امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
بچه‌ها وسط صحبتهاتون شکر.. 
یه سوال .میخوام بدونم شما اگر اگرررر مصرف روغن از این پخت و پزها یا سرخ کردنیها رو دارید مثلا یه بطری 850 گرمی از این اندازه متوسط ها برای چند وقتتون هست!  ؟؟  
من چند روز قبل سرخ کن بدون روغن رو گرفتم اما عملا برای درست کردن ک*ت*ل*ت کوکو سرخ کردن سبزی قورمه و قلیه پیاز داغ و .... باز باید روغن رو استفاده کنیم خب

بعد راجع به لبنیات خب اگر نخوایم بخوریم پس کلسیم بدن چی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ما 3 نفریم و تقریبا 1.5 ماه 1 لیتر روغن کنجد استفاده میکنیم بیشترشم برای برنج استفاده میشه
ک*ت*ل*ت و کوکو و غذای سرخ کردنی رو یمدته کم پیش میاد که درست کنیم. غذاهای حاضریمون بیشتر شده املت و خوراک لوبیا و عدسی و سوپ جو و آش عدس برنج و اینا در صورتی که قبلنا اصلا از این جور غذاها نمیخوردیم

برای کلسیم من شیر بادام درست میکنم
  • **ماهور**، Almam، Donya، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
منم سوال لیدان رو دارم.خب من بچه شیر میدم ،اگه روزی شیر نخوردم شیرم کم میشه خودم میفهمم
بعدم خب پنیر ماست نخوریم چی؟ارده شیره هست برای صبحانه یا مثلا عدسی،ولی خب بازم لبنیات مصرف میشه.
لیدان جان من از این بطری های۱٫۷۵۰هست اونا تا۴۵-۵۰روز برای ما مصرف میشه
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Almam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
بچه ها من یه چیزی بگم، روغن روی برنج اگه نکشید هیچی نمیشه یعنی اصلا در مزه اش تغییری ایجاد نمیشه. من خواهرم باشگاه میرفت بعد مربيش بهش رژیم داده بود گفته بود برنج بدون روغن از اون موقع هم ما عادت کردیم .  طعم و مزه اش هم هیچ فرقی با برنجی که روش روغن میدیم نداره.
  • **ماهور**، 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
فاطمه جان من اوایل ازدواجم بیشتر روغن زیتون و کنجد استفاده میکردم اما متاسفانه کم کم روغنهای دیگه هم وارد شد منم سعی میکنم کم استفاده کنم مثلا دو نفری یه بطری 800 گرمی رو دو ماه دارم اما اینکه حذف بشه نه.  
در مورد مواد جایگزین شیر و لبنیات لطفا اگر مواد غذایی دیگه هم هست بگین من میخوردمشون اما تا حالا فکر نکرده بودم این جایگزین ماست و پنیرم هست Cool

جوجه منم خیلی وقته برنج رو بدون روغن میکشم لایک طلایی داره این کار چون هرجا میرم برنج برق افتاده ازبس روغن زدن
  • **ماهور**، 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
جوجه جان منظورت از روغن رو برنج کشیدن چیه؟ یعنی برنج آبکش و روغن رو برنج دادن؟
ما یه قاشق روغن برای 2 پیمونه برنج کته میریزیم ولی دیگه برنج بدون روغن من اصلا دوس ندارم
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیدان جون در مورد روغن که نمیتونم کمکت کنم
ولی در مورد لبنیات. عشقم اون لبنیاتی که شما فکر میکنی سرشار از کلسیمه بیشتر از اینکه کلسیم وارد بدن شما بکنه کربوهیدرات و چربی مضر وارد میکنه. کلسیمش هم معمولا جذب نمیشه، چون در کنار کلسیم باید ویتامین دی مصرف بشه تا کلسیم جذب بشه.
منابع جایگزین کلسیم زیاده: حبوبات بخصوص عدس و لوبیا، بادام، تخم کتان، شلغم، برگ پونه، انجیر، کنجد،کلم بروکلی و ....

فاطمه جون شما مغزیجات بخصوص بادوم بخور، شیر بادوم بخور،کلسیم بدنت تامین میشه. مطمئن باش.بروکلی و حبوبات هم عالین ولی خب نفاخ هستن.پونه خشک بریز رو سالادت بخور.
دوغ و ماست و پنیر و خامه واقعا جزو ملزومات زندگی نیست. من الان ۲ ماهه شاید ۲ بار پنیر خورده باشم ۱ بارم شیر. اونم دیگه میخوام نخورم. کنار غذاتون سالاد بخورین، سیر ترشی بخورین، زیتون بخورین،سبزی خوردن بخورین. واسه صبحانه ارده شیره یا ارده عسل بخورین، تخم مرغ بخورین. حالا نمیگم کامل کامل قطع کنین(که اگه بکنین بهتره) ولی حداقل تلاش کنین خیلی کمش کنین.

وای ایسان من این پیجی که گفتی رو دارم. تا قبل اینکه بفهمم کیست دارم باهاش ورزش میکردم. عالللللیه عالی

جوجه منم برنج بدون روغن درست میکنم. اگه آبش رو به اندازه بریزین اصلا چسبنده و شفته نمیشه. عالی میشه. دیگه عادت کردیم.
  • 2015، Almam، artatam، Donya، Maryam8842، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
برنامه کرفس نصب کردم یه گزینه برای شیردهی داره
یکی برای ۶ ماه اول که فقط بچه شیر میخوره دومی شیر و غذای کمکی
کالری گزینه دوم که غذایی کمکی بیشتر از اولیه
اشتباه نیست؟
مثلا تغدیه فقط با شیر زده ۱۶۰۰ کالری
شیر و کمکی ۱۷۰۰ کالری
  • 2015، Almam، artatam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
منظورم برنج کته نبود ما هم توی کته همون یک قاشق روغن رو می ریزیم. منظورم برنج آب کش بود که وقتی دم کشید روش روغن می ریختیم اونم زیاد ولی دیگه نمی ریزیم.
  • Almam، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
سلام بچه ها
منم امروز رژیم دو هفته ای دکتر عاصمی رو گرفتم من حدودا 8 تا ده کیلو میخوام لاغر بشم
امیدوارم کارساز باشه
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • 2015، Almam، artatam، Donya، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان