۱۴۰۱/۵/۳۰، ۰۱:۵۰ صبح



تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۱/۵/۳۰، ۱۱:۴۳ صبح
من مایهی کوکو سیبزمینی رو میریزم تو سینی گرد فر و میذارم تو فر تو دمای حدوداَ ۱۹۰ درجه. آخرشم ۳-۴ دقیقه گریل میزنم روشم برشته شه. کلاَ نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان میبره تو فر و هم کم روغن مصرف میکنه هم قیافهش مجلسی میشه. بعدشم برش مثلثی پیتزایی میزنمش. تو موادش کمی روغن میزنم و زیرشم فقط چرب میکنم. قبل روشن کردن گریل اگر کمی روغن با برس روش بزنیم هم بهتره.
نسبت به کوکوی سرخشده کمی حس خشکی داره، ولی من همینجوری ترجیح میدم. با لیمو ترش و خیارشور و گوجه اون حس خشکیشم کم میشه.
۱۴۰۱/۵/۳۱، ۰۱:۱۸ صبح
به نظرتون می شه پیراشکی و سمبوسه را توی فر گذاشت؟ مثل سرخ کردن می شه؟
۱۴۰۱/۵/۳۱، ۰۲:۳۶ صبح
نه قطعا مث سرخ کردن نمیشه
پیراشکی من گذاشتم ،مزه ش رو دوس دارم کلا من با روغن و سرخ کردنی عذاب وجدان میگیرم البته پیراشکی با خمیری ک خودم درست کردم خوب شده ولی خمیر های آماده ی بیرون ،قشنگ برشته نشدن و یکم سفت شدن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
لیدی جان اصلا مزه سرخ کرده رو نداره من امتحان کردم.
مگر اینکه خمیر جادویی درست کنی و رومال کره و زرده تخم مرغ بدی، کلا بازیو عوض کنی. وگرنه تیره میشن و برشته مثل سرخ شده نمیشه.
۱۴۰۱/۵/۳۱، ۱۱:۵۸ صبح
با خمیر یوفکا بد نمیشه از نون لواش بهتره
۱۴۰۱/۶/۲۹، ۰۸:۱۹ عصر
عزیزان
دستور سوپ سفید و سوپ قرمز مجلسی را لطف میکنید
۱۴۰۱/۶/۳۰، ۰۳:۳۰ صبح
بنفشه جان لطفا دستور سوپ رو تو تاپیکش برامون بذار تا گمش نکنیم ممنونم
![]() http://khanumha.com/showthread.php?tid=251&page=4
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۱/۶/۳۰، ۰۹:۴۳ عصر
سلام دوستان
ما نیاز به ژل رویال داریم، یه جایی که معتبر و با کیفیت باشه می شناسید معرفی کنید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |