امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
کالری نیمرو به اضافه ی یک قاشق روغن ۹۸ تاست.
من از اردیبهشت تا الان حدودا ۴.۵ کیلو کم کردم و به وزن ۵۴ کیلو رسیدم.سه روز در هفته باشگاه می رفتم،حدود ۱۳۰۰ کالری در روز مصرف می کردم و اکثر مواقع سالم خوری داشتم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، نرگس
پاسخ
بنفشه جون دقیقا بخاطر روغنه و روغن کالری خیلی بالایی داره
  • نرگس
پاسخ
بنفشه جون کالری یک تخم مرغ با یک ق چایخوری روغن جدا جدا حساب کن
  • نرگس
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۲۳، ۰۴:۴۷ عصر)بنفشه نوشته است: سلام
دوستان کالری نیمرو چرا دوبرابره تخم مرغ ابپزه؟
به خاطر روغنه یا دلیل دیگه ای داره؟
من تو ظرف نچسب و با مقدار خیلی کم شاید یک قاشق چایخوری
درست میکنم میخواستم ببینم به هر صورت کالریش 130 میشه؟

نیمرو رو بدون روغن هم میتونید درست کنید توی تابه نچسب
  • نرگس
پاسخ
نرمال کاهش وزن برای یک هفته چقدره؟

کالری غذاهایی که میخوردم حساب کردم ۱۸۰۰تا ۲۰۰۰ بود Big Grin شیر پسرمو قطع کردم ۱۴۰۰تا۱۵۰۰تا میخورم
تو یک هفته ۷۰۰ گرم کم کردم

غذاهای ایرانی رو میشد حذف کنم زودتر لاغر میشدم هرچی میخوای درست کنی پیاز داغ داره Undecided

قدم ۱۶۶ وزنم ۶۳ ،۶۱ برسم راضیم Big Grin
پاسخ
سلین جون دقیقا
ببین من چون هیچی روغن نمیریزم با پودر پیاز درست میکنم همه چیو با نهایت 1قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • Celin
پاسخ
بچه ها من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۹. بیشتر از کاهش وزن دوست دارم که سالم خوری کنم من عملا با شکلات زندگی میکنم ناهار شاید سه چهار روز تو هفته بخورم بقیه ناهارا هله هوله میخورم صبحونه هم که با همون شکلات شامم که باز یه چیزی همینجوری. وقتی شکلات و بستنی میطلبه بدنم چی جایگزینش کنم؟
پاسخ
شکلات رژیمی و سالم رو خودتون درست کنید شاید مثل بیرون نباشه ولی کم کم جوری عادت میکنید که دیگه بیرونیا رو دوست ندارین
  • صنوبر۷۱
پاسخ
سلین هفته ای ۷۰۰ گرم خیلی خوبه. نهایتش باید هفته ای ۱ کیلو باشه. در مورد غذای ایرانی هم من خودمو راحت کردم و شوهرمم عادت دادم و خورشت شاید ۳-۴ ماه یکبار درست میکنم. غذاهامون بیشتر مواقع فیتنسی هستش Smile مثل سینه مرغ کبابی یا ماهی پخته بدون روغن یا ران مرغ بدون روغن یا هفته ای یکبار کباب تابه ای بدون روغن، برنجها بدون روغن، نهایتا عدسی یا عدس پلو که درست میکنم برای پیاز داغشون یک الی دو ق روغن میریزم. یعنی کل روغن مصرفیمون در هفته نفری ۱ ق هستش. به نظرم کم کم منوی غذایی خانوادتون رو تغییر بده، اولش سخته ولی بعد مدتی عادت میکنین. الان واسه ما خورشت یا الویه یا سالاد ماکارونی یا مثلا کشک بادمجون یا ماکارونی غذاهای لاکچری به حساب میاد که فقط وقتایی که خیلی دیگه هوس کردیم درست میکنم Smile)))
صنوبر تنها راهش مقاومت کردن در مقابل هوسه،چون شکلات و شیرینیجات اعتیاد آورن و هرچی بیشتر بخوری بدن بیشتر میطلبه و هی دوز مصرفشم میره بالا. یه مدت باید مقابله کنی با هوست تا سمّش از تنت بیرون بره Smile)) بعدش کم کم دیگه هوس هم نمیکنی.
بنفشه یه ق غ روغن حدود ۱۲۰ کالری داره، کالریش بسیار بالاست. میتونی بدون روغن تو تابه نچسب درست کنی یا نهایتش چند قطره روغن بریزی کف تابه رو چرب کنی بعد درست کنی. اگرم دیر به دیر نیمرو میخوری که به نظرم سخت نگیر، بخور لذتشو ببر.هرازگاهی نیمروی روغن دار خوردن به هیچ جا بر نمیخوره.عوضش فعالیت مفید داشته باش
  • Celin، Sufii، آیسان ۹۶، صنوبر۷۱، نرگس
پاسخ
ای بابا میخونمتون حرص میخورما من غذاهای خودم پر روغن زیتون و کره محلی هر دو‌روز هم نیم کیلو خامه ای میخورم برنج هم روزانه. هر روز صبحانه دو تا تخم مرغ با کره
شما بگید یک گرم اگه زیاد کنما
الان ابان عروسی داریم میخوام دو کیلو چاق شم هنوز یک گرمم چاق نشدم
  • Celin، Heven، آیسان ۹۶، نرگس
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان