امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
سوفی برنج آبکشی یخچالی رو بدون اینکه آب بریزی امتحان کردی؟ من امتحان کردم اوکی بود. یعنی نیاز نبود آب اضافه کنم وقتی از یخچال درمیاوردم. اگه با آب بهتر میشه بگو.
ما برای برنج مجلسی‌مون روغن یا کره حیوانی داغ میکنیم آخرش میریزیم رو برنج کاملا دم کشیده و ته‌دیگ دار که به قول سوفی صدای جیلیز ویلیزش دربیاد و عطرش بمونه تو برنج.

سوفی جون الان زمستونه‌ها، ولی قبول دارم خونه‌ها گرمه.

شیدا مشکلت با یخچال چیه؟ خیالت راحته خوب.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۵:۵۵ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: نسیمه جان لطفا دستور این شیرینی های ترک دار نرم و خوشمزه‌ت رو مینویسی؟

آرد ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ونیم ق چ خ
وانیل ۱ ق چ خ
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
شکر ۳/۴پیمانه
پودر قند مقداری
۱ پنس نمک

آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک میکنیم و کنار میذاریم
شکر و روغن و پودر کاکائو رو ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم و تخم مرغا رو دونه دونه اضافه میکنیم و در نهایت وانیل
دوباره ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم
همزن رو کنار میذاریم و آرد رو ۳ مرحله اضافه میکنیم و یه پنس نمک هم میریزیم و فولد میکنیم
خمیر چسبنده س ،یه مقدار ک ورز دادیم میذاریم حدودا ۱ تا ۲ ساعت تو یخچال تا سفت بشه و چسبندگی ش کمتر بشه
از مواد اندازه گردو برمی‌داریم تو پودر قند میغلطونیم و با فاصله توی سینی ک کاغذ روغنی انداختیم، میچینیم
حدود ۱۰ دقیقه زمان پخت در فر برقی از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه
من خودم ۷ دقیقه گذاشتم ک کافی بود ،زیاد بمونه خشک میشه
وقتی خنک شد از کاغذ جدا میکنیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۶:۵۲ عصر)Sufii نوشته است: رز جون من اینجا مینویسم اما اگه جایی دیگه هست مخصوص آشپزی تنبلونه بگو اونجا بنویسم، دستور one pan pasta
سینه یا فیله مرغ رو مکعبی کوچیک خورد کنید بریزید تو تابه ای که گود باشه (ووک یا اون تابه های دو دسته معمولا مناسبن)، کمی روغن بریزید و زیر گازو روشن کنید بذارید مرغا حدود بیست دقیقه تفت بخورن مرغا که طلایی شد، میتونید قارچ بریزید و بزارید اب قارچم بره بعد پودر پیاز و پودرسیر، فلفل سیاه و اویشن اضافه کنید (میتونید اینجا یکی دو حبه سیر خورد کنین اگه مثل من بد غذا نیستین), بعد یه بسته شیر پر چرب رو بریزید تو تابه و یه بسته پاستای فرمی دلخواهتونم بریزید و صبر کنید تا شیر جوش بیاد بعد زیر گازو کم کنید تا پاستا با شیر پخته شه، آخر سر هم جعفری و پارمزان رنده شده روش بپاشید، به همین راحتی...

عزیزم چرا تنبلونه Smile پاستا همینه دیگه Smile
توی همون تاپیک پاستاها بذار لطفا، حیفه دستورا گم میشن توی پستای تاپیک های سنگین:

http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=212
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۷:۴۷ عصر)نسیمه جااان نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۵:۵۵ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: نسیمه جان لطفا دستور این شیرینی های ترک دار نرم و خوشمزه‌ت رو مینویسی؟

آرد ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ونیم ق چ خ
وانیل ۱ ق چ خ
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
شکر ۳/۴پیمانه
پودر قند مقداری
۱ پنس نمک

آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک میکنیم و کنار میذاریم
شکر و روغن و پودر کاکائو رو ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم و تخم مرغا رو دونه دونه اضافه میکنیم و در نهایت وانیل
دوباره ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم
همزن رو کنار میذاریم و آرد رو ۳ مرحله اضافه میکنیم و یه پنس نمک هم میریزیم و فولد میکنیم
خمیر چسبنده س ،یه مقدار ک ورز دادیم میذاریم حدودا ۱ تا ۲ ساعت تو یخچال تا سفت بشه و چسبندگی ش کمتر بشه
از مواد اندازه گردو برمی‌داریم تو پودر قند میغلطونیم و با فاصله توی سینی ک کاغذ روغنی انداختیم، میچینیم
حدود ۱۰ دقیقه زمان پخت در فر برقی از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه
من خودم ۷ دقیقه گذاشتم ک کافی بود ،زیاد بمونه خشک میشه
وقتی خنک شد از کاغذ جدا میکنیم
مرسی از دستورت نسیمه جان
یه تاپیک برای شیرینی های ترک دار زدم، لطفا اونجا هم بذار که گم نشه بین پستها:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=680
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum، نسیمه جااان
پاسخ
قربونت رز
اونجا کپی‌ کردم

بچه ها این قضیه برنج ک آبکش کنی و بذا ی بعدا دم کنی ،من همیشه این کار رو میکنم ،یه قطره روغن و آب هم اضافه نمیکنم ،خوب میشه
در کل خیلی روش خوبیه Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • mahtakhanoum، Rose
پاسخ
مرسی نسیمه و رز جان
  • Rose، نسیمه جااان
پاسخ
نمیدونم بچه ها من بدون اب روغن گذاشتم یکم خشک بود مجبور شدم بعدتر اب روغن بدم اگه برنجتون خوب نرم شده بلشه احتمالا اون اب روغنه رو نمیخواد...
رز جون تنبلونه چون همش تو یه تابه هست لازم نیست سس پاستا رو جدا تو یه قابلمه دیگه درست کنی،پاستا رو ابکش کنی و...با اجازه کپیش میکنم تو همون تاپیکی که گفتی
  • Rose، Targol، شیدا
پاسخ
ترگل جون آخه برنج وقتی آبکش میشه، باید از حرارت بیفته تا تویخچال گذاشته بشه.
گفتم چه کاریه خب دو سه ساعت بیرون بمونه Big Grin
حس میکنم تو یخچال ،دون و سفت و خشک میشه :|
پاسخ
الهام جون باورت میشه اصلا این دفعه زعفرون نزده بودم !
فقط زردچوبه یکم کاری پودر پیاز پودر سیر نمک فلفل یکمم آبلیمو بود
حتی ماست هم نداشتیم دیگه برنج روش هم ته چینی نکردم
ولی اول یک طرفشون رو حسابی سرخ کردم و بعد قبل ریختن برنج طرف ضخیم تر پوست گذاشتم و برنج ریختم حدود ۵٠ دقیقه با حرارت کم دم کشید
شاید علتش جنس قابلمه ام باشه، اصلا نمیچسبه و روغن هم زیاد ریختم که حسابی سرخ بشه
  • Elham67
پاسخ
ای وای ببخشید دیگه.
اول چون یکم آب جوش دور تا دور برنج ریختم شعله زیاد تا بخار بپیچه و بعد شعله را کم کردم که نسوزه و دم بکشه
  • Elham67
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان