۱۴۰۱/۸/۲۱، ۰۱:۳۰ عصر
(۱۴۰۱/۸/۱۸، ۰۵:۵۱ عصر)pari نوشته است: خواهش میکنم عزیزم
من چند ساله بخدا درگیر لاغری و چاقی و کالری و رژیمهای مختلفم
بچه ها یادشونه حتی یه مدت رژیم کتوژنیک گرفتم و کلی بدنمو بهم زدم
فاجعه تر این بود بعضی اوقات میشد در طول روز هیچی نمیخوردم که لاغر بشم…فقط صبحانه میخوردم
بچه های نوعروس یادشونه
حتی وقتی اومدم اینجا ماهور جان بهم گفت یادمه کالری دریافتیت خیلی پایین بود
ببین ممکنه یک ماه دوماه خوب وزن کم کنی ولی یهو بدن میمونه…فکر میکنه توی قحطیه هرچی بخوری جذب میشه…بخاطر همین کالری مجاز خیلی مهمه
کلا تغذیه سالم خیلی خیلی پیچیدگی داره…از صبحانه بگیر تا شام و فست و غیره…ولی یواش یواش بنظرم وقتی رعایت بشه ادم دستش میاد
مثلا من متوجه شدم وقتی رژیم نیستم هرچی دستم میاد میخورم اخرم میگم منکه زیر ۱۳۰۰ تا خوردم جرا چاق شدم…درصورتیکه تا ثبت نشه اصلا نمیشه فهمید چقدر داری میخوری..
یا مثلا میدونم اگر یه روز صبحانه نخورم یا میوه بخورم تا اهرشب فقط گرسنه ام…
یا اینکه اگر دو هفته رژیم بودم یک روزم زیر رژیمم نزنم چون دقیقا همون خراب میکنه و به قول مربیم تاثیر تغذیه الان یک ماه بعد توی بدن تاثیر میذاره..
یااینکه خودمو محدودم نکنم…دیدگاهمو تغییر بدم…جوری نباشم که دوران رژیم یه چیزی بخورم بعد که لاغر بشم ۱۸۰ درجه تغییر بدم و دوباره چاق بشم…
من حتی پیش دکتر تغذیه رفتم و ۱۴ کیلو کم کردم ولی هم بعد از یک سال برگشت…
چون این دیدگاهه تغییر نکرده بود…فقط میخواستم رژیمم تموم بشم دوباره بخورم…
ورزش کاردیو و هوازی خیلی خیلی تو تغییر وزن تاثیر داره…مخصوصا کسانی مثل من که خیلی وقته تو رژیم هستن…بخاطر همینه امیدم به اسپینینگه…
خلاصه مسیر طولانی داشتم خیلی طولانی ولی واقعا مربیم که یکساله باهاشم واقعا تاثیر زیادی تو اگاهی و غذا برام داشت…
پری جان ممنونم که وقت با ارزشت رو گزاشتی و برام نوشتی
منم دقیقا حرفت رو قبول دارم در گذشته همیشه رژیم های سخت میگرفتم بعد ول میکردم دباره روز از نو اما الان مدتی با کالری شماری پیش میرم خیلی راضی ام انگار سبکم عوض شده حجم غذای کمتری سیرم میکنه خیلی چیزایی مضر نمیخورم فقط مشکلم این بود زیر کالری مجاز میبستم فکر کنم به این خاطر بدنم استپ کرده به قول شما رفته تو قحطی باید سعی کنم یواش یواش این موضوع رو هم حل کنم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...