امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
بچه ها من دم پریودمه و از گرسنگی به خداوند میرسم... میترسم وزنم برگرده بالا...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
سلام گل دخترا
من امروز روز وزن کشی بود.هفته قبل با اجازتون من چهار روز رو رعایت نکردم! Idea (بگو پس چند روز رو رعایت کردی!)  بگو خسته نباشی دلاور خدا قوت
برای همینم همممممش 300 گرم کم کردم!!!!!!!!
هفته اول رو خیلی خوب بودم.اراده داشتم و 2 کیلو هم کم کردم
اما هفته دوم و سوم رو خراب کردم و روی هم 800 گرم کم کردم Sad
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
خوووووب کردیییی نسیمی... والا  Heart
منم اصلا هفته پیش رعایت نکردم, یعنی غذاهام همون بودا ریزه خواری شدید کردم, شیرکاکایو و کیک و شکلات و باقلوا و...پنجشنبه و جمعه هم در حد خودکشی زدم به بدن  Tongue
اما از امروز باز فاز رژیم برداشتم شدییی, باشد که رستگار شوم  Big Grin
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
پری سیما جون منم هفتهپیش فقط تعداد برنجارو رعایت کردم و همممممه چی خوردم  Big Grin
من همون ۵۸_۸۰۰ صبح بودم, به دکتر گفتم پس فردا ۲۱روز دومم تمومه و رژیم سوم باید بگیرم با پررررویی  Big Grin گفتم فقط یک کیلو کم کردم البته واقعا خودم رعایت نکردم, بنده خدا گفت نه یک هفته این رژیم دومو خوب رعایت کن بعد  Tongue Rolleyes
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
وااای اره بچه ها منم با هله هوله خوردن خراب میکنم
مثلا یهو یه شب یه بسته کرانچی خوردم
دیروز خونه مامانم که دیگه نگم.کلللللللللی ک*ت*ل*ت با نون سنگک خوردم.شام هم تافتون خوردم
بعد مامانم اینا مهمون داشتن.رولت خوریشو گذاشتم دم دست.گفتم حتما شیرینی خامه ای میارن(چه هوسی کردم یه چندتایی بخورم)
خداروشکر دست از پا درازتر , دست خالی اومدن Big Grin

عاااااشقتم یوتاب گفتی هفته سوم رو بده Big Grin
نوش جونت پری سیما.والا تو که خیلی خوش تیپی دخترم Angel
  • *كيانا*، 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
یوتاب دکتر عاصمی بیست و یک روز رو از چه روزی حساب میکنه؟ همون روز که رژیم میفرسته؟ یا مثلا خودت بهش میگی من از این روز شروع کردم؟!!
الهی و ربی من لی غیرک...
  • youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
نسیمی  Heart
کیانا جون من خودم حساب مبکنم, یعنی خودش میگه سه هفتت تموم شد بهم بگو برای رژیم بعدی
اولش روزی که واریز مبلغشو کردم از فرداش شروع شد یعنی ۲۰دیماه, دیگه دو اسفند میشه ۲۱ روز دوم  Big Grin
  • *كيانا*، 2015، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
خب دوستان منم بگم که من هم اخر هفته قشنگ از خجالت شکمم دروامدم...یعنی الان که فکرش رو میکنم خجالت میکشم ...منم ریزه خواری زیاد داشتم
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
منم از این هفته قراره برم ورزش X-Body فقط 8 جلسه اس میام تغییراتو میگم بهتون
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
بچه ها من قشنگ بدنم بهم آلارم داد که نمیتونم با روزی یک کدو پخته و یک سیب زمینی آب پز سالم بمونم.
بنابراین رژیم و قطعش کردم.

دکتری که بهم رژیم داده بود معتقده که تو وزن های کمتر از 60 وزن کم کردن خیلی سخت در حد محالاته. و باید یک زندگی همه جانبه درست داشت تا وزن کم کرد یا اینکه یه رژیم وحشیانه مثل مال من گرفت.

یعنی هم خواب بموقع باشه. هم استرس حداقل باشه. هم ورزش هفتگی در حد سه روز در هفته باشه. هم پیاده روی روزانه حتما باشه.
یا اینکه یه رژیم وحشیانه.

بهرحال من اون رژیم را قطع کردم و از 58 شدم 59 و اینکه دوباره یک روز از موعد گذشته و پ ریود نشدم. منی که معمولا سر تایم هستم، دو سه ماه در سال، چند روز عقب میره برام عجیبه که اونهم از یک متخصص که تو مالزیه سوال کردم، میگه بدنت دچار غلبه استروژن یا استروژن دامیننس شده.

راهکار اون چیه؟ بازهم کاهش استرس، پیاده روی و ورزش و مصرف غذاهای مناسب که به کبد کمک کنه.

بهر حال کلید این قفل های تو در تو سبک زندگی سالم هست که من دارم سعی میکنم بهش نزدیک بشم ولی خب ازش فاصله زیادی دارم.

وقتی هفته یکی دو روز به پیگیری کارها و دادگاه بگذره، وقتی هر آدم احمقی ساعت 11 شب به موبایل من زنگ میزنه و برای دزدیدن چندغاز پول اعصاب منو آش و لاش میکنه. وقتی هیچ پشتوانه ای ندارم.. که تو سخت ترین اوضاع حداقل یک کمک ریزی بکنه... فلذا، اصلاح سبک زندگی در حد جوکه برای من.

اما امیدوارم شماها بتونید با اصلاح سبک، دور از سختی های رژیم به وزن و استایل مورد علاقه تون برسید.
  • **ماهور**، 2015، Maryam8842، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان