ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
سلام بچه ها
سمت همسر هم همینطوره و این سیاهای چروکیده رو میذارن برای فسنجون... و چون انگار نسبت چربیش به گوشتش بیشتره، حسابی هم روغن میندازه... یعنی اعتقادشون همینه که اینا چربتره
نه کپک زده نیست... فکر کنم گردوهایی که سرما میزنه اینجوری میشه... اونایی که کپک میزنه کهنه هستن... اینا نه کهنه نیستن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
رز جان شما که اهل محصولات خونگی هستی و دستی بر آتش داری پنیر پیتزا شف طیبه رو تست کردی؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose، ستیلیته
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۷:۳۴ عصر)Celin نوشته است: رز جان شما که اهل محصولات خونگی هستی و دستی بر آتش داری پنیر پیتزا شف طیبه رو تست کردی؟
نه من دو سه بار پنیر معمولی با سرکه و آبلیمو درست کردم، خیلی بد شد دیگه این شاخه رو ادامه ندادم

ولی دستورای شف طیبه در کل بی مشکله...
البته که پنیرپیتزا پروسه ش خییلیییی برام سنگینه اصلا توی مود من نیست... به قول ترگل چیز میزای ساده دوس دارم کلا
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
دخترا تا حالا دونات توی فر درست کردید؟؟
اگه اره دستورش رو لطف میکنید
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
بچه ها برای سوخاری کردن،
اون مرحله آرد سفيد رو میشه با مرحله تخم مرغ ادغام کرد؟ یعنی آرد سفید رو توی تخم مرغ بریزیم ؟
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
آرد سفيد رو بریزیم توی تخم مرغ
تا یه مایع نسبتا غلیظ بدست بیاد
بعد مرغ رو داخل اون مایع و بعد داخل آرد سوخاری میزنیم
منظورم اینجوری بود
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28