امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
سلام دوستان
من بعد ازدواجم 4،5 کیلو چاق شدم

چند روزی هست رژیم غفاری رو گرفتم دارم رعایت میکنم
ولی خیلی سخته
8کیلو اگه کم کنم کامل فیت میشم
ورزش هم باید بکنم تو خونه اگه وقت بشه
یکم صح پیاده روی میکنم

شیرینی نخوردن خیلی سخته برام
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، Mari90، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها اگر غذای رژیمی بلد بودید که بچه ها هم دوست دارن میشه لطفا به من هم یاد بدید؟ اینجوری مجبور نیستم دو مدل درست کنم که یوقت تنبل بشم.. البته منظورم از بچه یک عدد 12 ساله ست.. Big Grin
الهی و ربی من لی غیرک...
  • Almam، Mohad_1991، tinaaa91، شماره مجازی تیندر
پاسخ
همون غذای بقیه رو بخر کم بخور فقط
سخته 2جور غذا درست کردن
  • *كيانا*، Almam، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها روزتون بخیر
وزن امروز 67.250
هفته قبل ۹۵۰ گرم کاهش وزن داشتم
امروز روز ازادم بود امشب تولدمه گفتم هفته قبل سخت گذشت امروز راحت باشم اما انقدر اعصابم از زمین وزمان داغونه حوصله هیچی روندارم

کیانا جون بنظرم دوجور غذا درست کردن باعث میشه بعد یه مدت از هرچی رژیم بیزار بشی
همون غذای سفره رو‌کم روغن تر درست کن
من تا ظهر فستینگم صبحانه نمیخورم ناهار باپسرم یجور غذا میخوریم ق اگه قرار باشه برای اون غذای چرب درست کنم چون وزنش کم غذای خودمو ابپز جدا میکنهم شامم برای همسرم غذای ابپز درست میکنم چون اونم با اینکه لاغر کبد چرب وچربی خون بالا داره
مهدیس هستم
  • *كيانا*، Almam، Mari90، Rose، آیسان، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
کیانا جون اگر از فر استفاده کنی غذاهای با روغن کمتری میتونی بپزی و خوب تنوع هم هست و فکر میکنم پسرت دوست داشته باشه. کلا یک هفته مانیتور کن ببین در طول هفته چقدر روغن مصرف می‌کنید بعد هفته ای یک قاشق کمترش کن.
یا سوخاری ها را در فر درست کن ، باز هم ارجاع میدم به طیبه شف که حتی سیب زمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری رژیمی توی فر درست کرده. Smile
یه پیشنهاد دیگه:
برای خودت غذاهای ساده و رژیمی سریع درست کن. مثل سینه مرغ گریل شده ( دو کیلو بگیر لایه های نازک برش بزن بعد مزه دار کن: نمک و فلفل+ پودر سیر+ آبلیمو و زعفران یا هر ادویه ای دوست داشتی) بعد فریزر کن به صورت ورقه ای روی تخته گوشت پلاستیک فریزر را باز کن و پهن کن و لایه لایه این ورقه های مرغ را بچین بعد پلاستیک دوباره مرغ و بذار یخ بزنه که بعد راحت دونه دونه بردارید)
هر وقت گرسنه ات شد دو سه تا از این ورقه ها را تو تابه گریل کن با ی دونه خیارشور و گوجه و دو کف دست نون یه ساندویچ خوشمزه و سیر کننده برای خودت درست کن. ( حتی میتونی مزه دار نکنی بعد که از فریزر درآوردی سریع نمک و فلفل بزنی زود هم وا می‌ره)
همسر و پسرت غذای معمول را می‌خورند شما هم این ساندویچ
بیشتر از ٣٠٠ کالری هم نمیشه در کنارش هم یه عالمه سالاد و سبزیجات بخور
  • *كيانا*، Almam، Elham67، Rose، آیسان، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم صبحانه نخوردن باعث نمیشه ضعف کنی در طول روز؟من اگه صبحونه نخورم به شدت ضعف میکنم و این منو میبره سمت خوردن کیک و کلوچه های بازاری
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، Mari90، آیسان، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم همه چیز رو توی فر (برقی) درست می‌کنم. سیب‌زمینی خلالی آماده یا خودساخته رو که خیلی راحت می‌چینم تو سینی نچسب، روش اندکی روغن با برس می‌مالم، حدود نیم ساعت در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد می‌ذارم بمونه.
کوکو سیب‌زمینی رو هم باز به همین صورت حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه می‌ذارم تو فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰. آخرش بالای فر رو هم روشن می‌کنم که برشته بشه. خیلی رژیمی و خوشمزه می‌شه. البته کالری‌ش بالاست، ولی چربی نداره خیلی.
از اون طرف از این کیسه‌های تنورک (پخت تو فر) گرفتیم، فیله‌ی مرغ رو با ادویه و اندکی روغن می‌ندازیم تو کیسه یا ماهی مزه‌دار شده، و بعد حدود ۴۵ دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰ تقریباَ می‌ذارمشون. البته این کیسه‌ها قلق دارن و هنوز کامل قلقش دستم نیومده، ولی خیلی خوبن. میشه تو ملاتش پیاز خام هم ریخت، ولی باید مواظب بود نسوزه دیگه.
سوسیس رو هم حتی می‌ذارم تو فر. بادمجون رو هم گاهی می‌ذارم تو فر گاهی هم کبابی می‌کنم. کلاَ هیچی تو روغن زیاد سرخ نمی‌کنم. وقتی می‌رم جایی که غذا سرخ‌شده‌ست واقعاَ برام عجیبه. به نظرم نیازی نیست دیگه غذاها رو با روغن فراوون درست کرد. البته ناگفته نماند که وقتایی که شوهرم آشپزی می‌کنه حتی تو برنج کته هم کلیییییی روغن می‌ریزه!
  • *كيانا*، Almam، Elham67، Mari90، Rose، آیسان، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها.. منم منظورم همین بود که شیوه پخت رو کمی عوض کنم.. البته من کلا اهل روغن زیاد نیستم.. فقط سیب زمینی و مثلا بادمجون یذره روغن بیشتر میبره که اونم یه قاشق یه قاشق میریزم که نسوزن فقط. ولی مثلا عادت نداشتم اصلا به فیله. هی مرغ کامل میذاشتم فریزر که نتیجه ش میشد زرشک پلو یا باقلی پلو یا همین غذاهای معمولی با مرغ. حالا فیله خریدم..
ستی جات دقیقا فر خیلی خوبه.. من یکبار سیب زمینی تنوری درست کردم واقعا از هر چی سرخ شده ست خوشمزه تر شد. اما همون یکبار بود. انگار مغزم عادت کرده به غذاهای معمولی.. طول میگشه تا رژیمی لود بشه..
الهی و ربی من لی غیرک...
  • Almam، Mari90، Rose، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
منم خیلی دوست دارم از فر استفاده کنم ولی یه حسی دارم که انگار خیلی گاز مصرف میشه در صورتی که اینجوری نیست یا میگم آشپزخونه گرم میشه که بازم اشتباهه
یا همین کثیف شدن داخل فر هم خیلی روی اعصابه
این کیسه های پخت برای سلامتی مضر نیستن؟ تو حرارت مواد شیمیایی به غذا پس نمیدن؟
  • Almam، Rose، آیسان، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
منم یه کیلو لاغر شدم و ۸۲ هستم!Smile

مهدیس جوووونم تولدت مبارک عزیزم، ایشالا که کنار همسر و کوچولوی عزیزت شاد و خوشبخت باشی Heart Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • *كيانا*، Mari90، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان