امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
سلام عزیزم
وزن قبل از ماه رمضون ت چقد بود نسیم جان؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
ببین یک هفته قبل عید 60 بودم اما تو عید تو نمیدونی من چقدررررررررررررررر رعایت نکردم از هر چی که بگی.غذا شام فست فود شیرینی و ....... Cool
بنابراین جرات نکردم بعد عید خودمو بکشم اما حدسم 63 هست که خب الان نزدیک 60 شدم Smile
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خیلی هم خوب عزیزم، منم توی عید دوباره ۶۰ شدم
با اینکه اصلا تغذیه م تفاوتی نکرد ،۳ روزم همسرم مریض بود ک قوت غالب ما ،سوپ بود
بعدشم خودم ۵ روز درگیر شدم
فک میکردم باید خیلی لاغر شم ،اما خب بیشترم شدم از قبل عید ک ۵۸ بودم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
نسیم جون نماز روزه هات قبول. همین که میتونی روزه بگیری، معلومه خداروشکر بدن سالمی داری.

نسیمه جان، تو رژیم قبلی من سوپ مرغ و گوشت ممنوع بود. آبگوشت و آش و سوپ چاق میکنه عزیزم. در عوض غذاهای خشک عین انواع کباب لاغر میکنه.

منم، پنجشنبه یه مهمونی عالی دعوت بودم، جمعه هم همسایه نذری آورد، اونهم بدترین چیز برای من، آش رشته. خلاصه پنجشنبه همینطوری دور هم بگو و بخند کردیم و تا 4 صبح ریز ریز خوردیم.. دیشب هم چهارتا قاشق آش رشته خوردم.. خوشبختانه دستپختش عین همسایه پایینی مون نبود که آدم آشو با جاش میخوره..
اما،،، همونهم باعث شد دوباره عدد 59 رو روی ترازو ببینم..

این آلودگی هم مانع پیاده روی صبح و عصر من شده..

الانم یه ظرف سالاد گذاشتم دارم دونه دونه کاهو و خیار میخورم.. نگرانم نکنه بوی عطر خیار بره به بچه های روزه دار برسه.. اما، چاره ای نیست..
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
سلام بچه ها
خوبید.دنیا جان افرین عزیزم استقامت رو ستایش میکنم همیشه..
ندایاجان خوبه که کم کردی دمت گرم..برو جلو
نسیم و نسیمه و دنیا بابا شما که باربی هستین میخواین لاغر شین دل منو آب کنین.
اومدم اینجا اعتراف کنم که حداقل کمترمیخونن بچه ها کمتر ابروم بره،من شب تاسحر که بیدار و سحری درست میکنم و فیلم میبینم نمیدونم چم میشه یکسره میخوام بخورم...واینطوری شد که این هفته اول ماه رمضون برای من پر ضرر بود...ومن یک کیلو اصافه کردم،طول روز خوبم ها رعایت میکنم ولی شب...امان از شب...
حالم گرفته ست..توعید تونستم قشنگ یک کیلو کم کنم ولی الان...
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، mona70، آوین، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
فاطمه جون عزیزم بیخیال.تو دوتا دسته گل داری معلومه شرایطت با منی که بچه ندارم زمین تا اسمون فرق میکنه
ببین من یکروز که میرم خونه مامانم قشنگ پرخوری میکنم.تو خونه خودمه که میتونم رعایت کنم چون هییییچ تنقلاتی ندارم.الانم یکسره به شوهرم میگم تو کار به رژیم من نداشته باش چون یکسره میگه تو کم میخوری Angel
خلاصه اگه منم دوتا فندق داشتم اراده رژیم نداشتم
و جدی جدی میگم تو خیلی هیکلت خوب بود فاطمه جان بخدا خودت حساس شدی و گرنه عالی بودی Heart
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون ممنون لطف داری.

ببین میگی از شب تا سحر بیدارم، بعد بلافاصله میگی نمیدونم چمک میشه که یکسره اشتها به خوردن دارم. خب عزیزم مشخصه دیگه. بدن برای این ساخته شده که از ساعت 12 تا 4 صبح حداقل خواب باشه.

بخش جبران خواب گاهی به اشتباه، با خوردن میخواد خواب نداشته شو جبران کنه.

یادمه من زمان فوق لیسانسم با بچه ها شبها خیلی بیدار میموندیم درس میخوندیم، توی اون تایم همگی 6-7 کیلو اضافه کردیم. با وجود اینکه شرکت صحبت کرده بودم و صبح ها کمی دیرتر میرفتم و چندساعت بعد از نماز صبح میخوابیدم.

من پیشنهادم بهت اینه که یا تهیه غذا رو در طول روز مدیریت کنی. یا اینکه نمیدونم فر ساعت دار یا گاز ساعت دار یا پلوپز و آرام پز چی داری.. غذا رو بریز توش و اجازه بده خودش سر ساعت روشن یا خاموش بشه.

بخدا من یک شب مهمونی بودم تا صبح بیدار نشستیم، کل هفته دارم تاوان میدم. اون سرحالی و قدرت فکری و استقامت جسمانی رو ندارم این هفته. ضمن اینکه وزنمم روی 59 استاپ شد.

همین استاپ وزنی الکی منو بی انگیزه میکنه. صبحی میگفتم بجای سالاد یه بسته چیپس ببرم شرکت. منکه لاغر نمیشم یک روز ناپرهیزی بکنم.

دخترها من تو اینستا یک خانمی را فالو میکنم به نام بارداری فلورا BARDARI_FLORA این خانم مدرکش ماماییه و باز نشسته مامایی و پرستاری هست.اما، بسیار خانم دقیق و باسوادیه.
اهل شلوغ کردن و با هیجان حرف زدن و اینهام نیست. یک پرستار ساده بازنشسته که بخاطر تصادف مشکل نخاعی پیدا کرده، بازخرید شده. فکر میکنم رو ویلچر هم هست.
کافیه اون بخش از صحبتهاش که در مورد شما صدق میکنه را گوش کنید تا متوجه شید چقدر دقیق با مطالعه است.

مثلا من بخشی که مربوط به پلی کیستیک بود را تونستم در آشفتگی صفحه اش پیدا کنم. خیلی دلنشین و واقعی صحبت میکنه. حالا باز اگر علاقه مند شدید براتون از چیزهایی که گفت میگم.
  • 2015، آوین، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
اا دنیا جان منم این پیجو فالو میکنم و خیلی از صحبت ها و لایوهاشو گوش دادم ولی نمیدونستم بازنشستست و مشکل نخاعی داره از استوری هاش هم مشخص نبود
دقیقا من از حرفهای ایشون تایم خوابم رو تنظیم کردم و تاثیرش رو دیدم ساعت 11 و نیم یا نهایت 12 باید بخوابیم و صبح حدودا ساعت 8 صبحانه بخوریم
یه قسمت هم داشت در مورد تغذیه که میگفت شیر نخورین مگر اینکه محلی باشه و یا در مورد مصرف شکلات و فست فود و اینا
پیشنهاد میکنم گوش بدین فکر میکنم ماهور جان این پیج رو معرفی کرده بود
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
مرسی ساغر جان. من همیشه میگفتم این صفحه رو چطور فالو کردم. چون خیلی اهل اینستا نیستم و نمیرم. احتمالا همینطوریه که شما میگی.

منم اون بخشی که گفت آجیل بو داده میخورید فکر میکنید هنر کردید. در صورتی که تمام روغن مفید آجیل با فرآیند تفت دادن تبخیر میشه و آنچه مانده فاقد خاصیت لازم هست.
گفت که بادام را خام، خیس کنید و پوست شو بگیرید.
البته من فراتر از این حرفها با صحبت هاش به اون سوالاتی که همیشه توی ذهنم بوده رسیدم.

واقعا گسترش صفحات آموزشی و پرمحتوی لطف بزرگی بوده در این سالها. این سالها که پزشکان از نابلدی ما نهایت سو استفاده رو کردند و روان و جسم ما رو به نابودی کشوندند.
اینهمه سال دکتر رفتم یکی نگفت آزمایش مقاومت به انسولین HOMA-IR انجام بده.
یک نفر نگفت تو پرنوشی یا استقثا داری.. یکنفر نگفت مشکل گردش لنف داری و این راه درمانشه.

همه دنبال ویزیت و دارو فروشی هستند.
  • 2015، Maryam8842، آوین، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا دنیا جان همینطوره
منم فکر میکردم اجیل بو داده برای بدن مفیده. دقیقا بادام خیس شده و پوست کنده شده رو از اون یاد گرفتم . جوانه هم میگه مصرف کنید. جوانه ماش

دنیا جان اگر مورد دیگه ای هم یادت اومد یا تو لایوهای جدیدش دیدی لطفا اگر میتونی اینجا هم بنویس
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • 2015، Donya، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان