امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
الهی کیلو کیلو از من به تو چسبه...منم سبک شم
من ارزومه یه تیکه کیک بدون عذاب وجدان بخورم...امروز پرخوری کردم الان عذاب وجدان دارم که نگوووو...همش میگم اسفند اومد هنوز به هدفت نرسیدی!!
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Donya، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بن سای الان تو مونایی؟؟
مونا تو همون بن سای خودمونی؟؟
والا عزیزم من از همین ماه مثل پسرتو رژیم گرفتم ولی نه خیلی سفت و سخت..تو هم برو ببین دکتر چی میگه بهت..رژیم شیردهی حتما بهت میده
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Donya، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من از لحاظ وزنی تغییری نکردم شاید در حدمثلا نیم کیلو کم شده باشه وزنم
ولی کسایی ک مثلا یه ماهه منو ندیدن وقتی میبینن میگن چقد لاغر شدی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، 2015، Donya، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
پری سیما جون من ورزش حرفه ای میکردم یعنی پنج روز هفته حدود دو ساعت شنا ( نه تفریحیاربرم آب با ی Smile) اساعتس گرم کردن بود یک ساعت استقامتی برای همین اصلا جربی ندارم همین وزنمم استخون و عضله هست فقطتو بارداری و الان مجبور شدم کنار بگذارم

بعد من مصرف پروتیینم هیلی بالاست
  • **ماهور**، 2015، Donya، Nedaa28، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
نونااااااا من بیام الان دست بندازم دهن منو جرررررر بدممممم؟؟؟؟؟
به قول فاطمه این عدالته اخهههههه؟؟؟  Big Grin Heart
  • **ماهور**، 2015، Donya، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
نونا میشه یگی پروتیین از کجا تامین میکنی؟ من خودمو میکشن میشه 40 گرم... اخه یعنی هر روز مرغ و تخم مرغ میخوری یا پودر پروتیین استفاده میکنی؟
الهی و ربی من لی غیرک...
  • **ماهور**، 2015، Donya، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
نونا تو خیلی ناشکری، قد و وزنت چنده؟ هییییی میای پز میدی
خدایا بسه دیگه Sad(
  • **ماهور**، 2015، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
کیانا من هر روز تخم مرغ، گوشت ، ماهی یا مرغ حتما دو وعده مصرف دارم نه اصلا من حتی اون موقع که برای مربیگری هم میرفتم هیچوقت مکمل یا پودر استفاده نکردم
ترگل من قدم ۱۶۰ هست یا ۱۵۹ وزنم ۵۰ کیلو استخوان ظریف کجا پز میدم Smile Smile واقعا ت‌پلا رو دوست دارم البته کل خاندان همسرم و همکاران همیشه میگن خوش بخالت نمیدونم وزن زیاد نکردن چه خوشبخالی ای داره
یوتاب Smile
پریسیما من یکم هیکل نرم دوست دارم Smile Smile
  • **ماهور**، *كيانا*، 2015، Donya، Maryam8842، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
نمیدونی چه خوشبحالی ای داره؟؟ ما دلمون میخواد (دور از جون بقیه) مثل افعی بخوریم نمیتونیم. از همه ور میزنه بیرون. نمیدونم چقد نون خامه ای رو میگی دو روزه خوردی یک گرم اضافه نکردی اون وقت هنوزم نمیدونی؟ Smile)
حالا البته جدا از شوخی من خودمم به نسبت اصلا رعایت نمیکنم و از وزنم راضیم. یعنی غذایی دوست داشته باشم کلی میخورم، شیرینی و کیک میخورم. تقریبا هیچ وقت تو مهمونی نگفتم رژیمم و هر چی دلم خواست رو خوردم. ولی خیلی‌ها رو دیدم که واقعا کم میخورن اما همونم چربی میشه میچسبه به بدنشون. حالا این چه مزیتیه؟ Undecided مانکن خانم. مثل مسئولینمون نشی که دغدغه ما مردم عادی رو درک نمیکنن Big Grin
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Donya، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
ترگل دو کیلو بود حدودا شایدم یک و نیم کیلو کیک بی بی رو تنهایی خوردمSad! آخه همسرم اهل این چیزا نیست بعدم نباید بخوره بخاطر مشکلش.
خدایی تناسب مهمه ها اما خب من یکم همیشه آدم نرم دوست داشتم Smile Smile
مسئولین که خاک بر سرشون
  • (کژال)، **ماهور**، *كيانا*، 2015، Donya، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان