امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
بچه ها من یه مدته برای کم کردن سایز و تقویت جسمم باشگاه میرم. ولی سبک کار مربی های باشگاه یه سبک خاصی هست.
هرجلسه تمرین فقط نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه هست ... به جای انجام کاردیو مثل تردمیل و ... با یه وزنه سنگین مثلا ۱۰ کیلویی حدود ۲ دقیقه گرم میکنیم.
پایه حرکاتمون وزن های بالا با تکرارهای کم هست و کم کم این تکرارها رو افزایش میدیم
یه چندتا حرکت شکم و پهلو هم بهم دادن ...
برای کسایی که در طول هفته نمیتونن تایم زیادی برای ورزش بزارن کاربرد داره ... من بخاطر مشغله های کاریم در این حد میتونم برم باشگاه و خیلی راضیم ...
تاثیر فوق العاده ای روی قدرت بدنیم داشته و سایزم رو هم تغییر داده ... ولی وزنم ثابته ... چون هنوز سبک تغذیه ام ایراد داره. ولی مطمئنا با این مدل فیتنس بدن نیاز به یه رژیم پر از پروتئین داره ...

رز جان اگه موافقی لطفا یه تاپیک بدنسازی و ورزش برامون بذار ...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Donya، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
2015 نوشته است:نداجون بله اب زیاد میخورم،میوه هم همینطور
درست میگی باید پروتیین رو ببرم بالا مصرفش رو.
میدونی من مشکل یبوست دارم همیشه،یعنی خاکشیر برام جواب نمیده،فکرکنم دلیل استپ وزنی م هم همینه

منم داشتم شیر بخور حتما ، پیاده روی هم برو هر روز حتما. میوه تو برنامه ات باشه . 
اگه حل نشد دو سه قاشق روغن زیتون بخور حتما خب میشه . من با اون سه تايي که اول گفتم مشکلم رو حل کردم ولی خب باید همیشگی باشه یعنی اینا بشه جز برنامه زندگی ت. 
موز و نون تا اونجایی که ممکنه کنار بخور. بیشتر میوه هایی بخور که فیبر بیشتر دارن.
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخ آخ من نگم براتون که دیگه پنجشبنه عصری بعد از نه وعده سوپ کدو و کرفس و شوید و گوحه فرنگی داشتم به پروردگار خودم میرسیدم.. عصبانی هم بودم که وزنم تغییری نکرده و هنوز 58 و روی ترازو ندیدم.. همش نیم کیلو بالاتر از 58 بودم..
خلاصه که وحشی شدم اول یک پروتیین بار مانی رو بلعیدم.. عصرهم بیدار شدم گفتم امیر بلند شو بریم کافه آراکو حالا بیخبر که امشب فوتبال ایران عراقه... خلاصه رفتیم کافه یه مشت بچه دبیرستانی سیگار سیگار... اما من بی توجه به همه منوی کتوژنیک و گرفتم جلومو یه گراتن گوشت بادمجون سفارش دادم..

خلاصه عین خرس غذامو ملچ مولوچ میخوردم.. امیر گفت عزیییییزم رژیم.. گفتم عزییییزم گششششششنمه گشنه!

دیشب هم روز مادر رفتیم دیدن مامان امیر، هیچی دیگه یه شلواری که نوی نو بود ولی جایی نشده بود بپوشم چون سایزم نبود قبلا هم که جایی نمیرفتیم بهوای کورونا.. قشششنگ پوشیدمش حال کردم.. البته هنوز زیپش با مصیبت رفت بالا..

هیچی منم بی جنبه! رفتم رو ترازو دیدم با کمال تعجب 58!
با اینکه دیشبش فول شام خورده بودم سبک ترم شده بودم.. دیگه نگم براتون که برا مادرشوهرجان یک جعبه گگگگنده شیرینی خامه ای خریدیم.. خودمم یک رولت و یک نون خامه ایشو خوردم!

خدا قبول کنه از امروز ادامه رژیم..Big Grin
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
یوتاب ممکنه یک وعده مثلا ناهار بنویسی چه گزینه هایی داری؟ میخوام ببینم اگه اوکی هست و میتونم اجراش کنم ازش برنامه بگیرم.. بوووس بهت.
الهی و ربی من لی غیرک...
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلامون علیکم...
اینجانب به هوای تولدم از پنجشنبه اخرای شب خپردم تا دیشب حدود ۱۲  Big Grin
عذاب وجدانم ندارم... والا Tongue
از امروز دوباره به قول دنیا خدا قبول کنع رژیمو از سر میگیرییییییم  Heart
...
کیانا جون من قبلش هم غذاهام کم یا بی روغن بود 
مثلا برنج ۱۲ قاشق و خورش حالا هرچی اما کم روغن ۶قاشق همراه یه کاسه ماست یا سبزی خوردن یا یه گوجه فرنگی 
قبلش هم سالاد فصل و اب یه لیوان
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
تولدت مبارک پری سیما جون Heart
من از امروز تصمیم گرفتم واقعا رژیم بگیرم Dodgy
صبحانه:دو کف دست تافتون
میان وعده تا ظهر:سه لیوان چای+چهار عدد قند+یک خرما
ناهار:یک تخم مرغ آبپز+دوکف دست نان سنگک
میان وعده عصر:نصفه پرتقال
من از اوناشم که باید خییییلی کم بخورم تا کم کنم Sad
  • 2015، artatam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
افرین نسیمی قشنگم 
تو میتونیییییییییی  Heart
  • 2015، artatam، Donya، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
ذ
Donya نوشته است:آخ آخ من نگم براتون که دیگه پنجشبنه عصری بعد از نه وعده سوپ کدو و کرفس و شوید و گوحه فرنگی داشتم به پروردگار خودم میرسیدم.. عصبانی هم بودم که وزنم تغییری نکرده و هنوز 58 و روی ترازو ندیدم.. همش نیم کیلو بالاتر از 58 بودم..
خلاصه که وحشی شدم اول یک پروتیین بار مانی رو بلعیدم.. عصرهم بیدار شدم گفتم امیر بلند شو بریم کافه آراکو حالا بیخبر که امشب فوتبال ایران عراقه... خلاصه رفتیم کافه یه مشت بچه دبیرستانی سیگار سیگار... اما من بی توجه به همه منوی کتوژنیک و گرفتم جلومو یه گراتن گوشت بادمجون سفارش دادم..

خلاصه عین خرس غذامو ملچ مولوچ میخوردم.. امیر گفت عزیییییزم رژیم.. گفتم عزییییزم گششششششنمه گشنه!

دیشب هم روز مادر رفتیم دیدن مامان امیر، هیچی دیگه یه شلواری که نوی نو بود ولی جایی نشده بود بپوشم چون سایزم نبود قبلا هم که جایی نمیرفتیم بهوای کورونا.. قشششنگ پوشیدمش حال کردم.. البته هنوز زیپش با مصیبت رفت بالا..

هیچی منم بی جنبه! رفتم رو ترازو دیدم با کمال تعجب 58!
با اینکه دیشبش فول شام خورده بودم سبک ترم شده بودم.. دیگه نگم براتون که برا مادرشوهرجان یک جعبه گگگگنده شیرینی خامه ای خریدیم.. خودمم یک رولت و یک نون خامه ایشو خوردم!

خدا قبول کنه از امروز ادامه رژیم..Big Grin

دنیا جون خیلی قشنگ نوشتی دلم غنج رفت برات، اتفاقا می خواستم بیام بگم یه عکس بذار از خودت تا حالا که ما چند ساله تو این سايتيم من شما رو ندیدم. اومدم دیدم عکس گذاشتی چه تله پاتی ای دارم من !
برا اینکه اسپم نشه منم حدود یک کیلو و نیم کم حالا نمی دونم اثر پیاده روی های هر روزمه یا اتفاقی بوده!انشاء... که ادامه داشته باشه.
  • 2015، artatam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
Heart تولد تولد تولدت مبارک پری سیما. Heart

جوجه جون، اینقدر همه میگن شبیه نفیسه روشنی، عکس اونو گذاشتم.. البته گفتم، شبیه خود ارجینالشم بهمون دهن گشادی Big Grin ولی چشما و بینیش بدون گریم و آرایش شکل منه.. 
حالا پشیمون شدم میخوام برش دارم چون اگر آشنا ببینه میشناسه اینجا! حس میکنم زیادی تابلو شد، باید یه نفر دیگه رو میذاشتم  Blush

من افتادم رو رژیم شکنی.... متاسفانه!

چون مامان دیشب گفت جوکر جدید اومده، خیلی به این بی مزه بازی هاشون میخنده، منم نشستم براش جوکر گذاشتم و دیدم اینطوری نمیشه پای تی وی نشست.. رفتم یک بسته ذرت بوداده برداشتم آوردم.. حالا مامان یه مشت خورد! گفت روش پنیر داره من نمیخورم... من حمله کردم. شانس آوردم از این بسته بزرگاش نبود! 

بعد بخودم گفتم ذرت بوداده برا کمخونی میگن خیلی مفیده. خوب شد خوردم  Rolleyes Tongue Smile

وزنم کماکان 58 هست. نه کم شدم نه زیاد.. بترکه این سه کیلو کم بشه دیگه...

در ضمن کسانی که میگین 58 خوبه، لطف دارین، ولی من قدم کوتاه. استخون بندیم هم به شدت ریزه. الان با این وزن گرد و قلمبه ام. شاید مثلا دوستام، با وزن بالای 75 یه همچین استیل گردی داشته باشند.
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
ا منم می خواستم بگم چقدر شبیه شی نگو عکس خودش بوده.
  • 2015، artatam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان