امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
Big Grin Big GrinBig Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
پاسخ
من مایه‌ی کوکو سیب‌زمینی رو می‌ریزم تو سینی گرد فر و می‌ذارم تو فر تو دمای حدوداَ ۱۹۰ درجه. آخرشم ۳-۴ دقیقه گریل می‌زنم روشم برشته شه. کلاَ نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان می‌بره تو فر و هم کم روغن مصرف می‌کنه هم قیافه‌ش مجلسی می‌شه. بعدشم برش مثلثی پیتزایی می‌زنمش. تو موادش کمی روغن می‌زنم و زیرشم فقط چرب می‌کنم. قبل روشن کردن گریل اگر کمی روغن با برس روش بزنیم هم بهتره.
نسبت به کوکوی سرخ‌شده کمی حس خشکی داره، ولی من همینجوری ترجیح می‌دم. با لیمو ترش و خیارشور و گوجه اون حس خشکی‌شم کم می‌شه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، youtab، آیسان ۹۶، شیدا
پاسخ
به نظرتون می شه پیراشکی و سمبوسه را توی فر گذاشت؟ مثل سرخ کردن می شه؟
پاسخ
نه قطعا مث سرخ کردن نمیشه
پیراشکی من گذاشتم ،مزه ش رو دوس دارم
کلا من با روغن و سرخ کردنی عذاب وجدان میگیرم
البته پیراشکی با خمیری ک خودم درست کردم خوب شده
ولی خمیر های آماده ی بیرون ،قشنگ برشته نشدن و یکم سفت شدن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
لیدی جان اصلا مزه سرخ کرده رو نداره من امتحان کردم.

مگر اینکه خمیر جادویی درست کنی و رومال کره و زرده تخم مرغ بدی، کلا بازیو عوض کنی. وگرنه تیره میشن و برشته مثل سرخ شده نمیشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
با خمیر یوفکا بد نمیشه از نون لواش بهتره
پاسخ
عزیزان
دستور سوپ سفید و سوپ قرمز مجلسی را لطف میکنید
پاسخ
ممنون بنفشه جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نرگس
پاسخ
بنفشه جان لطفا دستور سوپ رو تو تاپیکش برامون بذار تا گمش نکنیم ممنونم Heart

http://khanumha.com/showthread.php?tid=251&page=4
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نرگس
پاسخ
سلام دوستان
ما نیاز به ژل رویال داریم، یه جایی که معتبر و با کیفیت باشه می شناسید معرفی کنید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان