امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
آره عزیزم خوزستانم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
من دیروز کامل رعایت کردم شیرینی جلو چشمم بود ولی نخوردم
اصلا نمیتونم جلو شیرینی خوردن رو بگیرم یه دونه بخورم باید بقیه رو هم بخورم تا تموم شه Big Grin
خداروشکر دیروز کامل رعایت کردم غذا هم کم چرب درست میکنم
امروزم تا شب که ببینم شام چی درست کنم خیلی سخته این شام چی درست کردن
  • **ماهور**، Sufii، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
بچه هاااا دعا کنید این باقلواهه تموم شه - متاسفانه هی میگم حیف همیشه دلت برای این باقوا تنگ بود الان بخور که باز ملوم نیست کی قسمتت بشه - امیدوارم اتا سه شنبه برگردم به اصل اراده ای که بودم
مسیر جهان دوره گردیست
  • **ماهور**، miss shin، Sufii، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
بچه ها من میخوام ۳روز اگه خدا یاری کنه رژیم جو با شیر بگیرم برای وقتایی که یبوست دارید یا استاپ وزنی عالیه
البته به عنوان کسی که تو گذشته ۱۵کیلو بدون قرص و دکتر کم کرده باید بگم اینجور رژیم ها اصلا در دراز مدت خوب نیست و نتیجه ایی نداره هیچ چیز مثل تغیر سبک زندگی و عادات غذایی باعث لاغری نمیشه
حالا این ۳روز رو بگیرم ببینم نتیجه ایی داره یا نه
روزی یک ساعت هم سعی میکنم ورزش کنم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • **ماهور**، Mohad_1991، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، پری سیما
پاسخ
سلام.من دیروز افتضاح بودم.ناهار ته چین گوشت داشتیم تا خرخره بلکن بیشتر خوردم. Exclamation Exclamation عصر هم با اجازتون یه تکه از کیک دارچینی خوشمزه خودمو!!! خوردم Exclamation Exclamation
الانم در شرف پریودی هستم.فکر نکنم بتونم این هفته کم بخورم,اعصاب مصاب ندارم Angry 

من خودم و دور بریهام ترازو نداریم.احتمالا ماهانه گزارش وزن بدم. Sad
  • **ماهور**، miss shin، Mohad_1991، Sufii، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا، پری سیما
پاسخ
سلام بچه ها روزتون بخیر
راجع به چیت وروز ازاد خواستم یه نکته ای رو بهتون بگم
چن وقت پیش یه مربی از قول مربی خودش صحبت میکرد (هردوتاشون تومستر المپیا مدال جهانی دارن دیگه ببینین چقدر کارشون درست . ایرانی وبرزیلی هستن) میگفتش مربیم بهم گفته *اگه سلولیت میخوای شیرینی بخور*
واسه روز ازادتون برنج ونون و خورشتای کم چرب و …انتخاب کنین ولی سراغ شیرینی نرین لامصب یه اضافه وزنیم میده که تامدتها  هرچیم رعایت کنی خودتو با ورزش بکشی باز میری رو اضافه وزن یا استپ وزنی!
من خودم هروقت ولع شیرینی دارم مثلا چن روز پیش دلم بدجور پای سیب میخواست میرم سراغ خرما یا رطب + ارده + سیاهدانه یه ترکیب خیلی خوشمزه ومقوی  هستش مخصوصا ارده بو داده هر روز تو برنامم هست
مهدیس هستم
  • **ماهور**، *كيانا*، Almam، Mari90، miss shin، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
من عاشق شیرینی ام Big Grin ولی همسرم خیلی اهلش نیس زیاد نمیخره !
انقدر راحت شدم Big Grin هرچقد هوس هم کنم چیزی نیس بخورم =))))
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، Mohad_1991، tinaaa91، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
دقیقا الما جون منم همینطورم.هییییییییییییییییییییییییچی نباید تو خونه باشه وگرنه تا تمومش نکنم آروم نمیگیرم(آروم نمیگیگیریم) Big Grin
  • **ماهور**، Almam، Mari90، Mohad_1991، tinaaa91، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
وای منم دقیقا همینطورم... یعنی یه چیزی توی خونه باشه، و من دوست داشته باشم، اممممکان نداره دو روز بمونه... مثلا شکلات کاکائویی توی خونه باشه اصلا نمی مونه رو زمین!!! اصلا نمی فهمم هم کی و چطور خوردما... ولی تموم میشه... ولی به قول بچه ها با آب زیاد خوردن و با شکم پر خرید رفتن تونستم کنترل کنمش... و الان 3 ماهه که لب به شکلات و بستنی و کلوچه و اینها نزدم... و مهمترین عامل هم نبودنشون توی خونه بوده... و توی این مدت خرید تره بارمون چند برابر شده و همیشه میوه های تابستونه در دسترس بودن به جای اون شیرینی ها...
یه کار دیگه هم که کمکم کرده، پاکسازی اینستام بوده...
بعضی وقتا به بهانه ی شناختن رستوران های خوب میرفتم این پیج های تسترها یا موکبانگ ها رو میدیدم.... و کلی غذا می دیدم و... و حال روحیم واقعا بد میشد... اما یه جا دیدم نوشته بود ما رژیم نمی گیریم که حالمون رو بد کنیم یا با دیدن غذاهای رنگ و وارنگ خودمونو عذاب بدیم... رژیم میگیریم که سالمتر باشیم... و این باعث شد که اون صفحات رو بلاک کنم که برام نیان بالا و چند تا پیج غذای سالم و سالاد فالو کردم و ایده می گیرم ازشون... بخصوص ایرانی ها چون فارسیه انگار کار رو خیلی راحت کردن... خلاصه که اینستا هم در خوردن من تاثیر داشت اما کاتش کردم Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • **ماهور**، Almam، Mohad_1991، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
بچه ها من از وقتی یادم میاد یکمی کپلی بودم. از ۱۶-۱۷ سالگی دائم رژیم بودم و ول میکردم و دوباره شروع میکردم تااااا الان که نزدیک ۳۳ هستم با اجازتون. چیزی که بهم ثابت شده اینه که این رژیمایی که تو چارچوب خاصی هستن و بهت هر روز میگن دقیقا چی بخوری و چقدر بخوری یا کالری شماری در دراز مدت جواب نمیده. چون نمیتونی تا اخر عمر ادامشون بدی. با رندگی عادی آدمیزاد جور درنمیان. بهم ثابت شده که منع کردن خودت از خوردن یه سری چیزا هیچ رقمه جواب نمیده و بالاخره یه روزی وا میدی و میری سراغش و این دفعه ببخشید ببخشید عین قحطی زده ها چند برابر میخوریش.
من چندتا چیز یاد گرفتم. برای تناسب اندام و از اون مهم تر واسه سلامتی ۵ تا رمز وجود داره:
۱: ۳ وعده غذای اصلی و ۳ الی ۴ وعده میان وعده. و توی این وعده ها هررررچیزی که عشقت کشید بخور ولی کم و کوچولو کوچولو. تو مرحله اول فقط خودت رو عادت بده کم بخوری. از قدیم گفتن کم بخور همیشه بخور.
۲: بعد اینکه به کم خوری عادت کردی، آروم آروم سعی کن یاد بگیری انتخاب های سالم تر داشته باشی. مثلا تو میان وعده بین شیرینی و میوه، میوه رو انتخاب کنی. تو شام بین پیتزا و جوجه، جوجه انتخاب کنی. البته اگرم روزی هوس کردی و هرازگاهی عشقت کشید شیرینی یا پیتزا یا هرچیزی که دوست داشتی بخوری بخور نوش جونت.اصلا هم عذاب وجدان نداره. ولی بهتره که سعی کنیم یاد بگیریم درست انتخاب کنیم
۳: فعالیت و ورزش به اندازه کافی. این ورزش باید ۲ تا ویژگی داشته باشه، دوسش داشته باشی و از انجامش لذت ببری نه که برات حالت اجبار داشته باشه، دوم اینکه جوری باشه که بتونی بنا به شرایط زندگیت هر روز و به طور مستمر انجامش بدی. استمرار و ادامه دادن خیللللی مهمه.
۴: روزی ۸ لیوان آب
۵: خواب کافی. حدود ۷-۸ ساعت از شب تا صبح. هیچی جای خواب شب رو نمیگیره.
بنا به تجربه من و دیده ها و شنیده هام و اطلاعاتم اینا رازهای سلامتی و تناسب اندامه. خودم دارم تازه یاد میگیرم و تمرین میکنم که این ۵ مرحله رو انجام بدم.
حالا میام بعدا براتون در مورد صنعت رژیم و دامی که تقریبا تمام مردم جهان توش افتادن براتون میگم.
ببخشید زیاد حرف زدم.
اینم تغذیه ی من:
ظهر بیدار شدم صبحانه و ناهار یکی شد. ۲ برش نان پروتئین سه نان و یکم پنیر کم چرب و سبزی خوردن خوردم. با یه فنجون اسپرسو.
بعد از ظهر ۲ تا خرما و ۲ تا تیکه کوچیک بلال از فریزر دراوردم تو ماکرو گذاشتم داغ شد خوردم با لیموی تازه.
بعد رفتیم بیرون واسه خرید و پیاده روی
شام حدود ۴-۵ قاشق شوید پلو و یه تیکه ماهی سرخ شده خوردم. همراه لیمو ترش و سیر ترشی و زیتون
بعد شام اندازه یه مشت پسته تازه خوردم. بعدش چای همراه ۲ تا خرما. نتونستم ۸ لیوان آب بخورم. کمتر خوردم ولی تلاشمو کردم خلاصه.
ایراد کار من دیر بیدار شدن و دیر صبحانه خوردنه. باید درستش کنم.
  • *كيانا*، Almam، Heven، Mohad_1991، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان