امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۷:۲۷ عصر)رخشید نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۷:۱۴ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۵:۴۰ عصر)رخشید نوشته است: رز نخریدم که هدیه بوده به مناسبتهای مختلف
یکیشم شمش هست اگر اشتباه نکنم

اشکال نداره... بالاخره در ازای خدمات و وقتی بوده که گذاشتی، یا به کسی کادو دادی طرف جبران کرده دیگه...
ولی اول بگو ببینم اصلا طلای مصرفی دوست داری؟ یا می خری میندازی یه گوشه؟

اره دقیقا همین بوده ...
استفاده دائم ندارم واقعیتش فقط حلقه ام همیشه دستمه
ولی مهمونی و اینا استفاده میکنم اونم طلاهای ظریف  Blush
پس کرم درون را بکش و اون سکه ها رو بک آپ زندگیتون نگهدار، اگه برای خودت هدفی که دوست داری انتخاب کنی، مقاومت در برابر وسوسه راحت تر میشه...
مثلا هر چی سکه و شمش جمع شد بهش دست نمیزنم که بشه سرمایه، برای بزرگ کردن خونه، برای سفر به مقصد ایکس، برای خرید سیسمونی، برای خرید ماشین فلان وووو...
اینجوری رااااحت سکه ها رو میذاری یه گوشه و لذت هم می بری تازه Big Grin

از این به بعد خواستی خرید کنی، طلای مصرفی بخر Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
رز  Big Grin 
همسرم همینو گفت
ولی رفتارتون درست نیست Sleepy 
شماها همه طلاهاتون استفاده میکنید مگه ؟ Big Grin 
اصلا حالا که اینطور شد میرم ۵ تا النگو میخرم برای دست راست ۵ تا دست چپ بعد وقتی دارم لایحه مینویسم جرینگ جرینگ کنه Big Grin
تا بفهمید رئیس کیه
  • nona، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
رئیس که شمایی
قاضی شمایی
وکیل شمایی
جون ما شمایی Smile

اگه به دلته و استفاده می کنی برو بخر خب، شما که پولداری خواهرم Smile برو هر چی دلت می خواد بخر ولی طلا رو با خودت نبر Smile

اگه منظورت منم، من بلههههه Smile البته وقتی قندعسل الان اسهاله، کندم گذاشتم کنار ولی اره می بینم و لذت می برم چرا که نه؟ البته یکم گیر می کنه حلقه و کمتر میندازمش که سنگش اینا خراب نشه Smile ولی آره واقعا خوشم میاد طلا میندازم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، رخشید
پاسخ
من نه حتی خلقه هم نمیندازم رخشید هیچی هیچی حتی ساعت
  • Rose، Sufii، رخشید
پاسخ
رخشید من عاشق طلا هستم ولی نمیدونم چرا همیشه فقط یه تیکه یا نهایت دو تیکه ظریف استفاده کنم، مثلا گردنبند داشته باشم دیگه گوشواره نمیپوشم یا اگه دستبند بپوشم انگشتر نمپوشم...حس میکنم تو ماچ میشه...تازه اینام تو مهمونی فقط.سرکار و اینها که اصلا هیچ فقط حلقه و ساعت بود بعد اون اوایل کرونا که گفتن فلزات ویروس کرونا روشون مدت بیشتری زنده میمونه من اونا رو هم کلا حذف کردم...
  • nona، Rose، رخشید
پاسخ
رخشید من یه گردنبند دارم که همیشه گردنمه.گوشواره هم همیشه گوشمه به جز اینا هیچی هیچ وقت نمیندازم حتی مهمونی
  • nona، Sufii، رخشید
پاسخ
دقیقا ما هم از زمان کرونا حلقه دیگه دستمون نکردیم
من فروردین رفتیم سکه بخریم واسه عروسی که دعوت بودیم یه دستبند کارتیه دقیقا همون که آبگینه گرفته خریدم البته دست دومی که خیلی تمیز بود۱۲ تومن
  • nona، Sufii، رخشید
پاسخ
با این اوصاف جدیدا نمیدونم چرا طلای درشت هم میپسندم! بگو اخه استفاده میکنی؟!! گالری عقیق یه دستبندای خیلی خفن گنده داره دلم میخواد برم بخرم Rolleyes
  • nona، Rose
پاسخ
سوفی ما هم دقیقا از کرونا حلقه هامونو دراوردیم
  • Sufii
پاسخ
وای ما هم از موقع کرونا حلقه هامونو در اوردیم Smile) انقدررر خوشم میاد تو این چیزا که برای همهههه عجیبه مثل خودمو پیدا میکنمممم
  • nona، Sufii، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان