امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
کوچک کردن سینه با عمل جراحی بهتر و سریعتر انجام میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Rose
پاسخ
دنیا
چرا آخه؟
دختر به این آگاهی و زرنگی، چرا میذاری حرف مامانت اینقدر روت موثر باشه؟
متوجه مادرت نشدی که چقدر افکار سکسیستی داشته و داره؟ اینکه برادرت اینهمه نورچشمی بود مشخص بود مادرت جنسیت زده اس... شرایط مادرت شاید به گونه ای بوده که مثلا در خانواده ی فقیری بوده و همیشه حق دخترا به پسرا داده می شده... دختر حساب نمیشده وووو... ولی این ماییم که باید زنجیره رو ببریم دیگه... وگرنه که چه فرقی بین ماها با نسل ناآگاه قبلی وجود داره؟
آیا خودت با این افکار موافقی؟؟؟؟ به نظرت منطقیه که دختر گوشت و پروتئین نخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا به نظر من دختره که باید بیشتر بهش رسید...
دختره که باید توی پریودیش بهش کباب و گوشت و چیزای درست و حسابی داد...
دختره که توی بهترین سالهای عمرش، 1/4 عمرش رو پریوده و خونی که میسازه رو از دست میده...
دختره که بچه دار می خواد بشه، از استخوانش میره، از دندونش میره، از عضلات و گوشتش میره که بچه ای ساخته بشه... که نسلی حفظ بشه... دختره که قوت لازم داره که شب بیداری بکشه، حوصله کنه (بله غذا روی اعصاب هم به شدت تاثیر داره... کم غذایی اخلاق رو فوووووق العاده بد می کنه... طبع رو سرد و خشک می کنه وووو...)
من هر بار که گوشت بگیریم، حتما یه وعده خودم کباب می کنم، یه وعده هم شب که همسر بیاد دورهم می خوریم... اصلا جا افتاده براش... یه وقتا قدیما که وقت بیشتری داشتیم، توی پریودی جگر می گرفت میاورد خودش کباب می کرد برام ووووو...
غذاهای روزانه مون هم که یکیه...
از بیرون هم که اصلا و ابدا نمیگم مرد باید بیشتر بخوره و اینها... به پسرم چرا میدم بخوره، حتی خیلی وقتا میدم گوشت خالی بخوره... اما به همسر که نه...

به نظر من اگر که مادرت واقعا همینطوره و اغراق نکردی، حتما یه فکر جدی در موردش بکن... گذشته از اون، اگه وقتی مادرت هم نیست و شما اینهمه سر کاری یا سالها بالاخره با همسرت تنها بودید و پدر و مادرت نبودن که بگن نخور و... باز هم زیر سلطه ی افکارش هستی و نمی تونی برای خودت یه کباب حسابی سفارش بدی، واقعا به نظرم باید با یه روانشناس هم صحبت کنی... این مادر یه مادر سمیه و جونت رو زیرپا گذاشته... چرا به حرفش گوش میدی و نمی تونی راهت رو جدا کنی رو باید روانشناس کمکت کنه... حتی به نظر من شاید یه سری مشکلاتی هم پیدا کردی و متوجه نشدی هنوز چون بدنت داره مقاومت می کنه... معمولا مقاومت بعد از 40 میشکنه و بیماری ها خودشون رو نشون میدن... حتی اگه واقعااینجوری می خوری، شاید یکی از دلایل باردار نشدنتون همین باشه ها... حتما با یه مشاور طب سنتی برای اصلاح مزاجت هم صحبت کن به نظرم خیلی می تونه کمکت کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، Nedaa28، نرگس، نسیم64
پاسخ
آره واقعا خودم هم دارم میگم رزی تو دقیق تر گفتی، زیرسلطه افکارش هستم. هرچند بهشون کمتر عمل کنم.

البته دقیقا این پسر پرستی مامانم و مادربزرگم و خاله هام از همینجا میاد که چهارتا خواهر بوده اند و در حسرت پسر!
بعد که با پدرم ازدواج کرده تمام عموهام سه تا سه تا دختر داشته اند، پدر من اولین بچه پسر شده.. خودعموهام و مادربزرگ پدریم دیگه چه ها که نکرده اند.
یه پسر یه موجود بسیار کمیاب و ارزشمند بدنیا اومد..

دقیقا زمان ازدواج منم، برادرم، شیرمرد خانواده و کل قبلیه (البته خدایی خیلی پسر گلی بود و این ارزشمندی شو دوصدچندان میکرد) از دست رفت و تمام اون عقاید پروژکشن شد روی امیر.

اما، بهرحال، منم در حال تغییر دادن خودم هستم. بنظرم نصف حل مساله، فهمیدن صورت مساله است.

سعیم اینکه بیشتر برای خرید غذای مناسب برای خودم هزینه کنم. (البته که قبل ترهم اینکارو میکردم چون امیر بسیاری وقتها اصلا نیست.. ولی خب اجازه مصرف شو نداشتم)
پاسخ
من امروز خودمو وزن کردم 59 بودم قدم هم 160 هست
از خودم راضی هستم
فقط تنبلیم میاد برم ورزش Dodgy
  • مینو
پاسخ
دنیا به نظر من تو دچار وسواس فکری در مورد وزنت و هیکلت شدی. تقصیری هم نداری ها، انقدر که همه جا در مورد لاغری و خوشگلی و .... تبلیغ میکنن و چاقی رو میکوبن آدم ناخوداگاه ذهنش وسواسی میشه.
یه صفحه بهت معرفی میکنم جان عزیزترینت برو بخونش، تا متوجه بشی داری دقیقا با روح و روانت چیکار میکنی.
kimiyummy_
اونجا متوجه میشی که با چه خشونتی داری با خودت رفتار میکنی.
خوندن این صفحه به شدت توصیه میشه واسه همممممه. حرف اصلیش اینه که باید ادما مدل بدنشون رو به هر شکلی که هست بپذیرن و با رژیم های عمدی خودشون رو آزار جسمی و روحی ندن. میگه هروقت شما نرمال غذا میخوری و سیر هستی همون فرم بدنی که تو اون زمان و برهه داری همون فرم بدن مال شماست نه اون هیکلی که با کم خوری و عذاب و رژیم بدست میاری و با شکنجه روحی سعی میکنی نگهش داری. میگه این رژیما عین یه فنر فشرده میمونه که به سختی فشرده نگهش داشتی ولی دیر یا زود از جاش میپره. فنر باید در حالت آزاد و فرم اصلیش باشه.
من خودم عمیقا حرفاشو قبول دارم ولی اعتراف میکنم نمیتونم این حرفشو انجام بدم. حقیقتا دلم اندام زیبا میخواد. ولی ولی ولی یاد گرفتم به بدنم آزار نرسونم، شکنجش ندم. سالم زندگی کردن و ورزش با هدف قدرتمند تر شدن بدن برام اولویت و ملاک باشه. حالا اگه این وسطا یه بستنی هم خوردم یه زولبیا بامیه هم خوردم یه پیتزا هم خوردم یه کیک هم خوردم نوش جونم که خوردم، فدای سرم، نیاز روحی بدنم بوده، لازمش داشته.
  • Rose، لیدان، نسیم64
پاسخ
البته خوبه که به جز زیبایی ، هدف از کاهش وزن سلامت جسمانی باشه
چون اضافه وزن مادر همه بیماری‌ هاست
از دیابت و فشار خون و چربی خون و کبد چرب گرفته تا ناباروری و خیلی از بدخیمیها
و حتی کرونای شدید
  • آیسان ۹۶
پاسخ
پری سیما منم صد در صد واقعا قبولش ندارم. هیچ کس مطلقا کامل نیست. ولی واسه تعدیل کردن کسایی که دچار وسواس فکری خوردن و نخوردن شدن خیلی مفیده. در ادامه آدم میتونه خودش انتخاب کنه کدوم حرفاش رو بپذیره کدومش رو نپذیره.

نسیم واقعا ایده آله وزنت. ورزش بکنی که محشر میشی.
  • 2015، نسیم64، پری سیما
پاسخ
اره درسته. من خودم اندامم خیلی اذیتم میکرد. واقعا کمکم کرد که حداقل ازش متنفر نباشم. براش لباسای خوشگل رنگی رنگی بخرم. قبلنا همش دوست داشتم لباس تیره و گشاد بپوشم. دیر به دیر شلوار میخریدم به امید اینکه بزار لاغر بشم بعد میخرم.
ولی الان اونجوری نیستم.
یه سری حرفاشم قبول دارم خیلی دیگه زیاده رویه.
  • 2015، نسیم64، پری سیما
پاسخ
بچه ها خدای نکرده بد برداشت نکنید، به خدا نتیجه ی علمی بوده که خوندم که جنین دختر مقاومتره و توی مادرانی که تغذیه شون ضعیفتره یا رژیم های سنگین دارن، اکثرا نطفه های دختر هستن که می مونن... و نطفه ی پسر از بین میره... همچنین در دوره های قحطی و جنگ و اینها باز اکثر جنین های دخترن که می مونن... حتی خیلی وقتا لکه بینی رو نشانه ی پسر بودن در نظر میگیرن، چون جنین پسر ضعیفتره و خیلی راحت تر می تونه سقط بشه و اون لک ها بالاخره نشون میده جنین در خطره... حتی با افزایش سن هم جنین دختر احتمال بیشتری برای تولد داره و جدول چینی کامل این رو نشون میده... توی طب سنتی خودمون هم به شدت روی تغذیه تاکید شده برای باروری...

از اونور قدرت طبیعت و انتخاب طبیعی هم به بیشتر بودن دخترا کمک میکنه... چون یک مرد برای بارور کردن هزاران زن کافیه اما برای بزرگ شدن اون بچه ها تک به تک نیاز به یه مادره و در شرایط جنگ و قحطی (همون بلایی که با بد غذا خوردن و رژیم سنگین سرخودمون میاریم)، نطفه دختر میشه چون مادر در شرایطیه که فقط به بقا فکر میکنه و اون اسپرمی که احتمالش بیشتره که زنده بمونه رو نگه میداره و بقیه ی نطفه ها اگه پسر بوده باشن رو دفع میکنه (این مفهومشه ها... اصل فکت علمیش یادم نیست)...

و شاید دلیل اصلی دختر شدن بچه ها توی خانواده ی شما همین مدل تغذیه ی زنان خانواده تون بوده ها... چون ما خودمون هم همین بودیم من در مورد جنین و روند تشکیل نطفه زیاد مطالعه کردم..... مامان منم یه دختر بوده و یه برادر بعدش دنیا اومده که ۶ ماهگی فوت میکنه و خب معلومه ضعیف بوده دیگه... و حتی سر پسر و کلا بچه دار نشدن بعد از اون، پدربزرگم مامان بزرگم رو طلاق میده‌... مادر خودمم ۳ تا دختر داشته... منم مادر و مادربزرگم اصلا اهل تغذیه ی درست و حسابی نبودن و مامانم افتخارش این بود که جوونی اندامش لاغر بوده...

هم خانواده هایی که خیلی روی لاغری تاکید دارن و میخوان چربی صفر باشه (با اینکه چربی برای باروری ضروریه)، هم اونهایی که اکثرا چربی استفاده می کنن (چون این هم روی عملکرد تخمدان ها تاثیر منفی داره)، هر دو در معرض کاهش قدرت باروری هستن... و ممکنه سقط های بیشتری تجربه کنن، هم نطفه ها و جنین و بچه های ضعیف تری بسازن... ببین دنیا این قدرت طبیعته... من فکر می کردم شما هر روز استیک و شیشلیک میزنی... اگه می دونستم اینجوری غذا میخوری به خدا چند سال پیش بهت میگفتم که تغذیه ت رو اصلاح کن...

شیدا جون الان دنیا چاق نیست، خیلی از بچه های اینجا چاق نیستن... وزن سلامت زنان بین قد ۱۶۰ تا ۱۷۰، قدشون منهای ۱۰۰ هست... یعنی اگه ۱۶۰ هستی وزن ۶۰ برات اکی هست... ولی اینقدر دخترای با سوءتغذیه رل مدل شدن که اکثر مردم فکر میکنن وااای الان با قد ۱۷۰ اگه ۸۰ کیلو باشن دییییگه باید برن خودشونو بکشن وه وزنشون بشه ۵۰!!!!!! نه به خدا... این مدل ها بدون آرایشاشون عییین یه چوب هستن... هیچ جذابیتی ندارن... اکثرشون یا قدرت باروریشون رو از دست میدن یا برای بهم نخوردن اندامشون از رحم های جایگزین استفاده میکنن... این مدل زندگی که شکمت رو با پنبه سیر کنی به درد انسان های معمولی نمیخوره... اینها هم مریضن اما چون صنعت پر درآمدی پشتشه، از آرایش و زیبایی تا مد و فشن و عکاسی و کنترل افکار عمومی، مریضی هاشون بی صدا می مونه... یهو می بینی بعضی سوپرمدلا بعد از ۲۰ سال مدلینگ، نیگن ما انصراف دادیم و میان افشاگری میکنن و میگن ما طرفدار حقوق زنان شدیم و این اندام آسیب رسانه و ال و بل.. ولی مساله اینه که اونها هم فقط فکر خودشون بودن که از صدقه سری ژنشون، پولها رو درو کردن و وقتی از صنعت مد دور انداخته شدن، فهمیدن عمر استفاده شون کوتاه بوده و میگن ما خودمون ازش خارج شدیم!!!!

کبدچرب و خیلی از بیماری های دیگه هم ربطی به وزن ندارن... هم چاق ها هم لاغرها میتونن کبد چرب، کلسترول بالا، دیابت و... داشته باشن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Donya، nice، tinaaa91، لیدان، نسیم64، پری سیما
پاسخ
رز جان من قد و وزن دنیا جان رو نمیدونم کلی گفتم عزیزم.
ولی قند دوست من با کاهش وزن کنترل شد.
خاله من هم به خاطر اضافه وزنش چربی خون ،فشار خون ، دیابت و کبد چرب گرفته
درصورتیکه خاله دیگم لاغره و هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره
پسر عمه من هم تو سن ۲۵ سالگی کبد چرب گرفته ، دقیقا به خاطر اضافه وزنش، اون هم کبد چرب گرید ۳.
(البته که قطعا لاغری بیش از حد هم به سلامت آدم لطمه میزنه.)
اون قد منهای صد هم درست نیست.
وزن متناسب با قد رو بر اساس BMI محاسبه میکنند
چون قطعا فاکتور سن و جنسیت هم دخیل هست (و حتی استخوان بندی)
اون عدد قد منهای ۱۰۰ باز برای آقایون منطقی تره تا خانومها
طبق BMI، قد منهای صد ، حداکثر وزن هست یا به اون نزدیکه، و بیشتر از این عدد اضافه وزن محسوب میشه.
  • 2015، Donya
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان