امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
منم برنجو بی روغن کته میذارم ولی مثلا خورشتارو قیمه فرمه اینارو بی روغن چجوری درس میکنی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه الهامی بعضی غذاها مثل قورمه سبزی که روغن میخوادو اخر هفته ها یه روز آف میذاریم میخوریم چرررب 
اما قیمه بی روغن درت کردم, یا هر خورشتی, به جای پیازداغ از پودر پیاز استفاده میکنم که روغن نخواد, بقیشم بی روغن تفت میدم, نهایت خیلیییی لازم باشه یه قاشق غذاهوذی روغن زیتون, اونم کم پیش میاد, ببین مثل غذای چرب نمیشه اما بدم نمیشه واقعا
  • 2015، Donya، Elhamgoli، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
دنیا جون مرسی از انرژی مثبتت Heart
پرسی سیما جون درست میگی.دقیقا همینطوره Heart

فاطمه خوب کردی خوردی.صبحانه عیب نداره, شام اونم دیر وقت خیلی بده.همش تبدیل به چربی و ذخیره میشه Undecided Sad
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها یه سوال
من یه نرم افزار ورزش دانلود کردم از اینا که تمرین میده و کالری اون تمرین رو هم حساب کرده، به نظرتون چقدر میشه روی اون مقدار کالری که اون ورزش میسوزونه حساب کرد؟
فاطمه هستم
Heart
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان من کلا با کالری شماری پیش نمیرم. اما، همه اینها تقریبیه. مثلا نرم افزار به طور کلی میگه این قدر کالری میسوزونی. ولی همه میدونن وقتی یه نفر قوی تره، کمتر کالری میسوزونه، وقتی ضعیف تره بیشتر.
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یعنی روش زیاد حساب نکنم؟
فاطمه هستم
Heart
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الان روش کالری شماری کلا خیلی توصیه نمیشه چون بدنو کم مصرف میکنه. روشهای کتوژنیک و ترمودینامیک مد شدن. یا روش های سایکل سینکینگ.
اما الان در دسترس ترین روش برات کالری شماریه؟ اگر اینطوریه، دیگه چاره ای نیست بهمون چیزهایی که دسترسی داری اعتماد کن. بهتر از هیچیه.
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
از این روشهایی که گفتی فقط کتوژنیک رو میدونم چیه بقیه زو برم ببینم چین
من سنتی کارم!! Big Grin
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پری سیما جون به دکتر گفتم چندتا راه گفت یکیش اینکه صبح ناشتا اسفرزه با اب بخورم, اسمشو شنیدم اما اصلا ندیدم تا حالا, هشت لیوان ابم گفت بخور من خیلیییی کم اب میخورم
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
من فکر کنم دوتا نصفه لیوان با قرصا تو روز, منم یادم میره, امروز یه شیشه پرکردم رو میز گذاشتم باز نصفشم نخوردم  Tongue
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان