امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
صبحونه: ۱ دونه تخم مرغ آب‌پز
میان وعده: ۱ دونه خرمالو+ نصف لیوان آب انار
نهار: نصف لیوان لوبیا سفید پخته+ ۵ برگ کاهو+ ۱ دونه کدو+ ۱ دونه هویج رنده شده + ۱ دونه گوجه+دوتا سفیده تخم مرغ ابپز ( سشم ۲ ق غ ماست ایسلندی+ ۱ ق م سس خردل+ ۱ ق ابلیمو+ ۱ق م روغن زیتون+ ۱ ق م پنیر پارمیزان + نمک و فلفل)
۱ ساعت فیتنس بعدش یه دونه موز خوردم
عصرونه: دوتا گردو+ دوتا خرما
شام: لوبیا سبز پخته
۹ لیوان اب+ ۱ ق م چیا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Pari
پاسخ
روز دهم:

صبحانه:یدونه موز
ناهار:۹ ق برنج بدون روغن+یک سیخ کباب تابه ای
میانوعده:دوتا رایس کیک+۲ ق م کره بادوم زمینی+۱ ق م شیره+یدونه نارنگی+نصف انار
شام:املت و نون سنگک(نزدیک ۴ کف دست)
  • Heven
پاسخ
سلام
من دوباره اومدم واسه نوشتن برنامه های روزانم.از امروز یک چالش ۹ هفته ای واسه خودم گذاشتم.
برنامه روز اول(۱) :
صبحانه: یک برش نان پروتئین+یک ق مرباخوری عسل
ناهار: نصف سینه مرغ کبابی+ حدود ۶-۷ ق غ برنج خیلی کم چرب+ ۱.۵ عدد گوجه کبابی+ ۳ ق غ ماست کم چرب
شام: ۲ کف دست نان بربری+ یک ق غ پنیر کم چرب+ یک پیش دستی سبزی خوردن
میان وعده ها: ۲ عدد نارنگی، یک خرما.
۶ لیوان آب
نیم ساعت ایروفیت+ ۱.۵ ساعت پیاده روی آروم
  • Heven
پاسخ
آفریییین به تک تک تون دخترها، باربی ها خوش استیل ها

منم دیشب در برابر هوای نفسانیم در برابر خوردن بیشتر مقاومت کردم و اینکه چیز چندانی هم برای خوردن هله هوله تو خونه نبود بی تاثیر نبود! Big Grin
خلاصه گرسنگی کاذبمو بعد از خوردن شام با خوردن یک خیار کوچولو رد کردم.. صبح دیدم خوشبختانه دوباره عدد روی ترازو 56.8 هست.. یک ماه بود عدد 56 را روی ترازو ندیده بودم ... در حدی که فکر میکنم صبح زود بوده خواب دیده ام.. خخخ.....
  • 2015، Heven
پاسخ
ماهور جان موفق باشی..امیدوارم به وزن ایده الت برسی تو این ۹ هفته…

من بالاخره پریود شدم

دنیا جون تو دوران پریود گفته بودید چی باید بیشتر مصرف کنیم و چی کمتر،ممکنه دوباره برام بذارید؟ببخشید واقعا پیداش نکردم
  • Donya، Heven
پاسخ
مرسی پری جانم
پاسخ
پری جون همشو میذارم:

خب، زمستان همون دوره پریوده:
باندازه کافی بخوابید و سعی کنید همه کارهایتان را کنسل کنید. درست مثل حیوانات که در فصل زمستان به خواب زمستانی میروند.

1. گوشت بدون چربی
2. چربی های مفید
3. سبزیجات برگ سبزدار
4. حبوبات
5. کربوهیدراتهای پیچیده
6. عدس و آلوخشک هم منابع خوبی برای تامین آهن بدن هستند.
7. ماهی های چرب
8. تخم مرغ
9. اگر هوس شیرینی داشتید، کره بادام زمینی شیرین، خرما و شکلات، موز
10. ویتامین C سبب افزایش جذب آهن میشود.
11. منیزیم که در شکلات تلخ، آواکادو، آجیلها، توفو، غلات کامل، تخم کدو حلوایی و کینوا هست.
12. ویتامین B که در تخم مرغ، ماهی های چرب و سبزیجات با برگ سبز هست.

بهار، دوره یک هفته ای بعد از اتمام پریوده:
زمان خوبی برای بیرون رفتن با دوستان و انجام کارهای ریسکی و شروع پروژه هاست.

بدلیل افزایش استروژن رژیمی را اتخاذ کنید که در سوخت و ساز این استروژن به شما کمک میکند.
1. حبوبات
2. تخم مرغ
3. گوشت
4. ماهی های چرب
5. غذاهای تخمیری مانند کیمچی و خیارشور
6. بطور کلی برای جبران خونریزی و آهنی که از دست دادید، بهتراست که کماکان آهن و ویتامین C باندازه زیاد دریافت کنید.

تابستان، دوره سه تا پنج روزه تخمک گذاریه:

کماکان استروژن شما بالاست.

البته استروژن بیش از اندازه خوب نیست و ممکن است PMS را سنگین تر نماید.
برای برطرف کردن این مشکلات، فیبر کافی دریافت کنید.
1. اقسام گیاهان را مصرف کنید: میوه ها، سبزیجات، انواع حبوبات و مغزها و آجیلها را مصرف کنید.
2. بدلیل احتمال بالای بارداری مصرف فولات را افزایش بدهید که در سبزیجات با برگهای تیره و لوبیاها فولات زیادی وجود دارد.

پاییز: دوره یک هفته تا ده روز قبل پریوده ( یعنی هرچی پریود جلوتر بیاد کوتاه تر میشه، هرچه دیرتر بشه طولانی تر میشه)
استروژن پایین و پروژسترون بالا می آید
بیش از همیشه با خود مهربان باش.
مانند هوای پیش بینی ناپذیر پاییز، منتظر تغییرات پیش بینی نشده در خلق و خوی خود باش.
مانند حیوانات که قبل از زمستان، غذای دریافتی خود را افزایش میدهند، این کار را با مواد غذایی سالم و مغذی انجام بده.

1. مصرف کافئین را قطع کن.
2. کروم بیشتری مصرف کنید. برزیل نات، بروکلی و صدف و حلزون ها منبع خوب کروم هستند.
3. اگر مشکل خواب هست، سنبل طیب بخورید
4. مصرف منیزیم را افزایش بدهید با خوردن شکلات تلخ، تخم کدو حلوایی و کینوا

جمع بندی غذاها:
بهار و پاییز و زمستان از نظر نوع غذا بهم شبیهند.

بهار تخم مرغ و گوشت و ویتامین C و حبوبات را ادامه بدهید. غذاهای تخمیری هم بخورید. تخم کدو و تخم کتان

تابستان غذاها کمتر گوشتی و بیشتر میوه ها و سبزیجات بصورت تازه است. تخم آفتابگردان وکنجد
پس در تابستان بجای غذاهای روزمره، بیشتر از سالادها، لوبیا، آجیل و میوه ها استفاده کنید.

پاییز حجم خوراک را ببرید بالا. کافیین را ولی قطع کنید. کینوا، بروکلی، برزیل نات بخورید. تخمه آفتابگردان و کنجد

زمستان خواب را زیاد کنید، فعالیت را کاهش بدهید. غذاهای گوشتی و تخم مرغی و کربوهیدرات های پیچیده و عدسی، آلوخشک، ماهی چرب، خرما، سبزیجات برگ سبز تخم کتان و کدو
  • 2015، Heven، Pari، sims s، youtab
پاسخ
بچه ها من باز استپ وزنی دارم.یعنی از مهر تاالان ثابت مونده وزنم،درنتیجه امروز روزه گرفتم
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
فاطمه دو روز در هفته رو فست باش

منم چون ۸ دی عروسی داریم و زن دایی عروس می‌باشم و لباسی که انتخاب کردم نباید اصلا یه ذره شکم داشته باشم به همین دلیل ورزشمو کردم هر روز ۱ ساعت و حذف کامل هله هوله
  • 2015، Donya
پاسخ
مرسی دنیا جون Heart
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان