امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
ممنون بچه ها.منم تا حالا دور نریختم و به نظر منم تاریخ نداره حبوبات.اون روز اون تاریخو دیدم به شک افتادم گفتم بپرسم از شما.بوس به همگی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۱، ۰۵:۳۹ عصر)Elham67 نوشته است: سلام
بچه ها باقالی چطوری درست میکنین
منظورت اونجوریه که بیرون میفروشن؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آیسان جون شمام خوزستانی هستین ؟؟؟*_* آخ جووون هم شهری Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کدبانوهای خوشگل 
من تاحالا دوبار سالاد تن ماهی درست کردم ببینین موادش همینه یا اگر بهترشو سراغ دارید برای جمعه بهم میگین لطفا؟
تن ماهی و پیازچه و خیارشور و سیب زمینی و مایونز و شوید تازه خورد شده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
آیسان ۹۶ نوشته است:خیلی آسونه باقالا رو با آب و نمک بذار بپزه بعد با سرکه و گلپر واگه دوست داشتی فلفل نوش جان کن
ما خوزستانی ها توش پیاز داغ و سیر داغ فراوان هم میریزیم
با باقالی خشک به این روش درست می کنی?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
آیسان ۹۶ نوشته است:
جوجه خوشگله نوشته است:
آیسان ۹۶ نوشته است:خیلی آسونه باقالا رو با آب و نمک بذار بپزه بعد با سرکه و گلپر واگه دوست داشتی فلفل نوش جان کن
ما خوزستانی ها توش پیاز داغ و سیر داغ فراوان هم میریزیم
با باقالی خشک به این روش درست می کنی?
 با باقالا تازه هم میشه ولی من خشک بیشتر دوست دارم
قبلش لازم نیست تو آب خیس کنیم?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه یه دستور سالاد ماکارونی خوشمزه هم دارین بهم بدین؟با ژامبون باشه بهتره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون تو تاپیک غذا چی دارین ساچ قوورماسی رو پرسیدی اینجا میگم برات، گوشت قرمز رو ریز ریز میکنی میپزی بعد تو یه ماهیتابه پیاز داغ، فلفل سبز تند، فلفل دلمه ای کم (اگه طعمشو دوس داری) و گوجه پوستت کنده همشو ریز میکنی با گوشت تفت میدی. بعد با نون نوش جان میکنی. یه ماهیتابه مخصوص هست به اسم ساچ ولی نداشتی هم مهم نیست میونی توی ماهیتابه معمولی هم درست کنی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، artatam، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
وااااای سیمای قشنگ و کدبانو عحب غذاییه 
دارم ساج با پشتش هم نون پختم Big Grin خیلی چیز باحالیه...
حتما حتما درستش میکنم مطمئنم بی نظیره...
امان از غذاهای ترکی...
منم اصالتن از سمت پدری ترک اسکو هستیم اما نه زبانی میدونیم نه یه بار بیشتر رفتیم, اونم محض کنجکاوی...
جای تاسف داره...
ممنونم ازت یه دنیا مهربون Heart

ترانه جان من همیشه درست میکنم همه تا حالا کلی دوست داشتن
میرم تو مینویسم برات الان عزیزم Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، sims s، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خودت که بیشتر کدبانویی عزیزم، پس یه جورایی هم استانی محسوب میشیم
آره حتما درست کن خیلی خوشمزه میشه پس اگه فرصت داشتی نون هارو هم روی ساچ درست کن
نوش جونتون Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان