۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۸:۳۰ عصر
اره پناه جون منکه عاشقش شدم برای شبم درست میکنم


پرسش و پاسخ آشپزی
|
سلام عزیز دلم
من میندازم توی کاسه اب ولرم با چند قطره روغن بمونه 1ربع تا نیم ساعت بعد باز با اب ولرم اب میکشم قبل شستنم تا جایی که میشه پر پرش میکنم ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۱:۳۱ عصر
الهام جان چند ثانیه بذارش توی آب در حال جوش،بعد بریزش تو آب یخ .
آخه ممکنه یه سری حشره و کرم داخلش باشه
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۲:۴۰ عصر
شیدا جان من همش تو فکر اون برگری ام که چند روز پیش توی تاپیک غذا چی دارین گفته بودی. میشه دستورشو بگی؟با همون پنیری که گفتی.اصلا دهنم آب میفته بهش فکر میکنم
صنوبر جون ای جان جات خالی بود
![]() برگر مرغ درست کردم ، با مرغ چرخ شده و پیاز و ادویه. من فقط نمک فلفل زدم، اما ادویه های مختلف دلخواهت رو میتونی استفاده کنی، حتی بعضیا فلفل دلمه و ...میزنند، من ساده دوست دارم ولی. یا میتونی فیله گریل هم استفاده کنی.من هنوز ادویه دلخواهم برای فیله گریل رو پیدا نکردم، چند وقت پیش فیله گریل سفارش دادم (توی دانشگاه همسرم ) ، فوق العاده و بی همتا بود ! نمیدونم ادویه ش چی بود !!! به اضافه هات داگی که خوب سرخش کردم، عین هات داگ فست فودها شد. و به اضافه قارچ و پنیر و مخلفات، حالا میتونه پیاز کاراملی باشه، فلفل دلمه ای باشه، کاهو، گوجه، خیارشور، پنیر ورقه ای و چیپس و... من کاهو ، گوجه ، خیارشور و پنیر ورقه ای استفاده کردم. سس هم مایونز و ادویه ، اما به نظرم باربیکیو هم خیلی خوش طعمش میکنه ! ![]() به جای هات داگ ، بلغاری،کراکف، بیکن یا ژامبون هم خوب میشه !
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۳:۲۵ عصر
به به عجب بمبی بوده نوووش جان.منم تا حالا برگر مرغ درست کرده بودم و دوست داشتیم ولی اینجوری ترکیبی نه.
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۳:۳۰ عصر
ممنون گلم، اگر بلغاری یا کراکف یا ژامبون استفاده کنم توی نون گرد میذارم برگرها رو
ولی این دفعه چون هات داگ داشتم، برگرها رو عین کباب لقمه،برش دادم و توی نون کشیده گذاشتم ![]() از اون پنیر ورقه ای داخل قارچ و پنیر هم ریختم ![]() بمب کالری بود خلاصه ! ![]()
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۳:۳۵ عصر
معلومه با سلیقه ای و با حوصله ای شیدا جون و آشپزیت خوبه
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۳:۴۱ عصر
دنیا اگر میتونی سفیده تخم مرغ رو جدا کن (و ۳ تا تخممرغ هم بیشتر نزن برای این مقدار موادت که گفتی)، بعد سفیده رو میتونی هم بزنی و قاطی باقلاها کنی، و زرده رو آخر جدا جدا بچینی روشون. اینطوری از حالت املتی در میاد. و میزان شویدم من چشمی میریزم، ولی به نظرم میزانی که میریزی کم نیست. مشکل تعداد تخممرغ زیادته.
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۱۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۲۰ عصر، توسط نسیمه جااان.)
شیدا برای فیله ی مرغ گریل ،سس ورچستر عالیه
فست فودی ها استفاده میکنن من از یه آشپز فست فود پرسیدم ،معرفی کرد توی هایپر تونستم پیدا کنم سس ش رو برای سالاد سزار ک گریل میکنم مرغ رو استقاده میکنم ،فوق العاده میشه یه طعم دودی و ناب میده دلم برگر خواست شیدا ،اینقد با آب و تاب تعریف کردی کاملا تو ذهنم تصورش کردم ![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|