امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
بچه ها موفق باشین تو رژیم هاتون
منم نیم کیلو کم کردم فقط..ولی به همین نیم کیلو های هفتگی هم راضی ام اگه ادامه داشته باشه
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
آفرین فاطمه با وجود اینکه بچه کوچک داری نیم کیلو خوبه. میگم اگر دکترت تایید میکنه قرص های ویتامین بخور. دخترخاله منم بعد زایمان رفت تو رژیم، الان موهاش کم پشت شده. موهاش خیلی عالی بود.

جوجه خخخخخ خیلی باحالی. مرسی Big Grin

پری سیما سورپرایز چجوریه بیا بگو ما تا حالا سورپرایز نشدیم :laughing: ببینیم برات کیک و شام و اینها آماده کرده بودند؟
  • 2015، artatam، youtab، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
2015 نوشته است:بچه ها موفق باشین تو رژیم هاتون
منم نیم کیلو کم کردم فقط..ولی به همین نیم کیلو های هفتگی هم راضی ام اگه ادامه داشته باشه

واااای آفرین فاطمه قشنگم  Heart
  • 2015، artatam، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
وااای دوست جونام ممنونم خیلب انرژی دادین بهم،بااین که فقط نیم کیلو بودها!!!
ولی همین نیم کیلو درماه میشه دوکیلو که ایده آل کم کردن منه
خداکنه بتونم بازم پیش برم
دنیا جونم منم موهام داره میریزه به قول همسرخان کچل شدی رفت..
باورمیکنه نمیرسم برم دکتر،بابام و داداشم امیکرون گرفتن احتمالا مامانم هم مراقبشونه،نمیتونم برم بچه ها رو بذارم اونجا برم دکتر.همسرخان هم که کلا نمی شه روس حساب کرد
فاطمه هستم
Heart
  • artatam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
سلاام فاطمه جان آفرییین بهت تو میتونییی دیدی بالاخره شد؟ آره بابا ماهی دو کیلو عااالیه
  • 2015، artatam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
خب من فردا ۲۱ روز اول رژیم تموم میشه بنابراین به دکتر پیغام دادمو رژیم دوم رو برام فرستاد, از فردا شروع میکنم, ۲۱ روز با رعایت یواش ۳ کیلو کم شد, دو تا ۳کیلو دیگه ام ارزوست  Big Grin
  • 2015، artatam، Donya، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
افرین یوتاب جونم۳کیلو تو۲۱روز عالیه
ادامه بده باربی خوشگل
فاطمه هستم
Heart
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
فاطمه جان، بخدا ماهام به ندرت وقت دکتر رفتن پیدا میکنیم. من خودم الان چه برای دکتر تیروییدم (دکتر غدد) چه هومیوپاتی م با تماس تلفنی ویزیت میشم. فقط کافیه هر سه چهارماه یک مرتبه، یک صبح زود وقت بذاری بری آزمایشگاه. خود آزمایشگاه جواب تو هم تو واتزآپ میتونه بفرسته هم پیک کنه. از خودت این توجه را دریغ نکن.

حالا اگرم وقت دکتر نداشتی،،،،، قرص های مولتی ویتامین، از داروخانه نزدیک تون بپرس، یه خوبشو بگیر.

یوتاب جون، منو تو داریم مو به مو باهم دیگه پیش میریم.. امیدوارم منم بتونم در نهایت بیام روی 52.

صبح خودمو قبل از لباس پوشیدن کشیدم، صد گرم از 58 کیلو کمتر Big Grin

البته فکر نکنید ترازو دیجیتالی دارم ها.. ترازوم عقربه ایه یکی قدیم از آلمان برا خودش آورده بود اما دیجیتال خریده بود اینو داد بمن.. دخترخاله امیر هم، بلند کرد کوبوندش زمین، طفلک یه ریزه هم لق میزنه.. Big Grin ولی خب از 58 اومدم پایین تر.

اگر تا چهارشنبه ادامه بدم حدود 15 روز از رژیمم میمونه که موکول میشه به بعد از سفرم به کیش. انتظار دارم، دو هفته 15 روز، حدود 2 کیلو دیگه کم کنم یعنی بشم 56.
ولی خب، ممکنه که نه... به احتمال قوی اگر فقط بخورم و پیاده روی و تحرک نکنم، وزنم دوباره برمیگرده بالا ...
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
آی آی عاااشقتم فاطمه جوووونم چه چسبییییید بهم  Heart Heart Heart
اره دنیا جون وای من ۵۲ بشم عروسی میگیرم برای خودم  Big Grin
  • 2015، artatam، Donya، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
یوتاب جان شما دلت عروسی میخاد الکی گردن رژیم و لاغزی ننداز Big Grin Big Grin Wink Wink Wink Wink
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان