امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
مطمئنا BMI عدد دقیقتریه ها درش شکی نیست، ولی میگم اون منهای صد هم عدد غلطی نیست...
بله ممکنه ریسک فاکتور باشه ولی لزوما هر کی چاقه مریض نیست از اونور هم هر کی لاغره سالم نیست... این دسته بندی ها فق، باعث استرس و فشار بر چاق ها میشه... خاله ی شما اون مشکل رو نداره ممکنه مشکلات دیگه داشته باشه...
سلامتی هم فقط به قند و چربی و... نیست، بحث سلامت روح و روان هم مهمه... چه بسا انسان های لاغر که خودکشی کردن مثل چندین سوپرمدل و ستاره های شرق و غرب... اونوقت اون بدن روی فرم به چه درد میخوره؟ هیچی باید بره زیرخاک...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
نه تا جایی که ما میدونیمSmile خاله من مشکلی نداره، ولی اون خاله م که اضافه وزن داشت الان به خاطر مشکلاتش خیلی لاغر کرده ، پوستش شل شده، هم به شدت ولع شیرینی داره هم چیزای چرب و شور ولی طفلی نمیتونه بخوره
دو ماه پیش هم مجبور شد به خاطر عروقش آنژیو کنه.
واقعا آدم تا کم سن و سال هست و انواع بیماری ها سراغش نیومده باید وزنش رو متناسب کنه
چون لاغر کردن تو سنین بالاتر به جز بیماری، روی شل شدن پوست و زیبایی هم تاثیر زیادی داره
  • 2015، Donya، Rose
پاسخ
با کلیت حرفت مخالف نیستما، مسلما چاقی عوارض خودش رو داره‌‌.... ولی لاغری با سبزیجات هم عوارض سنگین داره و ارگان های داخلی رو از کار میندازه... اینکه زنان رو درگیر دو کیلو و پنج کیلو و ده کیلو نگه میدارن، فقط بخاطر سلامتی نیست.... همین الان دقت کنی احتمالا اون فامیلهایی که چاقن و مشکل دارن، احتمالا چاقی مفرط دارن نه اضافه وزن ۵ کیلویی...
میگم واقعا جای فشار این مدل از کاهش کالری و نخوردن پروتئین و... بهتره ورزش کنیم، بدنسازی بخصوص برای خانمها عاااالیه... بدنسازی نه به معنای مردونه شدن و تزریق مواد و اینها، به معنای ورزش های قدرتی و وزنه زدن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، tinaaa91، پری سیما
پاسخ
بله رژیم های سخت شاید توی تایم کوتاه جواب بده، بعد کسی که این‌ رژیم ها رو میگیره خسته میشه، ممکنه بیمار یا ضعیف هم بشه حتی، بعد یه دفعه بیخیال میشه و اضافه وزن برمیگرده.
مهمترین چیز اراده ست.
اراده برای یک رژیم اصولی غیر سخت ولی همیشگی
به قول شاعر سعدی، رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود، رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود Smile
چون خیلیا تا یکم لاغر میشن ممکنه یک دفعه بیخیال بشن و وزنشون رو حفظ نکنن.
خود این چاقی لاغری های پی در پی مشکل ایجاد میکنه.
برای همین اراده و صبر خیلی مهمه.
خیلیا هم ممکنه دچار استپ وزنی بشن، چون رژیم رو براساس سوخت و ساز بدنشون انتخاب نکردن. هر چقدر آدم لاغرتر میشه، بدن برای سوخت و ساز ،انرژی کمتری نیاز داره. ولی خیلیا به این نکته توجه نمیکنن و با همون رژیم قبلی پیش میرن.
  • 2015، Rose
پاسخ
بی صبرانه منتظرم ماه رمضان تموم بشه ریتم خوابم درست بشه ،صبح انرژی داشته باشم ورزش کنم...امسال ماه رمضون له م..
فاطمه هستم
Heart
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۳۰، ۰۶:۰۴ عصر)**ماهور** نوشته است: پری سیما منم صد در صد واقعا قبولش ندارم. هیچ کس مطلقا کامل نیست. ولی واسه تعدیل کردن کسایی که دچار وسواس فکری خوردن  و نخوردن شدن خیلی مفیده. در ادامه آدم میتونه خودش انتخاب کنه کدوم حرفاش رو بپذیره کدومش رو نپذیره.

نسیم واقعا ایده آله وزنت.  ورزش بکنی که محشر میشی.

ممنون ماهور جون.مشکل همون اراده ورزش کردن Undecided
  • 2015
پاسخ
دنیا جان میدونم تو این تاپیک رفت و آمد داری Big Grin
لطفا یه سر به تاپیک صندلی داغ بزن
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Donya
پاسخ
من بزرگترین دلیل وزن کم نکردنم صبحانه نخوردنم هست
بجای صبحانه میرم سرکار کیک و چای میخورم چون شبا دیر میخوابم نمیتونم بیدار شم صبحانه اماده کنم
اصلا هرکاری میکنم شب زودتر نمیشه بخوابم کارام زیاده

حالا شوهر من همش میگه گوشت و مرغ کمتر بخوریم ضرر داره یه چیزیمون میشه
مثلا چندروز گوشت بخوریم پشت هم میگه یه مدت غذای بدون بخوریم ضرر داره
مثلا من 2روز پشت هم گوشت خوردم تو مسافرت تا شب مدام بهم میگفت دیگه چیزی نخور معده ات اذیت میشه حالت بد میشه
کلا با سبزیجات میونه خوبی داره فقط
  • 2015
پاسخ
تینا جان خب حرف بدی نمیزنه. من خودم اگر دو روز پشت هم گوشت قرمز بخورم بدنم alert میده که دیگه بسه. برای همین معمولاَ روزهایی که غذا درست میکنم (که همیشه هم نیست)، حواسم هست اگر دیروزش گوشت قرمز خوردیم، امروز یا مرغ بخوریم یا ماهی. احساس میکنم بدنم خودش بهم میگه چی خوبه و چی بد و به حرفش گوش میدم. البته مثلاَ کالباس رو گوشت حساب نمیکنم، چون اونقدر برام سنگین نیست. ولی این که یک روز کباب تابه‌ای بخورم روز بعد خورشت با گوشت یا ماهیچه به نظرم خیلی بده و حتماَ وسطش یکی دو وعده مرغ و ماهی هم میذارم. و البته شب‌ها غذای گیاهی یا تخم‌مرغی یا لبنی بیشتر میخوریم.
این برنامه رو البته فقط وقتی سرم خیلی شلوغ نیست میتونم پیش ببرم، ولی الگوی کلی زندگیم همینه.

برای صبحانه هم یه ظرف کوچیک عسل یا حلوا ارده و این‌ها بگیر بذار سر کارت که کیک نخوری. نون اگر می‌خرن براتون که عالی، اگر نمی‌خرن خب نون هم از خونه ببر. کاری نداره. نون جوی ساندویچی از نان سحر بگیر بذار کنار واسه یه هفته‌ت. این جور نون‌ها ۲-۳ روز تازه میمونن اگر دربسته باشن.
  • 2015، Almam، Donya، tinaaa91، فلامینگو، مینو
پاسخ
بچه ها من توی یک هفته خاص بدنم بسر میبرم.. و بنا بر مطالعات و گفته های دانشمندان Big Grin بدن در این زمان نیاز به کربوهیدرات داره. به شدت.. که اگر مقاومت بشه، آدم ناخودآگاه به خوردن شکلات و شیرینی روی میاره..

منم در همین راستا، دیشب حلیم خوردم، امروزهم عدس پلو. میدونید که نهارها اصلا برنج و نان نمیخوردم. شام هم فقط در حد همراهی با خانواده. بیشتر سبزیجات و مغزها و مواد پروتیینی.. اما، برخلاف همیشه، این دوران ( زمستان بدن) میگن خوبه آدم کربوهیدارت خوب، مثل هویج، سیب زمینی شیرین و موز و اینها بخوره.

اما خب متاسفانه امروز که از دادگاه اومدم بیرون خیلی کسل بودم، نفهمیدم چطوری یک بسته بیکوییت کوچک و که شش تا کرمدار کوچولو توش بود، بلعیدم ..
  • 2015، Almam
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان