موضوعها: 0
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۳:۱۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۳:۱۴ صبح، توسط **ماهور**.)
آیسان به ازای هر کیلو از وزنت بین ۱ تا ۱.۵ گرم پروتئین لازمه. ۲ گرم به ازای هرکیلو مخصوص بدنسازای حرفه ایه که هر روز وزنه میزنن.
من پروتئینمو وزن و محاسبه نمیکنم ولی حواسم هست تو هر وعدم پروتئین باشه. البته یه وقتام از دستم درمیره
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۹:۱۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۹:۱۲ صبح، توسط Sufii.)
آیسان جان من قبلا با کرفس کالری شماری میکردم و میزان پروتیین رو میزد من فقط زمانی پر میکردم که مرغ یا ماهی یا جوجه یا گوشت تیکه ای و ماهیچه یا نهایت سینه مرغ اب پز تو غذام بود... و دال عدس هم متوجه شدم پروتیینش بالاست...تخم مرغ هم اگه روزایی میخوردم عالی میشد دیگه...بقیه غذاهای ایرانی متاسفانه بیشتر چربی و کربوهیدراتن و پروتیین مورد نظرو تامین نمیکنن...
بچه ها منم کالری شماری نمیکنم دیگه ولی سعیم بر خوردن سالمتر و همینطور کمتر خوردنه...من قبلا صبحونه زیاد میخوردم ولی الان سعی میکنم بیشتر از دو کف دست نون نخورم...شبا هم زودتر و سبکتر و اگه گشنه نباشم اصلا نمیخورم...
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۹:۳۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۹:۳۳ صبح، توسط Mari90.)
بچه ها شما چطور جلوی نون تازززه و پنیر مقاومت میکنید !!
رفتم نون خریدم یه عالمه با پنیر خوردم هرچند که صبحانه میخواستم اوتمیل بخورم!
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
منم در برابر نون تازه و همچنین شیرینی خامه ای هیچ مقاومتی ندارم و تا تموم نشه از پای نمینشینم!!!!
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
تشکر Received:
1,531 in 204 posts
تشکر Given: 570
اعتبار:
1,535
به نظر من بدون استفاده از پروتیین بار یا پودر پروتیینی 1.5 برابر وزن بدنی که میگن نمیشه پروتیین رو پر کرد.. مگه هم صبح تخم مرغ بخوری.. هم ظهر و شب مرغ !!!
الهی و ربی من لی غیرک...
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
کیانا جان دقیقا باید سینه مرغ رو بهر نحوی شده بخوری یا جوجه یا اب پز تا تو زرشک پلو...کم هم نباشه قشنگ نصف سینه یک مرغ حداقل...
تشکر Received: 1,809 in 680 posts
تشکر Given: 4,786
آره بچه ها دقیقا هر روز باید مرغ یا ماهی با تخم مرغ خورد تا پروتئین تامین بشه اونم زیاد البته حبوبات هم مثل عدس پروتئینش زیاده چیزهای دیگه هم مثل کره بادام زمینی هم پروتئینش زیاده ولی هیچی مثل همون گوشت ومرغ نمیشه