تفت بده و بعد ادویه تو بریز
بادمجون هارو روی تخته خوب ساطوری کن و به تابه اضافه کن و چند دقیقه تفت بده
بعد گوجه رنده سشده رو اضافه کن و خوب چند دقیقه این تفت بده تا گوجه ها بپزن و ابش کلا کم بشه و به روغن بیوفته
در اخر یه کره بنداز توش و بذار خوب که اب شد سطح مواد رو توی تابه صاف کن بعد چند تا گودی ایجاد کن.و.تخم مرغ هارو بریز توی اون گودیا و چند ثانیه در تابه رو ببیند تا خودشونو بگیرن
اگه دوست نداشتی میتونی وقتی تخم مرغ هارو زدی هم بزنی که مخلوط بشن
نوش جونت
اهان راستی برای اینکه پوست بادمجونا راحت جدا شه چند دقیقه بعد کبابی کردن بذار توی اب سرد پوست گوجه هم چند ثانیه توی اب در حال جوش بندازی قشنگ ور میاد
ارسالها: 967
موضوعها: 1
تشکر Received:
4,301 in 808 posts
تشکر Given: 454
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,439
بچهها خامه قنادی چه جوری درست می کنن تو خونه?من اومدم از این خامه صورتی ها رو با کمی پودر قند به مدت سه چهار دقیقه زدم ولی اصلا شبیه اون بیرونی ها نشد!
ارسالها: 179
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,298 in 182 posts
تشکر Given: 987
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,488
جوجه جان من یه دستوری دارم
۱بسته خامه
۶ قاشق پودر قند
۲ ونیم قاشق پودر ژله (با طعم دلخواه)
همه مواد داخل ظرف استیل بریزی و با دور تند همزن حدود ۷ ۸ دقیقه بزنی
من خودم این دستورا درست نکردم ولی توی فیلمش ظاهرا خیلی خوب فرم گرفته و قشنگ باهاش تزیین میشه کرد