امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
منم فکر میکردم عسل تو آبجوش مسموم میشه ولی از دکتر پرسیدم گفت این عسل ها که شما میخرید و اصطلاحا رسی نداره، فرآیندی با عنوان گرمادیدن طی کرده و این عسل میتونه تو آب گرم زده بشه فقط خیییلی جووش نباشه، تو آب گرم عسل راحت حل میشه. نگران نباشید.

بچه ها من برای کاهش وزنم از صبح تا غروب سالم خورم، غروب تا وقتی بخوابم از انواع شکلات، یه بطری دوغ، هر آنچه برام ضرر داره میخورم!
میخوام به قول یکی از این اینفلوئنسرها خودمو دوست داشته باشم!
میگفت اگر بگی بخاطر احترام به بدنم هرچیزیو نمیخورم، اینطوری میتونی خوب پیش بری.

در هر صورت من 58.4 کیلو هستم و میدونم که وزن متناسب برام 53 کیلوعه. یعنی پنج شش کیلو باید کم بفرمایم Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، نرگس
پاسخ
عسل گرماببینه سم تولید نمیکنه فقط تبدیل به قند  میشه خواصشو از دست میده
  • نرگس
پاسخ
هیچی دیگه آیسان جون مشکل شد دوتا
  • Almam
پاسخ
والا اینو من از خودم نمیگم. یه مهندس صنایع غذایی با سواد اینو میگفت.یکی از دوستامون که دکترای تربیت بدنی داره میخواست به همسرم برنامه غذایی و ورزشی بده بهش گفت صبحا که عسل میخوری همزمان باهاش چای داغ نخور. توی عسل یه ماده ای وجود داره که وقتی حرارت بهش بخوره تبدیل به سم میشه.
ما که خیلی وقته تو چای داغ عسل نمیریزیم. دیگه بقیه هم صلاح خودشونو بهتر میدونن. هرجور صلاح میدونین رفتار کنین
  • نرگس
پاسخ
ماهور جون منم این مطلب جایی خوندم نمیدونم چقدر درسته کلا آدم میمونه چی درسته چی غلط
  • **ماهور**، نرگس
پاسخ
دنیاجان خوب کم کردی ها..۵۸عالیه..عزیزم چه خبره۴-۵کیلو دیگه کم کنی..شما الان نماد خوش تیپی هستی باربی..یوتاب هم همینطور...
من کمترین وزنی که داشتم و به خاطرش هرروز صبح یک ساعت میدویدم رو۶۲بود...وااای چه دورانی بود.ذیگه مگه پیکرتراشی کنم به اون وزنم برسم.دلم تنگ شده برای اون موقع خودم..
من عسل نمیخورم صبحها ولی اب ولرم و لیموترش میخورم ناشتا موقع ورزشم.
منم مثل ماهور نیت کردم که تا اخر پاییز۴کیلو دیگه کم کنم..خداکنه خسته نشم
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Donya
پاسخ
ما دو روزه صبح زود میریم پیاده روی حدودا یه ساعت ، ببینم بعد یه ماه چه تاثیری میذاره روم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Donya
پاسخ
ممنون فاطمه جان، من واقعا خیلی ریزه ام و 30 نه هام بسیاور بزرگه! فلذا، خیلی تناسب اندامم بهم خورده و بدتر از همه اینکه تو خیابون همش بهم تکه میندازن واقعا خجالت میکشم!
علاوه بر اون برای عملم رفتم که خانم دکتره گفت تا وقتی تو سن باروری هستی عمل نکنی بهتره.. الان داره به شانه هام خیلی فشار میاد.. باید برای سلامتیم هم شده کم کنم..

امروزهم همکارها یهو گفتند از منوی کافی شاپ یه چیزی انتخاب کن دورهم بخوریم.. هیچی دیگه الکی الکی ساعت 10 یه چیز کیک خوردم.. حالا نیت دارم امروز که ماشین و گذاشتم صافکاری پیاده برم تا خونه. حدود یکساعت و نیم میشه بنظرم..

آلما جون خوبه صبحا میرید پیاده روی، ما که پریشب رفتیم خیابون سی تیر پیاده روی، هیچی دیگه کلی از سر تا ته خیابون تست گرفتیم، آخرم امیر گفت چقدر کبابش خوشمزه بود، اونهم گرفتیم یعنی همه پیاده روی ها برباد رفت..
  • 2015
پاسخ
خب من بیام از دیروز بگم.
صبحانه ۲ کف دست نان تافتون با یه ق مرباخوری کره بادام زمینی و یه ق مرباخوری عسل
ناهار نصف سینه مرغ کبابی با یه گوجه کبابی و یه کفگیر برنج کته بدون روغن و سالاد شیرازی
شام ۲ ملاقه آش رشته
میان وعده ها: ۲ تا خرما، یه برش متوسط طالبی، یه خوشه کوچیک انگور، یه عدد گلابی، یه تیکه شکلات
همراه ۸ لیوان آب
فعالیت: ۵۰ دقیقه ورزش تو خونه همراه با شبکه جم فیت+ ۱ ساعت پیاده روی بعدازظهر
بچه ها اگه شرایطتون جوریه که نمیتونین برین باشگاه و ماه.وا.ره دارین بزنین شبکه جم فیت باهاش ورزش کنین. فوق العاده عالیه. چیزی از باشگاه کم نداره واقعا. من با تایم ۱۱ تا ۱۲ ظهرش ورزش میکنم. تکرار هم داره برنامه هاش.
  • Donya
پاسخ
باریکلا ماهور هم حجم کم خوردی هم مفید و سالم
ورزش هم زیاد انجام دادی
  • **ماهور**
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان