امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
میتونی رنده اش کنی بذاری تو فریزر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من همیشه یه کمیشو مکعبای نیم سانتی برش میزنم میذارم توی ظرف شیشه ای دردار روش اب میریزم تا روشو بگیره میذارم یخچال برای توی چای یا غذاهایی که لازمه بعد پخت درشون بیاریم, یکمشم همینجوری فریز میکنم توی زیپ کیپ, یکمم حلقه نازک میکنم گاهی روی شوفاژ خش بشه بعد پودرش میکنم
  • Rose، sims s، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برای توپک بجای آرد میتونید از پتی بور پودر شده هم استفاده کنید.. اون دیگه نمیخواد جدا تفت بخوره.. خرما که یذره تفت خورد بهش اضافه کنید و باقی ماجرا... اگر مغزیجات درسته هم نداشتید و پودر داشتید همشون بعد ادویه اضافه کنید.
الهی و ربی من لی غیرک...
  • 2015، Elham67، Elhamgoli، Mari90، sims s، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
دقیقا کیانا من به جای آرد، پتی بر میزنم

(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۴۱ صبح)نسیمه جااان نوشته است: عزیزم با شعله ی خیلی کم حدودا ۱۰ دقیقه

بچه ها یه سوال ،من تا الان از پودر زنجبیل استفاده میکردم، الان زنجبیل تازه گرفتم یه مقدار،چه جوری نگه داریش کنم ک خراب نشه؟

نسیمه جون من با رنده ورقه ای میکنم هر ورق رو دور یه فویل میپیچم میذارم تو فریزر اینجوری هم نمیچسبه به هم هم این که خیلی تازه میمونه
  • 2015، Elhamgoli، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی بچه ها ♡
من هم با بیسکوییت درست کردم هم آرد ،طعمش با آرد فرق میکنه بیشتر میپسندم ،مث حلوا میمونه یه جورایی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Elhamgoli، sims s، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان
من دارم کابینت ادویه هام رو ساده سازی میکنم
میخواستم بدونم به نظرتون چه ادویه هایی کلیدی و کاربردی تره و واقعا باعث خوش طعم شدن غذاها میشه؟
و چه ادویه هایی رو نگه دارم و کدوم رو دیگه استفاده نکنم؟
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیدا جان به نظر من کاملا وابسته به مدل آشپزیته...
حالا ادویه هات رو که دور نریز، برنامه ریزی کن غذاهایی که با ادویه های کم کاربردت درست میشن رو درست کن تا جات باز بشه ولی ادویه از مواد غذایی گرون آشپزخونه اس...
ببین مثلا می تونی یه دوره هایی رو یه سری غذاهایی رو درست کنی تا اون ادویه تموم شه...
ببین مثلا من همین عید امسال گفتم جشنواره ی کباب و ته چین میذارم و هر روز عید رفتیم آتیش درست کردیم و کباب متفاوت خوردیم...یه سال جشنواره کیک گذلشتم، یه سال جشنواره بین الملل گذاشتم Smile
انواع غذاها با توجه به ادویه هایی که داری می تونی برنامه ریزی کنی تا استفاده شون کنی... من چون متنوع درست می کنم، خیلی ادویه دارم و اکثرا هم خودم پودر و درستشون می کنم چون به نظرم اصل مزه ی غذا به ادویه هاشه....
شما می تونی به غذاهای عربی، شرق آسیا، هندی، ایرانی، شمالی، جنوبی، مدیترانه ای، ترکی و... فکر کنی و با توجه به ادویه هایی که کمتر استفاده می کنی برنامه ریزی کنی و استفاده کنی تا پاکسازی بشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Almam، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۹:۱۱ عصر)شیدا نوشته است: سلام دوستان
من دارم کابینت ادویه هام رو ساده سازی میکنم
میخواستم بدونم به نظرتون چه ادویه هایی کلیدی و کاربردی تره و واقعا باعث خوش طعم شدن غذاها میشه؟
و چه ادویه هایی رو نگه دارم و کدوم رو دیگه استفاده نکنم؟

عزیزم من تو اکثر غذاهام از اینا استفاد میکنم : زردچوبه ، زنجبیل ، دارچین ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر ، پودر گل محمدی
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ
ممنونم عزیزانم
پودر لیموعمانی داشتم، حقیقتا خیلی برام کاربردی نداره. چون داخل بعضی غذاهام لیموعمانی استفاده میکنم دیگه نیازی به پودر نیست به نظرم. پودر لیمو کاربردیه به نظر شما؟
یا فلفل قرمز برام کاربردی نداره. چون غذای تند دوست نداریم.
بچه ها فلفل سفید چه کاربردی داره؟
پودر پیاز چی؟
  • Elham67، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پودر پیاز من به مرغ میزنم و بنظرم خوشمزه ترش میکنه، توی ک*ت*ل*ت و همبرگر هم حتما میزنم بهمراه پودر سیر
فلفل سفید طعم میده فقط من جدا نداشتم ولی یه فلفل داشتم که قاطی بود فلفل سفید و قرمز ( مثل سفید و سیاه فقط قرمز ) و سیاه و...مزه میداد...خیلی تو اشپزی ایرانیا استفاده نمیشه بیشتر برای استیک و پاستا و...

پودر لیمو هم تو بعضی پلوها کاربرد داره مثل کلم پلو شیرازی که من یکم پودر لیمو هم میزنم به موادش، به قورمه سبزی هم علاوه بر خود لیمو کمی پودرش هم میزنم ولی واجب نیست
  • 2015، Almam، Elham67، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیدا، فلامینگو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان