امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
دنیاجان بورس تجهیزات پزشکی خ ولیعصره.. پایین تر از جمهوری. از تقاطع جمهوری- ولیعصر پیاده بری میبینیشون.
الهی و ربی من لی غیرک...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، youtab
پاسخ
دنیا جون اره کیانا جون دقیق گفتن, اونجا بورس تجهیزات پزشکیه از چند جا قیمت کن در نهایت تصمیم بگیر, بیورر برند المانیه و خیلی خوبه, اما برندای زیادی هست بازم اونجا و قیمتاش نسبت به دیجی کالا و اینا بهتره چون بورسه, موفق باشی عزیزم
  • *كيانا*، 2015، Donya
پاسخ
مرسی کیانا جون و یوتاب جون. ایشالله فردا همت کنم برم.

ترگل جان هزاران آفرین بر تو مامان گل. همیشه کسانی که بعد از زایمان به فرمت قبل برگشته اند و تحسین کرده ام.

البته، یه غری هم من بزنم این وسط Big Grin دقیقا فرق یک فرآِیند طبیعی (هرچند سخت مثل زایمان) با یک فرآیند مزخرف تهاجمی مثل هورمون تراپی های وحشتناک و سنگین مثل آی وی اف و آی یو آی همینه. که در زایمان بلاخره با همت برمیگردی به وضعیت سابق. اما، در آی وی اف نه... با وجود سالم خوری، تلاش و فعالیت های ورزشی مداوم و مختلف، تنظیم خواب و استرس و هزارن چیز دیگه، گرم گرم وزن کم کردن و برگرداندن اون تخمدان که بجای نارنگی اندازه طالبی شده و شکم و ریه مملو از آب به حالت قبلی.. رهایی از اون اسیدهای معده لعنتی و پیدا کردن فرم نرمال بدن.. اینها دیگه در حد آرزوی دور و درازه.. نمیدونم واقعا اگر برگردم به قبل بازهم چنین حماقتی مرتکب میشم که جسممو بارها و بارها به نابودی بکشونم..
  • 2015، Almam، Maryam8842، Targol، youtab
پاسخ
دنیا جون مرسیی Heart
البته راستش من هم ای یو ای کردم هم میکرو. ولی من به نظرم ژنتیک هم خیلی دخیله.
شمام وزنت عالیه فکر کنم خودت خیلی حساسی
  • 2015، مینو
پاسخ
دنیا جان منم با ترگل موافقم۵۸ عاااااالیه...دیگه حساس شدی ها...
ترگل دمت گرم...ایول داری...
کاش منم برسم به وزن قبل بارداری اولم،الان به وزن قبل بارداری دومم رسیدم و کمتر هم شدم ولی هنوز مونده
فاطمه هستم
Heart
  • Targol، youtab
پاسخ
ممنون خوشگل ها
من خب قدم کوتاهه و بسیار بسیار استخوان بندی ریزی دارم. تا 52 کیلو هنوز تپلم.
راستی یه خبر خوب اين که
رفتم ترازو هوشمند خریدمممم.. عاشقشم. 850 گرفتم از جمهوری کل مغازه‌ها هم فقط مارک بیول داشتند با یه مدل مطبی قدیمی تر..
  • 2015، Almam، نسیم64
پاسخ
آقا من گند زدم به رژیمم. نمیدونم چرا دیگه طاقت گرسنگی کشیدن ندارم. البته میدونم تا نهایت ۲ هفته اول سخته بعدش عادت میکنم. حالا این هفته تولد همسر جانم هستش، دیگه بعدش خدایی شروع میکنم. Blush تازه میخوام برم باشگاه هم ثبت نام کنم، ایروبیک قدرتی میخوام برم که هم هوازی باشه هم وسطش با دمبل کار کنیم.
  • 2015، Almam، Donya
پاسخ
مبارکه دنیا جون
ماهور :|
منم امروز میرم خونه مامانم خودمو وزن کنم ببینم چه خبر :|

تولد همسرت هم مبارک باشه ماهور جان☺
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، 2015، Donya
پاسخ
ماهور جان تولد جناب همسر پیشاپیش مبارک
من امروز وزن کردم از 59.650 هفته قبل شدم Huh 60
ناراحتم.شایدم به دلیل نزدیکی به پ ر ی و د ی باشه
  • **ماهور**، 2015
پاسخ
مرسی آلماجون.

ببین ماهور جون. تولد همسرت مبارک. اما، رژیمی که توش گرسنگی بکشی تاثیر مثبتی روی بدنت نداره عزیزم. یکی از رژیم های موجود را انتخاب کن که گرسنگی نداره. پیشنهاد من رژیم های متابولیک ( استاد ناصری)، رژیم های کتوژنیک، رژیم همین خانم فلورا.. که ظاهرا خود شماهم معرفیش کردی..

نسیم جون نزدیک پریود بدن سنگین میشه..

و اما خودم.. من هم این ماراتون مهمونی های آخر هفته داره کار دستم میده.. یعنی بهرحال، فسنجان میخوری توش شکر داره، کله پاچه بمب کالریه، پیراشکی گوشت گلوتن داره، باقلوا و زولبیا و بامیه رو نگم براتون.. خلاصه که اصلا بدنم انگار کپ کرده.. یه حالیم..
  • **ماهور**، 2015، Almam، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان