امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
یوتاب همدردیم منم همینطورم این جور بگم که من دو روز پیش وزن کزدم خودم رو یک عدد رند بودم بعد دوروزه که شکمم خوب کار نکرده(ببخشید ها)امروز خودمو کشیدم ۷۰۰گرم اضافه کرده بودم..بااینکه زیاد نخورده بودم..
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
فاطمه دقیییییییییییییقا من نییییییز  Blush
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
آبگینه انار یُبس نمی‌کنه. من پنجشنبه انار و ماهی با هم خوردم، در حجم بالا. از جمعه‌ش به مدت ۴ روز پدرم در اومد از گلاب به روتون.
مواظب باشید الان که فصل اناره. البته منم خیلی شکمو هستم و حقمه یه جورایی.
البته باز خوبیش اینه که همین مریضیم باعث شد از عددی که همیشه رو ترازو می‌دیدم یک کیلو بیام پایین‌تر و الان تقریباَ ۶۸ کیلو شدم. و می‌دونم هم که بر اثر کمبود آب بدن نیست، چون انقدر پودر او آر اس خوردم که دقیقا فردای تموم شدن مریضیم وزنم بالا هم رفته بود بر اثر حجم زیاد مایعاتی که خورده بودم. ولی امروز که چند روز گذشته عددم پایین‌تر اومده، چون دیگه پرخوری نمی‌کنم.
  • 2015، Nedaaa28، youtab
پاسخ
خود انار یبوست نمیاره بچه ها ، هسته هاش یبوست میاره.
  • youtab
پاسخ
بله عزیزان
هسته هاش اذیت میکنه ، از انار چیزهای خوبی دیدم خخخخ

ایا طبیعی که من رو ترازو نمیخوام برم ؟؟ دارم خودم کنترل میکنم یه هفته بعد پریود برم تقریبا ۲۰ روز دیگه‌!!
دوستای گلم لطفا منو با اسم مستعارم آبگینه خطاب کنید.
  • youtab
پاسخ
آبگینه خیلیه ۲۰ روز!پریود بعدی دیگه شروع میشه اونموقعSmile
از دو سه روز قبل از پریود نباید روی ترازو رفت
تازه برای بعضیا فقط همون روز که پریود میشن اون اضافه وزن قابل مشهوده…
اونم اگر رژیم باشی اضافه وزن دیده نمیشه فقط همون وزن قبلی رو میبینی!

من کلا مدلم یبوستیه ولی هم انار میخورم هم موز…
هیچ کدوم تاثیری نداره روی یبوستم
تازه انار باعث میشه خیلی بهتر بشه
ببخشید البته
تنها زمانی که من یبوست دارم یکی دم پریوده و بکی زمانی که اب کم بخورم…
  • 2015، youtab
پاسخ
پری من از یه هفته قبل پریود دچار نفخ و احتباس مایع میشم تا چند روز بعد اینکه خونریزیم قطع میشه دوره های من طولانی ، تقریبا ۶ روز دیگه میشم ، ۵-۶ روز هم خودش ، یه هفته هم بعدش میانگین ۲۰ میگیرم با ترازو قهرم ماهی دو بار خودم میکشم
  • Pari
پاسخ
پس فکر کنم مدلت باید جوری باشه که ماهی یکبار وزن کنیSad
ولی خب اینم سخته چون کسی که رژیمه هر هفته خودشو وزن کنه بهتره تا باگ رژیمشو پیدا کنه…
  • 2015، آبگینه
پاسخ
هم مربیم هم تغذیه م گفت نهایت ۳ بار طول ماه خودت بکش که منم همون کار انجام میدم ، بعد من عشقی کار میکنم یه سال مداوم ورزش میکنم بدنم فرم گرفته ، الان دوباره دارم رژیمم رعایت میکنم که یکم دیگه وزنم پایین بیاد
برعکسم رو سایز فوکوس دارم
پاسخ
سلام دخترا چخبر چیکار میکنید؟
هیون جان عروسی چیشد؟دی ماه بود درسته؟
بچه ها من بااینکه هفته گذشته اصلا رژیم نبودم ولی تو این دوهفته ۸۰۰ گرم کم کردم و شدم ۶۰ کیلو

دوسال پیش که لاغر شده بودم یه پالتو خریدم یه ذره بازوش تنگ بود ولی قابل تحمل بود…سال گذشته این پالتو کلا برام تنگ شد ولی چندروز پیش که پوشیدمش انقدر برام گشاد و ازاد شده که خودمم باور نمیکردم حتی بازوش که ازاد شده…خداروشکر ازاین بلند و گشاداست وگرنه دیگه بدردم نمیخورد…

لباس زیرامم همه گشاد شده مبخواستم برم بخرم،دیروز با خودم گفتم اون لباس زیرایی که از دوران نامزدی دارم رو امتحان کنم شاید خوب شده باشه(چون اون موقع هم زود برام تنگ شدن و نتونستم بپوشم به امید لاغری این همه سال نگهشون داشتمSmile)
در کمال ناباوری اندازه‌ام شدن
من حتی زمانیکه وزنم ۵۲ کیلو هم بود اینا شایزم نمیشدن
مخصوصا شرت…از دیشبه با شرت دارم میگردمSmile
عقده ای شدم بخدا اخه قشنگ اندازه شدن نه اینکه فقط تو تنم باشن…

اما هنوز روانم سالم نیست و همچنان با وجود این شواهد نمیتونم بپذیرم لاغرم…همچنان احساس میکنم پاهام درشته و باید لاغر بشم یا با خودم میگم تا عید رژیم باشم که یوقت دم عید چاق نشم…
دست خودم نیست متاسفانه و‌نمینونم بپذیرم…
با خودم میگم ۲ کیلو دیگه کم کنم بعد وارد فاز تثبیت بشم…چون ناخواسته اوایل تثبیت شاید دو‌کیلو اضافه کنم بخاطر افزایش کالری دریافتی
  • Heven، Nedaaa28، آیسان ۹۶، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان