امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
من اما چندسالیه شکم اوردم
حدودا از سال 94 
قبلش اصلا حتی یه ذره هم نداشتم
و اینکه مینو جون منم کلا یادم نمیاد درد پریودیه خاصی داشته باشم تو عمرم در حد یکم ضعف پاهام یا درد خیلی کم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
منم مثل قبل نیستم دوبار یکی بگه وای چه اندامی جوگیر میشم رژیمو میزارم کنار
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Pari
پاسخ
دخترها من همیشه اوایل پاییز تا بدنم عادت کنه نیازم به کربوهیدارت دوچندان میشه.. از سیب زمینی تنوری بگیر تا شیرینی خامه ای.. یعنی دارم عینهو بولدوزر سه روزه که میخورم و تایم خوابمو یکساعت بیشتر کردم..

مثلا میخواستم برم رژیم ولی بدنم ازم خواهش میکنه اینکارو نکنم، احتمالا رژیم بره برای آذرماه..
وزن امروزم بعدازظهر 57.7
  • Heven، Pari
پاسخ
دنیا جون همینکه خودتو میشناسی بنظرم عالیه…وزنتم خوبه…منتظرت هستمHeart

هیون بیا دوباره باهم شروع کنیم…
مخصوصا وعده غذاییمونو بذاریم بهم ایده بدیم..
من اگر بدونم کسی اینجا هست میخونه و باهم پیش میریم میام مینویسم ایده میگیرم انگیزه میگیرم…
شروع کنیم از فردا؟؟

الان لباسای باشگاه فردارو حاضر کردم+اوتمیل فردا صبحانه…
خیلی پرانرژی میریم واسه فردا
  • Donya، Heven
پاسخ
بزن بریم پری جون تا عید ببینیم چه میکنیم

فکر کنم توی این تاپیک منو و پری و دنیا هستیم
  • Donya، Pari، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها منم از دیروز باز شروع کردم
باید برسم 52 حتی شده بمیرم
فیلمای سال 97.98 و دیدم الان  Angry هستم
... 
دیروز....
صبحانه یه برش 10 در 10 سنگک و پنیر و 1 گردو و. چای
ناهار 5قاشق میرزا ق*ا*س*می و 1برش 19*10سنگک و پیاز و سبزی خوردن
میان وعده دو واحد میوه یعنی دو نارنگی کوچی و نصف گریپ فروت و 1خیار
شام یه کاسه انار و چند تا دونه سیب زمینی دستگاهی باقی مونده از پسری
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • 2015، Donya، Pari، خانم فسقلی
پاسخ
پری جون من همیشه میخونم شما رو و اینجا رو - هنوز با خودم خیلی درگیرم برای رعایت غذایی.............
ولی شما بنویس لطفا
مسیر جهان دوره گردیست
  • Pari، خانم فسقلی
پاسخ
آرزو جان بچه ها زیاد میان این تاپیک خوشبختانه دخترها همه به استیل شون اهمیت میدن.

پری جان مرسی از تعریفت عزیزم ، میدونی.. من الان یک کیلو نسبت به ماه قبل اضافه کرده ام.. مچم کماکان باریک، شلوارهام تغییری نمیکنه برام ولی 30نه هام.. واییییی اینقدر سنگین میشه با همین یک کیلو.. قشنگ فشارشونو روی سرشونه هام حس میکنم.. هی میگم دوباره برم به دکتره التماس کنم بابا من باردار نمیشم چرا منو با وجود اینکه گفتی کیس عمل هستم رد کردی گفتی احتمال بارداری هست من عمل نمیکنم.. واقعا شلوارم سایز 38 بالاتنه سایز 44 خیلی ستمه.. هی به خودم گفتم عملت نمی کنند دیگه خودت باید با لاغری این 30نه هارو کوچک تر کنی..

یوتاب جان، ببین تا جایی که نوشتی من دیدم گاهی صبح ها با خرما و چای و قهوه به خودت سخت میگیری.. با وجود این سخت گیری ها بازهم به اون هیکل تراشیده ای که از خودت سراغ داری نرسیدی.. من میگم به بدنمون نباید زور بگیم... تو بیا یه دوره رژیم متابولیک بگیر، یا طبق سایکل سینکینگ پیش برو.. این رژیم هایی که وضعیت بدنی رو لحاظ میکنند استفاده کن. هم سلامتی بیشتره هم ایشاله به استیل دلخواهت میرسی.
برای رژیم متابولیک آقای بابک ناصری رو پیشنهاد میدم صفحه arianfit club و برای سایکل سینکینگ صفحه happily be woman که خلاصه صحبت ها و وویس هاشو خودم تو این تاپیک با عنوان فصل هورمونی نوشته ام.

من خودم چون تو خونه نیستم اونقدری نمیتونم دقیق طبق این برنامه ها به صورت بلندمدت پیش برم.چون نمیتونم خوراکی بار کنم بیارم شرکت.

الان یه خرما از چهارشنبه تا امروز تو یخچال شرکت بوده، یخچال خاموش کرده اند بوی ترشی گرفته نشد بخورم مجبور شدم سه تا بیسکوییت با چایم بخورم...
  • Pari، خانم فسقلی
پاسخ
هیون منم پایه ام تا عید پیش بریم…بعد از عید بریم سراغ سالمخوری…با کالری تثبیت Heart

من هروقت کالری تثبیتمو میبینم بیشتر انگیزه میگیرم که زودتر لاغر بشم بتونم انقدر کالری دریافت کنم Smile

یوتاب و ندایا جون بیاید اینجوری تو تاپیک از غذاهاتون بگید بخدا خیلی خوبه میتونیم خیلی خوب بهم ایده بدیم…مثلا میرزاق*ا*س*می از ذهن من کاملا رفته بود ولی با تخم مرغ یه غذای کاملا رژیمی و پروتئینیه…خیلیم خوشمزه اس

علاوه براین بهم یاداوری میکنیم که یادمون باشه حواسمون به تغذیه مون باشه…یجا قراره گزارش بدیم Heart

راستی عید از رگ گردن بهمون نزدیکترهSmile
چشم روهم بذاریم رسیدههه
  • خانم فسقلی
پاسخ
من مثل شما اصلا غذا نمیخورم و رعایت نمیکنم - چون هم خونه نیستم و هم اینکه خانم خونه هم نیستم - ولی سعی میکنم رعایت کنم تا جتایی که بشه
مسیر جهان دوره گردیست
  • Pari، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان