امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
گیتی جون من لازانیا برام سخت نیست شاید یهترین غذایه که درست میتونم بکنم از گوگل و خودمم یاد گرفتم
هرکس یه جیزش خوبه
من برنجم برای بالای 3پیمونه افتضااااااحه   Big Grin
... 
چشم چشم شیدا جونم ببخشید 
حتما میذارم یا امشب یا فردا
قول
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، ستی‌لیته
پاسخ
آلما جون من خودم کلا گوشت دوس ندارم ولی غذاهات چنان جذاب بود ک رفتم از پدرشوهرم اینا پرسیدم شما گردن دوس دارین ؟ ما چون گردن اینجوری درست نمی‌کنیم و مثل باقی اجزای بدن گوسفند باهاش رفتار میکنیم وقتی عکس غذاتو دید چشاش برق افتاد
اینه که حس میکنم وقتی بخوام گردن بپزم حتما میام دوباره سراغ دستور خودت
بچه ها ی گردن چند کیلو میشه حدودا؟

بچه ها کاش دستور اگر میذارین اینجا هم بگین و آدرسش رو بزارین ک آدمایی مث من سریع برسن بهش
شرمنده ها
الان دستور گردن کجاس آلما جون؟
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab
پاسخ
عاطفه جان لطف داری عزیزم ❤️
اینم دستور گردن

http://khanumha.com/showthread.php?tid=6...#pid139309
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
بچه ها برای ماهی سوخاری رسپی یا ایده خاصی دارین؟
یا مثل بقیه سوخاری ها ،سوخاریش میکنین؟
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
من مثه بقیه سوخاری ها ، سوخاریش میکنم شیدا ، آرد سفید و تخم مرغ و پودر سوخاری
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا
پاسخ
شیدا نمیدونم منظورت همون سرخ کردن معمولیه ؟
ما از قبل ،چند ساعت توی نمک و سیر میذاریم مزه دار بشه
بعد مواد رو از روش برمی‌داریم
توی مخلوط،ادویه ماهی +زردچوبه،آرد گندم یا سفید قشنگ میغلطونیم
بعد توی روغن داغ سرخ میکنیم

قشنگ هم سوخاری میشه و طلایی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Paula، youtab، شیدا
پاسخ
ممنون آلما جون و نسیمه جون، آلماجون مرینیت هم میکنی ماهی رو؟
نسیمه جون نمک هم ازش جدا میکنی؟ ادویه ماهی چیا میزنی بهش؟
Cool
پاسخ
آره شیدا جون ، با آبلیمو و زعفرون و پودر سیر و پودر زنجبیل ونمک و فلفل و اگه باشه پاپریکا مزه دار میکنم چند ساعتی میمونه بعد سوخاریش میکنم‌ ، دلم خواست Sad
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا
پاسخ
نمک ک ب خوردش رفته دیگه
فقط سیر ها رو از روش کنار میزنم
اتفاقا حسابی باید نمک بزنی ،ماهی بی نمک بدمزه س

دقیق نمیدونم چیا توشه !آماده میخرم عزیزم

من با ترکیب ماای و زعفرون حال نمیکنم
هیچ وقت نزدم بهش Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Gitii، Targol، youtab، شیدا
پاسخ
نسیمه منم Tongue
ماهی نهایت ابلیمو و نمک.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان