۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۵۳ صبح
میتونی رنده اش کنی بذاری تو فریزر
پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۵۳ صبح
میتونی رنده اش کنی بذاری تو فریزر
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۷:۴۷ صبح
من همیشه یه کمیشو مکعبای نیم سانتی برش میزنم میذارم توی ظرف شیشه ای دردار روش اب میریزم تا روشو بگیره میذارم یخچال برای توی چای یا غذاهایی که لازمه بعد پخت درشون بیاریم, یکمشم همینجوری فریز میکنم توی زیپ کیپ, یکمم حلقه نازک میکنم گاهی روی شوفاژ خش بشه بعد پودرش میکنم
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۹:۳۳ صبح
برای توپک بجای آرد میتونید از پتی بور پودر شده هم استفاده کنید.. اون دیگه نمیخواد جدا تفت بخوره.. خرما که یذره تفت خورد بهش اضافه کنید و باقی ماجرا... اگر مغزیجات درسته هم نداشتید و پودر داشتید همشون بعد ادویه اضافه کنید.
الهی و ربی من لی غیرک...
![]() • 2015، Elham67، Elhamgoli، Mari90، sims s، youtab،
دقیقا کیانا من به جای آرد، پتی بر میزنم
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۲:۴۱ صبح)نسیمه جااان نوشته است: عزیزم با شعله ی خیلی کم حدودا ۱۰ دقیقه نسیمه جون من با رنده ورقه ای میکنم هر ورق رو دور یه فویل میپیچم میذارم تو فریزر اینجوری هم نمیچسبه به هم هم این که خیلی تازه میمونه ![]() • 2015، Elhamgoli، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۱۲:۲۰ عصر
مرسی بچه ها ♡
من هم با بیسکوییت درست کردم هم آرد ،طعمش با آرد فرق میکنه بیشتر میپسندم ،مث حلوا میمونه یه جورایی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۹:۱۱ عصر
سلام دوستان
من دارم کابینت ادویه هام رو ساده سازی میکنم میخواستم بدونم به نظرتون چه ادویه هایی کلیدی و کاربردی تره و واقعا باعث خوش طعم شدن غذاها میشه؟ و چه ادویه هایی رو نگه دارم و کدوم رو دیگه استفاده نکنم؟
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۱۱:۰۹ عصر
شیدا جان به نظر من کاملا وابسته به مدل آشپزیته...
حالا ادویه هات رو که دور نریز، برنامه ریزی کن غذاهایی که با ادویه های کم کاربردت درست میشن رو درست کن تا جات باز بشه ولی ادویه از مواد غذایی گرون آشپزخونه اس... ببین مثلا می تونی یه دوره هایی رو یه سری غذاهایی رو درست کنی تا اون ادویه تموم شه... ببین مثلا من همین عید امسال گفتم جشنواره ی کباب و ته چین میذارم و هر روز عید رفتیم آتیش درست کردیم و کباب متفاوت خوردیم...یه سال جشنواره کیک گذلشتم، یه سال جشنواره بین الملل گذاشتم ![]() انواع غذاها با توجه به ادویه هایی که داری می تونی برنامه ریزی کنی تا استفاده شون کنی... من چون متنوع درست می کنم، خیلی ادویه دارم و اکثرا هم خودم پودر و درستشون می کنم چون به نظرم اصل مزه ی غذا به ادویه هاشه.... شما می تونی به غذاهای عربی، شرق آسیا، هندی، ایرانی، شمالی، جنوبی، مدیترانه ای، ترکی و... فکر کنی و با توجه به ادویه هایی که کمتر استفاده می کنی برنامه ریزی کنی و استفاده کنی تا پاکسازی بشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۱۵ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۹:۱۱ عصر)شیدا نوشته است: سلام دوستان عزیزم من تو اکثر غذاهام از اینا استفاد میکنم : زردچوبه ، زنجبیل ، دارچین ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر ، پودر گل محمدی
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
ممنونم عزیزانم
پودر لیموعمانی داشتم، حقیقتا خیلی برام کاربردی نداره. چون داخل بعضی غذاهام لیموعمانی استفاده میکنم دیگه نیازی به پودر نیست به نظرم. پودر لیمو کاربردیه به نظر شما؟ یا فلفل قرمز برام کاربردی نداره. چون غذای تند دوست نداریم. بچه ها فلفل سفید چه کاربردی داره؟ پودر پیاز چی؟
پودر پیاز من به مرغ میزنم و بنظرم خوشمزه ترش میکنه، توی ک*ت*ل*ت و همبرگر هم حتما میزنم بهمراه پودر سیر
فلفل سفید طعم میده فقط من جدا نداشتم ولی یه فلفل داشتم که قاطی بود فلفل سفید و قرمز ( مثل سفید و سیاه فقط قرمز ) و سیاه و...مزه میداد...خیلی تو اشپزی ایرانیا استفاده نمیشه بیشتر برای استیک و پاستا و... پودر لیمو هم تو بعضی پلوها کاربرد داره مثل کلم پلو شیرازی که من یکم پودر لیمو هم میزنم به موادش، به قورمه سبزی هم علاوه بر خود لیمو کمی پودرش هم میزنم ولی واجب نیست |