امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۵:۳۱ عصر)Mohad_1991 نوشته است: ممنون بچه ها
‌ایسان شاید  بخاطر گرما سردرد میگیری؟
شبکه جم فیت برنامه های ورزشیش عالیه مخصوصا برنامه ایروبیکش  ساعت هشت ونیم صبح شروع  میشه سه بارم تکرار میشه هر چهارساعت

من که زانوم بخاطر تردمیل اسیب دیده نمیتونم زیاد بهش فشار بیارم ولی یبار با این برنامه ورزش کردم خیلی خوب بود

عزیزم این جم فیت رو با لپ تاپ هم میشه دید؟ ساعتش خیلی خوبه به نظر
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم نمیدونم دقیقا چجوری میشه برنامه های این شبکه ها رو با لپ تاپ ببینیم شاید بچه ها بتونن کمکت کنن
اما کانال تلگرامشونو برات میزارم همه قسمتارو اونجا میتونی ببینی
https://t.me/GEMFit
برنامه فول بادی ورک اوت وایروبیکش عالیه ساعت ۸ و ۸:۳۰ شروع میشه
مهدیس هستم
  • Heven، Mari90، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی مهربون
  • Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها.. من از وقتی یادم میاد کلمه رژیم همیشه ورد زبونم بود.. شاید از 18 سالگی.. گاهی موفق میشدم و گاهی بی اراده و همه چیز برمیگشت... افتادم توی یه سیکل معیوب.. میخوردم و لذت نمیبردم.. اما خوردن شده بود واکنش دفاعی من نسبت به تلخی های زندگی.. شاید باورتون نشه شیرینی توی دهنم بود اما من ازش مزه تلخی میگرفتم چون خوردنش خوشایندم نبود.. نمیدونم.. شاید احمقانه باشه که بگم دست خودم نبود..
در هرحال از دیروز تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه سبک زندگیم رو تغییر بدم.. اگر شد که چقدر رویایی... و اگر نشد دیگه نه به اندام زیبا فکر میکنم.. و نه لباسهای قشنگ میخرم که برام انگیزه بشه... خسته شدم از شروع و پایانهایی که عمر بعضیاشون یک روز بود...
ممنونتون میشم اگر توی این راه تنهام نذارید.. به امید اینکه هر کسی به هدفی که داره برسه..
الهی و ربی من لی غیرک...
  • (کژال)، Almam، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲، ۱۰:۰۳ صبح)*كيانا* نوشته است: سلام بچه ها.. من از وقتی یادم میاد کلمه رژیم همیشه ورد زبونم بود.. شاید از 18 سالگی.. گاهی موفق میشدم و گاهی بی اراده و همه چیز برمیگشت... افتادم توی یه سیکل معیوب.. میخوردم و لذت نمیبردم.. اما خوردن شده بود واکنش دفاعی من نسبت به تلخی های زندگی.. شاید باورتون نشه شیرینی توی دهنم بود اما من ازش مزه تلخی میگرفتم چون خوردنش خوشایندم نبود.. نمیدونم.. شاید احمقانه باشه که بگم دست خودم نبود..
در هرحال از دیروز تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه سبک زندگیم رو تغییر بدم.. اگر شد که چقدر رویایی... و اگر نشد دیگه نه به اندام زیبا فکر میکنم.. و نه لباسهای قشنگ میخرم که برام انگیزه بشه... خسته شدم از شروع و پایانهایی که عمر بعضیاشون یک روز بود...
ممنونتون میشم اگر توی این راه تنهام نذارید.. به امید اینکه هر کسی به هدفی که داره برسه..

سلام کیانا جان
عزیزم قند خونت رو چک می کنی؟ چند وقت یکبار آزمایش قند میدی؟ اینکه چیزای شیرین رو تلخ حس می کنی علامت خوبی نیست... تا حالا این رو به دکتر گفتی؟
  • Almam، Heven، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله گلم.. مشکل پزشکی من کم کاری تیرویید و فقر آهنه که براشون دارو میخورم. اینکه میگم بیشتر حنبه روانی داره.. اینکه میدونی کارت درست نیست اما انجامش میدی و این عذاب وجدان راحتت نمیذاره.. یعنی لذتی از خوردنه نمیبری اما انگار اراده ای برای عدم انجامش نیست.. یجوری از خودت انتقام میگیری.. نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه.. Heart
الهی و ربی من لی غیرک...
  • Almam، Heven، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲، ۱۱:۰۵ صبح)*كيانا* نوشته است: بله گلم.. مشکل پزشکی من کم کاری تیرویید و فقر آهنه که براشون دارو میخورم. اینکه میگم بیشتر حنبه روانی داره.. اینکه میدونی کارت درست نیست اما انجامش میدی و این عذاب وجدان راحتت نمیذاره.. یعنی لذتی از خوردنه نمیبری اما انگار اراده ای برای عدم انجامش نیست.. یجوری از خودت انتقام میگیری.. نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه.. Heart
آها بله عزیزم من فکر کردم واقعا شیرینی برات یه مزه ی تلخ داره Big Grin ببخشید Heart
بله اتفاقا منم تازگیا متوجه شدم پرخوری عصبی دارم... هم نمی تونم نخورم... هم می خورم انگار دارم زهر می خورم... می دونم که نباید بخورم ولی نمی تونم جلوی خودمو بگیرم.. و این تازه الانه که این رو فهمیدم... قبلا اصلا نمی فهمیدم دارم می خورم...
اینم بخاطر این فهمیدم که پسرم که شروع به جیغ زدن می کرد، من میرفتم سراغ غذا!!!!!! که به صدای او فکر نکنم و جای داد زدن دهنم پر بشه... و تازه به این خودآگاهیه رسیدم... خوشحالم ولی متاسفم که اینهمه مدت رو اینجوری به خودم و بدنم ظلم کردم... موقع سختی من همیشه به خوردن پناه بردم... موقع دفاع، برای امتحان، برای زایمان... هرچی فکر می کنم همیشه خوردن توی لحظات سخت زندگیم تسکین دهنده ی من بوده... و الان که کشفش کردم، اصلا عذاب شده برام که بفهمم این خوردن عصبیه یا نه... دوست دارم با خودآگاهی غذا بخورم...
  • *كيانا*، Almam، Heven، آیسان، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
سلام منم از شنبه ورزش و رژیم رو سخت شروع کردم امیدوارم بتونم تا نتیجه دلخواهم مقاومت کنم Blush
  • *كيانا*، Almam، Mohad_1991، Rose، Sufii، آیسان، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
کیانا جون عزیزم روحیه تو نباید از دست بدی به هیچ وجه! من خودم Big Grin از ده سالگی دکتر رژیم رفتم تا الان که ۲۷ سالمه =)) ولی به هیچ وجه نا امید نشدم Smile کنار هم لاغر میشیم این دفعه حتمااا Smile

به به آرزو جان، کجایی عزیزم کم پیدایی Smile عکس غذاهاتم بذار برامون دلمون میخواد Big Grin مثلا رژیمم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • *كيانا*، Heven، Mari90، Mohad_1991، سِودا، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
الماجان حتما همینطوره.. مرسی عزیزم..

بچه ها اپ ایرانی کالری شمار بهتر از مانکن هم داریم؟ اشتراک مانکن تموم شده میخواستم ببینم تمدید کنم یا یه اپ بهتر هست اون بریزم.. کرفس داشتم اما مانکن رو بیشتر دوست دارم.
الهی و ربی من لی غیرک...
  • Almam، Heven، Mohad_1991، سِودا، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان