امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
ای جووووونم بهش  Heart
اشکال نداره یه راهی حتما هست عزیزدلم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره آلما، به نظر منم برو یه چکاپ کامل هورمونی بده. شاید هورمونات بالا پایینه باعث شده سوخت و ساز بدنت خیلی خیلی کم بشه.
پیشنهاد بعدیم بهت اینه که برای ورزش فقط پیاده روی نکن، در کنارش وزنه هم بزن. عضله سازی در طولانی مدت سوخت و ساز رو به طور چشمگیری میبره بالا.
و اینم پری سیما عالی گفت، یه هفته هرچی میخوری کالری شماری کن، ببین شاید از نظر خودت چیزی نمیخوری ولی در واقعیت کالریش خیلی بالاست.
بچه ها قند مصنوعی که افتضاحه، لطفا لطفا لطفا بزارینش کنار. الان که من درگیر مشکل شدم تازه فهمیدم که قند مصنوعی دشمن قسم خورده ی تخمدان ها و سیستم باروری زنهاست. این از این. از طرفی قندهای طبیعی هم حد و اندازه داره، زیاده روی توی اون هم خیلی بده، قند طبیعی یعنی کربوهیدرات. مثلا خرما بیشتر از یکی دوتا نه، کشمش بیشتر از ۱۰ تا دونه نه، میوه بیشتر از ۲ واحد نه،بعد همه اینارو نباید همشو باهم تو یه روز خورد، یه روز خرما بخورین، یه روز کشمش با مثلا یه واحد میوه. آب میوه طبیعی همشششش قنده، اصلا نخورین. بیسکوییت های رژیمی خیلی گول زننده هستن، اسمشون رژیمیه ولی تمامش قند و کربوهیدراته. ۸ لیوان آب خوردن از واجباته. چربی لازمه واسه بدن ولی سعی کنین از طریق مغزیجات و اینا دریافتش کنین، یا توی غذا بیشتر از یه قاشق روغن نریزین اونم روغن کنجد یا زیتون نه روغن نباتی و روغن کارخونه ای. همونم نریزین که چه بهتر. مثلا گوشت چرخ کرده رو سعی کنین بی چربی بگیرین یا گوشت خورشتی رو بدون چربی بگیرین. واسه مرغ بهترین جای مرغ سینش هستش، کمترین چربی و کمترین هورمون رو داره. سعی کنین هر روز سالاد بخورین.
کالری شماری خوبه ولی اینکه اون کالری رو با چه خوراکی پر میکنی مهمتره.
مثلا لبنیات اصلا چیز مفیدی نیست بخدا. هرچی کمتر بخورین بهتره.الان تمامش نشاسته و چربی مضره. مثل قدیما نیست.
این سس های کارخونه ای توش شکر داره، یه مشت مواد نگهدارنده داره که اصلا نمیدونیم چیه، اسمش سس گوجه هستش ولی واقعا توش چیه خدا میدونه.
سعی کنین کم کم توی غذا خوردنتون انتخاب گر باشین، با حواس جمع و هوش بالا غذایی که میخورین رو انتخاب کنین، یکم رو خوراکی هایی که انتخاب میکنین وسواس به خرج بدین.
  • 2015، Almam، Celin، Maryam8842، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شبنم، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
بچه ها منم یک هفته ای کالری شماری کردم.یعنی 500 تا هم روزانه کم کردم از کالری که میتونستم مصرف کنم. 1.5 کیلو هم کم کردم تو یه هفته (من ازون دسته ای هستم که لاغر شدن برام راحت تره تا چاق شدن. همیشه هم لاغر بودم. بعد زایمان اینجوری چاق شدم )
ولی با بچه کوچیک واقعا سخته.
مثلا همین الان من میتونم تلویزیون رو با میزش بخورم انقد گشنمه. شام هم نپختم. دارم پسرمو میخوابونم.
مجبورم از بیرون غذا سفارش بدم.
ترجیحا فست فودی که پرادویه باشه و یکم سرحالم کنه.
شما با این قسمتش چیکار میکنید؟ رژیم گرفتن واقعا وقت میخواد که غذای مناسب آماده کنه آدم
  • **ماهور**، 2015، Almam، Celin، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
گفتنی هارو پری سیما گفت دیگه. کامل کامل. فقط اومدم بنده هم تایید کنم تمام صحبتاشو که تایید نکرده از دنیا نرم Big Grin Big Grin
  • 2015، Almam، Celin، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ماهور جان نکته خوبی گفتن در مورد لبنیات
از بچگی تو گوش ما خوندن شیر بخور خوبه
ولی در واقعیت تعداد کمی از آدما هستن که لبنیات بهشون بسازه
مخصوصا این لبنیاتی که معلوم نیست چیه
برای کسایی هم که پلی کستیک هستن لبنیات سمه

کلا هرکی پست ماهور جان رو نخونده بخونه که از دستش نره کامل همه چیز رو گفت مخصوصا براب خانم ها و سیستم بدنیشون و باروری
روغن بازاری عامل تخمدان پلی کیستیک یبوست و...بتونید حدف کنید عالیه

مشاور تغذیه از لحاظ قند بین آبمیوه طبیعی و مصنوعی خیلی تفاوت قائل نیستن
حتی برای پسرم که کوچولوه گفت تا ۲ سالگی خیلی کم ابمیوه طبیعی هم بده

مامانم یه دوره اصلاح مزاج انجام داده بودن ۳،۴ کیلو تو ۴۰ روز بدون رژیم کم کرده بود
  • **ماهور**، 2015، Almam، Rose، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
یوتاب Heart
پری سیما جان Heart و ماهور عزیز Heart واقعا ممنونم از راهنماییتون، عالی بووود Heart
من چندین سال با کالری شماری زندگی کردم، ولی این اواخر که ول دادم خودمو قشنگ تپل شدم :|
بزرگترین ایراد غذاهام ‌استفاده از روغن حیوانیه ، خرداد ۲۰‌کیلو روغن حیوانی گرفته بودیم ، به آخر سال نرسید ، یه شیشه کوچیک مونده فقط
این روغن از غذاهام حذف شه خیلی موفق میشم :||||
و آبمیوه طبیعی هم که ماهور نگم‌برات :|
منم بگم نمیخورم همسر بامبول درمیاره که ساز مخالفی و هرچی میگم میگی نع :|
مثلا غذا کم میکشم همسر هی از غذای خودش میریزه تو بشقابم یا نون میذاره جلوم :|
مثلا دلش میسوزه که من به این تپلی گوناه دارم با اون حجم غذا سیر نمیشم =))))) Big Grin
البته ناگفته نمونه که منم بیرونی جایی میرم همش چشمم دنبال قنادیا و شیرینیا و کیک شکلاتیاس ، اون بیچاره هم دلش میسوزه میبینه زل زدم به شیرینیا و کیکا میخره، میخورم :|
ولی از امروز تصمیم جدی گرفتم دیگه، قشنگ پیاده روی کردم‌ و نرمش کردم صبح
بچه ها تو اینستا پیجی جایی میشناسید که کلیپ ورزشی بذاره برا همین عضله سازی و چربی سوزی؟
بازم ممنون از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتید Heart

راجع به آزمایشهایی هم که گفتید ، چند سال پیش رفتم و مشکلی نداشتم، ولی تو فکرش هستم‌که باز برم یه چکاپی بشم، البته دنبال دکتر زنان خوب میگردم‌که خواستم اقدام‌هم کنم تحت نظر باشم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، 2015، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
سلام، سلام، باربی های قشنگم، وزن هاتونم بنویسید، روحیه بگیریم.

من از شنبه شروع کردم از 62---------------> 60.8 رسیدم. ولی دلم در محدوده بین سینه و شکم قشنگ رفته توتر.
  • **ماهور**، 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، پری سیما
پاسخ
Heartوای دنیا جان تبریک عزیزم Heart
خیلی عالی کم کردی...باشد که من هم نصف تو کم کنم تو هفته
داری یه باربی عالی میشی
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Almam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
بسیاااااار مرسی عزیزم. واقعا شیرینی و بستنی و شکلات نخوردم. یعنی از من بعیده!

بچه ها در راستای آزمایش و اینها صحبت کردید. من تازه فهمیدم مشکل مقاومت به انسولین دارم.

آزمایش خون تو اینترنت دیدم، انجام دادم متوجه شدم.

عدد DEHA که برای دهیدرو اکسی نمیدونم چی چی.. Big Grin هست هم مال من خیلی خیلی کمه. این هورمون مربوط به سو خت و ساز و تنظیم فعالیت های بدنه که برای جوونها باید تو رنج نرمال و بالا باشه برای پیرهای خیلی خیلی مسن عددش کم میشه. اما، مال من متاسفانه عدد بسیار اومده پایین.
  • **ماهور**، 2015، Almam، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
فدات آلما جون. ایشالله اول از همه سلامتی باشه بعد هم خوش هیکلی Big Grin
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان