امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
برنج بدون روغن چه‌جوری درست می‌کنید یوتاب و ماهور؟ من روغن حتی کم هم می‌ریزم انقدر خشک می‌شه که بدمون میاد. البته تو پلوپز می‌ذارم و آپشن ته‌دیگ رو هم می‌زنم، شاید به خاطر اونه که جالب نمیشه. رو گاز خیلی خوب بلد نیستم کته درست کنم، ولی باز به نظرم کته هم اگر کامل بدون روغن باشه بد میشه. شما چه جوری درست می‌کنید؟ اینم بگم هیچ‌وقت آب‌کش نمی‌کنم که روغن بدم روش، ولی همون کته هم روغن می‌خواد.
پاسخ
نونا حرصمون نده تروخدا.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، nona، نرگس
پاسخ
نونا و الهام شما از بندگان مقرب و نظر کرده هستین Smile))) یعنی خودتون نمیدونین چه نعمتی دارین.
الهام جون کدوم غدا رو منظورته؟ ماهی و کباب تابه ای؟

ستی جان آبش رو یکم کمتر از حد معمول میریزم که خیلی شفته و چسبناک نشه ولی با حرارت متوسط آبش رو جمع میکنه که سریع آبش کشیده نشه و سفت نمونه. قابلمه هم که نچسبه و اصلا نمیچسبه. ولی خب در مورد خشک بودن آره دیگه مسلما خشک تر از حالت روغن داره و باید عادت داشته باشی که بتونی بخوری. ما هم اولش سختمون بود. ولی بخاطر چربی خون همسر عادت کردیم و الان هم بدمون نمیاد.

اگرم آبکش کنی که بهترم در میاد، چون تو حالت کته یه کوچولو ممکنه چسبناک بشه ولی آبکش کنی اونجوری هم نمیشه.
  • Celin، Elham67، nona، ستی‌لیته
پاسخ
الهام میبینی تو رو خدا اینا چی میگن اینجا
بابا ستی شماها منو حرص میدید آخه یطوری از نمیدونم یک کیلو کم کردن ماهانه حرف میزنید انگار که اصلا یه کیلو به حسابتون نمیاد من باید ده سال تلاش کنم یک کیلو زیاد شم Smile
ماهور دیگه اینطوریم شورش درمیاد والا
  • **ماهور**، Elham67، ستی‌لیته
پاسخ
مرسی ماهور جان، پس من تا الان اشتباه فکر می‌کردم که وقتی روغن کم می‌ریزم باید آب رو بیشتر بریزم که نرم و خوشمزه بشه. بگو چرا می‌چسبن به هم وقتی روغن کم می‌ریزم.
کلسترول و تری‌گلیسرید شوهرت چقدره که انقدر رعایت می‌کنی؟ من کلسترول خودم همیشه بین ۲۰۸ تا ۲۱۸ هست، البته جدیداَ ۲۰۸ شده که خب راضیم. ولی می‌خوام ببینم شما برای چه عددی انقدر رعایت می‌کنید؟ من البته از ۱۵ سال پیش همین حدود بوده و بالاتر نرفته، یعنی رژیمم اونقدر بد نبوده که هی بالا بره، ولی شوهرم یه مدت خیلی پیتزا می‌خورد یهو رفت بالا و باید حواسم به اون باشه.
  • **ماهور**
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۲۳، ۱۰:۵۸ عصر)nona نوشته است: ای بابا میخونمتون حرص میخورما من غذاهای خودم پر روغن زیتون و کره محلی هر دو‌روز هم نیم کیلو خامه ای میخورم برنج هم روزانه. هر روز صبحانه دو تا تخم مرغ با کره
شما بگید یک گرم اگه زیاد کنما
الان ابان عروسی داریم میخوام دو کیلو چاق شم هنوز یک گرمم چاق نشدم

بر عکس شما نونا جان من تنها استعدادی که دارم چاق شدن
  • nona
پاسخ
صنوبر جان چند وقت پیش تو پیج یه داروخانه یه قرصی معرفی کرد برای کاهش میل به شیرینی دوست داشتی یه تحقیقی بکن

ماهور جان تا قبل دنیا امدن پسرم تقریبا سالم میخوردیم خورشت و غذای سرخ کردتی خیلی کم الان حوصله آشپزیم کمتر شده همش هم تو فکر اینم چی درست کنم سریع میرم سمت غذاهای خورشتی و ایرانی خودمون ناهار بردن همسرمم بی تاثیر نیست Dodgy
سازمان به اون بزرگی یه ناهار برای اون همه کارمند نمیتونه اوکی کنه Undecided
خوش به حالت چقدر مصرف روغنت کمه  Heart مثلا دلم خوشه روغن مصرفیم کنجده اما حجمش زیاده
ولی با تری گلیسرید وحشتناک بالام باید یه فکر اساسی بکنم

نونا جان و الهام  جان Undecided Angry

برای تری گلیسرید بالا دارو میدن یا با رژیم غذایی باید کنترل بشه؟
کلسترولم نرماله
  • Elham67، nona، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
ستی جان تری گلیسیریدش بین ۲۴۰ تا ۳۰۰ کم و زیاد میشه. اصلا خوب نیست. کلسترول هم داره که فکر کنم حدود ۲۵۰ باشه. کبدش هم چربه. تازه رعایت میکنیم اینه، رعایت نکنیم که خدا میدونه چی میشه. اوایل عقدمون به زور بردمش آزمایش داد اون موقع خونه مامانش دایم پلو خورشت چرب و چیل میخورد. تری گلیسیریدش ۶۰۰-۷۰۰ بوووود. از اون عدد الان به این عدد رسوندمش، ولی بازم جای کار داره.
نونا من حاضر بودم از شدت لاغری سوء تعذیه ای بودم ولی چاق نبودم.
سلین اگه در حد ۳۰-۴۰ تا بالا باشه با تغذیه و ورزش اوکی میشه. بالاتر باشه معمولا دارو هم میدن.
  • Celin، ستی‌لیته
پاسخ
آرزو جان بیا جامون عوض عزیزم
  • Heven
پاسخ
الهام جون من مرغ رو اینجوری درست میکنم. تو قابلمه استیل مرغ رو میندازم. روش یدونه پیاز متوسط نگینی میکنم میریزم، نصف فلفل دلمه ای، یه هویج کوچیک، یه ق غ سرخالی رب، نمک، زردچوبه، یکم دارچین، یکم ادویه کاری میزنم، روش آب میریزم تا جایی که روی مرغ رو آب بگیره، آخر سر هم یکی دوتا برگ بو میندازم، زیرش رو زیاد میکنم تا قل بزنه، بعدش زیرش رو کم میکنم تا ۲.۵ ساعت ریز ریز بپزه. بعدش زعفرون دم کرده ی غلیط میدم روی مرغا، یه ربع نیم ساعتم اونجوری میزارم بپزه تا آبش غلیظ بشه. بعدخاموش میکنم.
برای ماهی، من ماهی آزاد استفاده میکنم. بهش میگن سالمون ایرانی ولی همون قزل آلای دریای آزاده. کف تابه یدونه پیاز حلقه حلقه میکنم میچینم،نصف فلفل دلمه ای هم خورد میکنم میریزم، ۳-۴ حبه سیر خورد میکنم میریزم، بعد اونطرف ماهی ها که پوست نداره رو نمک و کمی زردچوبه میزنم و همون طرف رو میخوابونم روی پیاز فلفل ها. بعد یه استکان آب میریزم و میزارم با حرارت ملایم بپزه. وقتی بپزه پوستش از گوشتش جدا میشه، با یه چنگال پوست ها رو جدا میکنم میریزم دور، روی ماهی ها رو یکم زعفرون دم کرده میزنم، درحد چند قاشق. بعد روش نمک میپاشم که دو طرفش نمک دار باشه، بعد میزارم انقدر رو اجاق باشه که آبش رو کامل بکشه و پیازها هم یکم حالت سرخ شده بگیرن. بعد خاموش میکنم
واسه کباب تابه هم اول مواد کباب رو آماده میکنم، من یدونه پیاز رنده شده رو با حدود ۲۵۰ گرم گوشت و نمک و دارچین و یکم زردچوبه و یه ق مرباخوری گلپر و یه ق غ سماق میزنم، حسابی ورز میدم بعد کف تابه ی کوچیک که مایه کباب کفش رو کامل بپوشونه پهن میکنم و روش رو صاف میکنم، میزارم رو حرارت متوسط، خودش آب و روغن میندازه و با همون ها میپزه، آبش که کشیده شد از وسط نصف میکنمش و برمیگردونمشون. بعد روش رو چند قاشق زعفرون دم کرده میریزم، باز یه کوچولو سماق، بعد گوجه هایی که ۴ قاچ کردم و نمک زدم رو میچینم کنارش. یه کوچولو هم آب میریزم در حد ته استکان. گوجه ها آب میندازن و میپزن.بعد پختن گوجه ها باز انقدر میزارم رو اجاق باشه که آبش کامل کشیده بشه. بعد خاموش میکنم.
اینا مطمئنا به خوشمزگی غذاهایی که به روش معمول پخته میشن نیستن ولی بدم نیستن.
  • Elham67، ستی‌لیته، لیدان، نرگس
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان