ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۱:۱۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۱:۲۲ عصر، توسط Sufii.)
اوف ستی گفتی پنیرخامه ای تو سالاد ماکارانی، من یه مدل پاستا میپزم توی فر با پنیرخامه ای و روغن زیتون و گوجه اصلا اووف
ماری اگه پلوپز دوست نداری برنجشو،برنجتو ابکش کن بذار تو قابلمه بعد بذار یخچال وقتی با مهمونات برگشتین سریع یکم ابجوش و روغن بریز روش بذار دم بکشه، تا مهمونا دست و روشونو بشورن و یه چایی بخورن برنجتم دم کشیده...
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۱:۳۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۱:۵۳ عصر، توسط Sufii.)
بچه ها خیلی راحته و تنبلونه، پاستا رو ابکش کنید بریزید تو ظرف پیرکس، بعد نصف قالب پنیر خامه ای یا لبنه یا حتی فتا رو درسته بریزید وسط پاستا و بعد چندتا گوجه فرنگی گیلاسی پخش کنید روی پاستا، دو سه قاشق روغن زیتون ( من بودار و تصفیه نشده میریزم که مزش بیشتره) و بعد یکم سبزیجات معطر مثل آویشن(برگش و نه پودرش)، و ریحون خشک میریزم و نمک و فلفل، اگه دوست دارید پرملات تر باشه سینه مرغ تیکه ای پخته (بازم من سینه مرغ دودی رو پیشنهاد میکنم) و فلفل دلمه یا قارچ بریزید روش بعد همه رو بذارید تو فر حدود چهل دقیقه تا پنیر شل بشه و گوجه ها و فلفل دلمه کمی کبابی و نرم بشن. بعدم هم بزنید و نوش جان. اگه پاپریکا دودی هم داشته باشید خیلی خوشمزش میکنه
یه مدل پاستا تنبلونه دیگه هم بلدم که ظرف هم کثیف نمیکنه اصلا خیلی خوبه خواستید دستور اونم بگم براتون
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۱:۲۵ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سوفی جان میشه بگی دستورشو؟
بچه ها من با شکل اینجا گذاشتم:
http://www.khanumha.com/showthread.php?t...9#pid11969
اگه دستور خوبی دارید، توی تاپیکش هم بذارید که گم نشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، صنوبر۷۱
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
شیدا ببین من همیشه آشپزیم چشمیه به چشمام اعتماد دارم خخخ اگه دستور دقیق میخوای باید از یکی دیگه بپرسی...اب جوش بمقدار کم که سردی برنجو بگیره روغن هم تو همون ابجوش میریزم که گرم بشه کمی اما اگه بخوای برنجت خیلی دون و مجلسی بشه باید روغن رو جدا بدون اب داغ داغ کنی و وقتی برنجت دم کشید بریزی روش که صدای جیییز بده. بیرون یخچال خب چندساعت خودت بیرون باشی ممکنه خراب شه اونم تو تابستون...دم کنی هم اگه قابلمت ازین سوپاپیا باشه درش که بخارو نگه میدارن نه لازم نیست، در غیر اینصورت بذاری بهتره، هرچند من گاهی وقتا اصلا نمیذارم بدم نمیشه..خخخ مرزای آشپزی ایرانیو یه تنه جابجا کردم..
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
رز جون من اینجا مینویسم اما اگه جایی دیگه هست مخصوص آشپزی تنبلونه بگو اونجا بنویسم، دستور one pan pasta
سینه یا فیله مرغ رو مکعبی کوچیک خورد کنید بریزید تو تابه ای که گود باشه (ووک یا اون تابه های دو دسته معمولا مناسبن)، کمی روغن بریزید و زیر گازو روشن کنید بذارید مرغا حدود بیست دقیقه تفت بخورن مرغا که طلایی شد، میتونید قارچ بریزید و بزارید اب قارچم بره بعد پودر پیاز و پودرسیر، فلفل سیاه و اویشن اضافه کنید (میتونید اینجا یکی دو حبه سیر خورد کنین اگه مثل من بد غذا نیستین), بعد یه بسته شیر پر چرب رو بریزید تو تابه و یه بسته پاستای فرمی دلخواهتونم بریزید و صبر کنید تا شیر جوش بیاد بعد زیر گازو کم کنید تا پاستا با شیر پخته شه، آخر سر هم جعفری و پارمزان رنده شده روش بپاشید، به همین راحتی...
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
صوفی جون پاپریکا دودی رو میشه جایگزین پاپریکا ساده کرد؟ یعنی کلا پاپریکا ساده دیگه نخرم ...
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
شیدا بستگی به ذايقه ات داره اگه با طعم دود مشکل ندارید میشه ولی بعضی غذاها طعم دود توشون خوب نمیشه مثلا ماکارونی ساده من تو موادش پاپریکا هم میزنم اما فکر نکنم دودیش خوب بشه...یکم سلیقه ایه ولی من در کل هرچیز دودی رو خیلی میپسندم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا