امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
نوووش جان
پاسخ
بچه ها مربای آلبالو رو چطوری درست کنم؟
پاسخ
لیدان،من این مدلی درست کردم:
هسته آلبالو رو بگیر،بعد لایه لایه شکر بریز بذار یخچال یه شب بمونه.خودش آب میندازه،اگه میخوای شربتم بمونه موقع گذاشتن روی گاز یه کم آب بریز.شکر و آلبالو برابره.وانیلم میریزم آخرش برای عطرش و خیلی کم آبلیمو برای شکرک نزدن.
حالا شاید بچه‌ها بهتر بلد باشن  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Sufii، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی سپی جون برای پختش چقدر زمان میخواد و اینکه با همون آبی که خودش انداخته بپزم دیگه؟؟ دیگه آبی اضافه نکنم؟
بعد واسه اینکه آبش شل نباشه و یکم قوام داشته باشه شبیه بیرونیها چکار کنم؟ فوت کوزه گری تونو رو کنید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sepi
پاسخ
لیدان هیچ آبی اضافه نکن حین پختم اون کف هایی که تولید میشه رو دربیار که مربات شفاف بشه...برای قوامش هم باید بیشتر بجوشونی...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Sepi، لیدان
پاسخ
دخترا اون غوره ها ک گفتم ریختم تو خورش ،خوب بودش
من دوس داشتم
همسرم ولی جدا میکرد از غذاش غوره ها رو Big Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Sufii، صنوبر۷۱
پاسخ
نسیمه جان نوش جان، کلا مردا غوره دوست ندارن، من اکثرا دیدم جدا میکنن?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
مرسی از سوفی که گفت کف روی مربا رو برداری.من یادم رفت بگم!بعد یه مدت که جوشید یه کم از شربتش رو بریز تو بشقاب اگه بعد سرد شدن غلیظ بود اوکیه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، لیدان
پاسخ
مرسی صوفی جون و سپی جون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sepi، Sufii
پاسخ
سلام بچه‌ها
شاید به نظرتون عجیب باشه ولی من نیمرو و املت رو اصلا بلد نیستم خوشمزه در بیارم حتی غذاهای سخت تر رو خیلی بهتر درمیارم ولی نیمرو و املت رو نمیتونم.میشه بگین شما چه جوری درست میکنین؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان