امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
قربونت نسیم جون. تا جایی که بتونم سالم میخورم. ولی زیادم وسواس به خرج نمیدم. این وسطا اگه دلم شیرینی و بستنی و هله هوله بخواد هم در حد مجاز میخورم ولی سعی میکنم ۹۰ درصد مواقع سالم بخورم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیم64
پاسخ
ماهور خوش به حالت خوب ورزش کردی..
من ارزومه بتونم یک ساعت ممتد ورزش کنم ولی نمیشه.نهایت۳۵-۴۰دقیقه بشه.بچه ها وسطاش بیدار میشن،پسرم نق میزنه شیرمیخواد و....
فاطمه هستم
Heart
  • نسیم64
پاسخ
فاطمه جون هر روز ۳۰-۴۰ دقیقه هم عالیه و مطمئن باش تاثیرشو میزاره. حتی ۱۰ دقیقه هم از هیچی بهتره.
  • 2015
پاسخ
من هم این دو روز کلی کار داشتم و متاسفانه رژیم بدون گلوتن را رعایت نکردم! شام دیشب و نهار امروز ماکارانی درست کردم و چندوقته دنبال ماکارانی بدون گلوتن هستم و پیدا نمی کنم..

فلذا، امروز صبح با تورم شدید مفاصل از خواب بیدار شدم و التهاب تو بدنم غوغا میکنه!

خبر خوب اینکه دیروز ماشین نداشتم و سه ربع پیاده روی کردم. هر روز هم بیست دقیقه ورزش صبحگاهی مو دارم.

*دخترها، یه خبر خوب اینکه با تنفس صحیح میتونیم سوخت و ساز بدن و افزایش بدیم. من خودم گاهی به نفس کشیدن م توجه می کنم می بینم که دارم کوتاه کوتاه نفس میکشم سریع میرم تو مود چهارثانیه دم، یه توقف، چهارثانیه بازدم. اگر این 4 به 6 برسه که یعنی خیلی ریه های عالی و تنفس خوبی دارید.
  • 2015، youtab، نسیم64
پاسخ
منم تصمیم دارم وزنم رو ۳ کیلو کم کنم از وقتی تصمیم گرفتم دچار پرخوری عصبی شدم
دیشب کلی شام خوردم بعدش هم کلی سوهان با چایی ،شانس اوردم دیر وقت بودم وگرنه حتما شیرینی خامه ای و بستنی هم میخریدم!!!!
قدم ۱۶۶ وزنم ۶۴ شده
اگر روزی یک ساعت میشد برم پیاده روی دوماهه بدون رژیم ۳ کیلو کم میشد حیف که نمیشه
تو اینستاگرام یه دوره هیت و انعطاف دیدم شاید ثبت نام کنم
  • Donya
پاسخ
بچه ها لطفا کسی اگر راجع به این ورزش اطلاعات داره بهم بگه.
یکی از دوستهام که استانبول زندگی میکنه پارسال گفت میره ورزش ازینا که برق به بدن وصل میشه و وقتی اومد ایران واقعا واقعا هیکلش ازین رو به اون رو شده بود. ازین دخترهای توپر بود که مثلا مچ پا و ساق پاش اندازه رون من بود. اصلا شده بود ظریف و تراشیده حظ کردم.

حالا یکی از دوستام میگه رفته کلاس ایکس بادی نوشته. سه ماهه 5 میلیون تومان. میگه همینه که برق میگذارند. البته این دوستم ید طولایی در رژیم های وحشیانه و سفت و سخت داره. نمیتونم بفهمم ورزش روی ایشون چقدر موثره.

شماها تجربه شو دارید؟
  • freebird
پاسخ
سلام دنیا جون
من سه سال پیش که تازه زایمان کرده بودم دو دوره رفتم ایکس بادی
تاثیرش بد نبود البته معجزه هم نکرد البته بگم که من چند جلسه ام خورد به کرونا و یکم وقفه افتاد بینش
ولی به نظر من جنبه منفیش بیشتر از مثبتش بود چراشو الان میگم
اینا میخوان تو 20 دقیقه 700 کالری انرژی بسوزونی.غیر از برقی که بهت میزنن ورزش هم باید بکنی و اینکه که خیلی فشار میارن. من همش در حالا دعوا بودم که دارم میمیرم فشار دستگاه رو کم کنین.یعنی بگم احتمال آسیب زیاده.خاله من و مامانم یه دوره رفتن خالم بعد اون کمرش به مشکل خورد
و دوم اینکه باید لباس بقیه رو بپوشی.با اینکه بهت لباس میدن ولی روش باید لباس مخصوص بپوشی که به همونا برق وصل میشه.لباسی که بقیه پوشیدن و توش عرق کردن با اینکه میگن هر دفعه میشورن ولی من مطمئن نیستم و صد البته که باید با رژیم هم همراه باشه
به نظر من شما لازم نداری چون وزنتم زیاد نیست
  • Donya
پاسخ
دنیا جون منم یه دوره رفتم تاثیر آنچنانی ندیدم چون من کلا اضافه وزن ندارم ولی بقیه میگفتن جمع تر شدی، با نظر دوستمون موافقم من چند جلسه اول بدن درد شدیدی هم داشتم مربی بهممیگفت چون چربی نداری بدن درد داری
  • Donya
پاسخ
سلام
برنامه دیروز من:
صبحانه: یک برش نون پروتئین+ یک ق مرباخوری کره بادام زمینی+ یک ق مرباخوری عسل
ناهار: یک تیکه ماهی آزاد پخته شده بدون روغن+۶-۷ ق غ برنج بدون روغن+ چند تا دونه زیتون
شام: یک عدد تخم مرغ+ ۳ کف دست نان تافتون+ یک خیار و یک گوجه
میان وعده: یدونه گلابی+ یه خوشه کوچیک انگور+ یه برش متوسط طالبی+ یدونه خرما. آخر شب هم گرسنم شد ۲ تا خرما با یدونه گردو خوردم. قبل خواب هم گل گاو زبون بخاطر آرامشم دم کردم توش یه تیکه کوچولو نبات انداختم
۸ لیوان آب
۵۰ دقیقه ورزش تو خونه. پیاده روی نداشتم. چون جایی بودیم نشد برم.
  • Donya، نسیم64
پاسخ
برنامه امروز رو هم همین امشب مینویسم:
صبحانه: یک برش نان پروتئین+یک ق مرباخوری عسل+ یک ق مرباخوری کره بادوم زمینی
ناهار: نصف سینه مرغ کبابی+ یک عدد گوجه کبابی+ ۶-۷ ق غ برنج بدون روغن+۳ ق غ ماست کم چرب
شام: یک کاسه کوچیک عدسی کم روغن +۲ کف دست تافتون+لیمو ترش و پیاز خام
میان وعده: ۳ عدد خرما که در طول روز خورده شد+ یک لیوان کاپوچینو مارک گود دی+ یک خوشه متوسط انگور
۸ لیوان آب
۵۰ دقیقه ورزش تو خونه
  • 2015، Donya، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان