۱۴۰۲/۱/۲۶، ۰۸:۴۱ صبح
(۱۴۰۲/۱/۲۵، ۱۱:۴۷ عصر)نسیمه جااان نوشته است: شیدا نمیدونم منظورت همون سرخ کردن معمولیه ؟
ما از قبل ،چند ساعت توی نمک و سیر میذاریم مزه دار بشه
بعد مواد رو از روش برمیداریم
توی مخلوط،ادویه ماهی +زردچوبه،آرد گندم یا سفید قشنگ میغلطونیم
بعد توی روغن داغ سرخ میکنیم
قشنگ هم سوخاری میشه و طلایی
نسیمه جان من هم دقیقاً همین مدلی درست میکنم
جنوبی ها ماهی رو خیلی خوشمزه درست میکنن
من حتی ادویه ماهی هم سفارش دادم برام از اونجا آوردن