امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
خب نمیشه که! پوست دارن
منظورم اون غلاف بزرگشون نیستا، پوست دور لپه ها
پاسخ
اره میدونم کدوما رو میگی ،اره ما اونا رو هم جدا میکنیم معمولا
چون هضمشون سخته ،معده رو اذیت میکنه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
نسیمه جان یعنی قبل از پخت جدا میکنید دیگه؟ راحت کنده میشه؟
پاسخ
آره مری جان با اون پوستا که اصلا طعم باقالی بیرون نمیاد
یه شیار بنداز کنارش راحت پوستش جدا میشه
بعضی ها مغزش رو خلال میکنن ولی ما همون جور گردول میذاریم مجلسی تره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
مری بچه ها‌گفتن دیگه Big Grin
آره عزیزم باید قبل پخت اونارو جدا کنی، کمی نمک بزنی راحت جدا میشن

مریم گردول میذارید ؟ درسته خیلی بزرگ نمیشه؟ این سری امتحان میکنم حتما Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Maryam8842
پاسخ
مرسی بچه ها
چقد سوالاتم ابتدایی بود خخخ
من اول با اون پوسته پختم مثل اونایی که روی گاری میفروشن با گلپر و نمک
بعد پوست گرفتم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
مری جان ندانستن عیب نیست، نپرسیدن عیب است Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۱۶، ۱۲:۲۳ صبح)Almam نوشته است: مری بچه ها‌گفتن دیگه Big Grin
آره عزیزم باید قبل پخت اونارو جدا کنی، کمی نمک بزنی راحت جدا میشن

مریم گردول میذارید ؟ درسته خیلی بزرگ نمیشه؟ این سری امتحان میکنم حتما Big Grin

چرا من شکلک ندارم
نه عزیزم وقتی بپزن یه کم کوچیک میشن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90
پاسخ
سلام بچه ها
من برای اولین بار والک گرفتم، یه چیزای گردی توش هست، اونها رو باید چیکار کنم؟
اینها رو منظورمه:
[تصویر:  %D9%88%D8%A7%D9%84%DA%A9.jpg]

یه سوال دیگه اینکه آیا دستور خوشمزه با والک می شناسید که بذارید اینجا؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • فلامینگو
پاسخ
رز من که اصن نمیدونم چی ان :| ببخشید عزیزم نمیتونم کمکت کنم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان