امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
دستتون دردنکنه بچه ها حتما این چیزایی که گفتید رو لحاظ میکنم ببینم چی میشه
واقعا الان هرکس منو میبینه میگه خوبه چاق نیستی ولی خودم حس سنگینی دارم و نفسم تنگه
بعد چاقی من بیشتر تو پایین تنه اس رون و ساق پام خیلی از فرم اصلی خارج شده متاسفانه
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم دوستان
رز جان من قبلا مرتب ایروبیک کار میکردم. الان تو خونه با همین آهنگای بزغاله ها و گرگ سیاه که برای پسرم میزارم حرکات سبک دست و کتف و شانه و... انجام میدم. اونم خوشش میاد. فکر میکنه دارم باهاش بازی میکنم.
ماهور جان من شیر نمیدم. ولی واقعا امکان پیاده روی ندارم. این روزا که هوا بده و نمیتونم برم بیرون. وگرنه پسرمو میزارم تو کالسکه و میریم
  • **ماهور**، 2015، Rose، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
صدف تو فرم بدنت اینجوریه خب. نمیشه عوضش کرد که. دیدی مثلا بعضیا زور میزنن بدنشون ساعت شنی بشه؟ هرچیم زور بزنن نمیتونن اونجوری بشن(البته اگه پیکرتراشی نکنن). بدن شما هم این فرمیه، رژیم که بگیری همه جات باهم لاغر میشه و بازم فرم بدنت همچنان همینه فقط در حجم و سایز کوچیکتر.
کژال من یه دختره توی اینستاگرام فالو کردم، تازه بچه دار شده، آلمان زندگی میکنه، دکتر بچش بهش تاکید کرده که بچه رو هر روووز بلا استثنا هر روز ببر بیرون، به آب و هوا هم کار نداشته باش. اینجوری سیستم ایمنی بچه خیلی قوی میشه. اینم من میبینم قشنگ بچه رو میپوشونه میزاره تو کالسکه، شده روزی ۱۰ دقیقه ولی حتما میبره بیرون. تو بارون و برف هم دیدم برده بیرون، ولی پوشش روی کالسکه رو میکشه که خیس نشه. حالا نمیدونم دکترای ایران نظرشون چیه. ولی منم بچه دار بشم احتمالا همین کارو میکنم.
  • (کژال)، 2015، Celin، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور سها رو میگی؟
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرررره سها رو میگم
  • Mari90، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره منم بعضی اوقات استوری هاشو میبینم.
عاقا ی چیز بامزه بگم
یه مدت زیادی اینستا نداشتم بعد که جدیدا نصب کردم دیدم عه چه جالب سها بچه دار شده! یعد دیدم هدافیت دومی را بارداره! بعد دیدم منا صیادی هم دومی را بارداره!!
خیلی ییی جالب بود
گفتم چخبرتونه؟! چه خبرتونه
خخخ
  • **ماهور**، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماست ایسلندی لاغر میکنه?
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا ماهور جونم
الان من سایزم ۴۰ هستش ولی بنظرم ۳۸ که بود عالی بود انگار تناسب داشتن باهم!
،
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
  • **ماهور**، 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره مری میبینی؟ همممه تند تند در حال تهیه ی بچه هستن. خخخخ. البته من مونا صیادی رو اصلا نمیشناسم‌ من فقط سها و هدا فیت و یلدا علایی رو دارم. دیگه هیچ بلاگری ندارم.
جوجه چربیش صفره، پروتئینش بالاست. واسه همین واسه رژیم عالیه. البته یه طعم خاصی داره، شاید کسی بار اول خوشش نیاد. ولی همه چی عادته.عادت میکنی
  • 2015، Mari90، youtab، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور جان منظورم آلودگی هوا بود. سرما مشکلی نیست.
این روزا هوای تهران همش تو آلوده ترین حالته.
  • **ماهور**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان