۱۴۰۰/۵/۷، ۰۸:۴۱ صبح
مرسی ماهور جان
اسم اپلیکیشن هم میگی که دانلود کنم؟
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
|
۱۴۰۰/۵/۷، ۰۸:۴۱ صبح
مرسی ماهور جان
۱۴۰۰/۵/۷، ۱۱:۱۵ صبح
(۱۴۰۰/۵/۶، ۱۰:۴۹ عصر)Mari90 نوشته است: سلام عزیزم از طریق برنامه های کالری شمار میتونی من با مانکن حساب میکنم کرفسم میزان پروتیین دریافتی رو تنظیم میکنه
مهدیس هستم
مرسی مهدیس جان
خودم زیره دارم چک کردم دیدم آره حساب میکنه چقدر پروتئین دریافت کردن سخته ها. هر چی میخوریم اکثرا کربوهیدرات و چربیه! واسه همین چاق میشیم چون سوخت عضله که پروتئین هست کم میرسه به بدن. الان مثلاً کرفس برای شما میزان پروتئین روزانه را چند زده؟
۱۴۰۰/۵/۷، ۰۱:۰۲ عصر
آخ مهدیس گفتی ژنتیک و کردی خرابم!!!!
حسرت یه وعده غذای تپل نوش جان کردنو میبرم به گور! همیشه گشنه از سر سفره پا میشم! من الان ۸۳ ام، میخوام بشم ۷۰ که اگه حامله هم بشم حداقل یکم کوچولوتر باشم ![]() ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
مری جون همونطور که دوستان گفتن مانکن خوبه کرفس خوبه. من خودم مانکن دارم
آلما من که عطای بچه دار شدن رو به لقائش بخشیدم.ما که نمیتونیم از مملکت خارج بشیم، هر بلایی سرمون بیارن محکومیم بهش. لا اقل یکی دیگه رو نیارم بدبختش کنم. خدا میدونه فقط چقدر دلم بچه میخواد، مادر شدن میخواد ولی نمیخوام خودخواه باشم. تو ایران هرگز. من دارم واسه دل خودم رژیم میگیرم. و البته عروسی جاری. جاری خودش لاغره باز داره رژیم میگیره.متوجه شدم عروسیش نزدیکه چون داره لباس میدوزه. ولی به من هیچی نمیگن :| باورت میشه؟ خلاصه منم باز دست به کار شدم.
۱۴۰۰/۵/۷، ۰۱:۲۷ عصر
وای ماهور منم دلم ضعف میره برا بچه م! شوهرم فعلا نمیخواد میگه تو خونه خودمون مستقر شیم بعد، ولی دارم میمیرم واسه بچه!
![]() پس حسابی لاغر کن آماده شو دلشون بسوزه ![]() ![]() ![]()
![]()
۱۴۰۰/۵/۷، ۰۱:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۷، ۰۲:۱۹ عصر، توسط Mohad_1991.)
(۱۴۰۰/۵/۷، ۱۲:۰۳ عصر)Mari90 نوشته است: مرسی مهدیس جاناز مانکن استفاده میکنم عزیزم من از چن تا کارشناسای کاربلد بدنسازی پرسیدم میزان پروتیین دریافتی برای کات به ازای هر کیلو وزن ۱.۸ گرم ( بهتره پروتیین حیوانی باشه) الان دیگه به زور بتونم به یک گرم برسونم روزی ۷۰ گرم پروتیین بخورم مثه سابق حوصله جدا غذا درست کردن ندارم ولی با این حساب شامم از غذای خانواده جداست میتونی از نان پروتیینه سه نان استفاده کنی که کربوهیدراتتم غنی از پروتیین باشه یه چن ماهیه تولید کرده ورزشکارا ازش استفاده میکنن اکثر شهرای بزرگم میتونی پیداش کنی اگه مصرف روزانه شیر کمچرب و سینه مرغ و سفیده تخم مرغ داشته باشی پروتیینت تامین میشه بچه ها من هرشب مجبورم برای تامین پروتیین سفیده تخم مرغ و خوراک لوبیا بخورم به زور این لوبیا رو قورت میدادم دیشب از مارک اروم آدا استفاده کردم خیلییی خوشمزه بود مزش با مارکای دیگه متفاوت پیشنهاد میکنم اینو امتحان کنین الما جون من این چن ماهه حسابی ترکوندم البته با عذاب وجدان فراوان ? نتیجشم شده ۶۰ به ۷۰ خدا منو نبخشه ?♀️ حالاایشالا تا اون موقع که به وزن دلخواهت برسی همه واکسن بزنیم کروناهم ریشه کن شده باشه ماهور درست میگه تواین اوضاع بچه دارشدن ریسک بزرگیه به غیر از اینکه هرروز یه داستان جدید داریم دوران بارداریم تواین اوضاع خیلی طاقت فرسا میشه الان خواهر من دوماهه بارداره اومده خونه مادرم اینا کلا قرنطینه شده هیچکس خونمون رفت وامد نداره خانوادم هیچ جا نمیرن کلا ایزوله شده ? سراین دکتر رفتناش من انقدر استرس دارم ماهور جون چن ماه دیگه عروسیه خواهرشوهرمنم هست قبل عید که رفتم خونشون ازم تعریف کردن البته بجز جاریم که …. خواهرشوهرم خیلی خوش هیکل وزنش ۵۴ کاپشنشو گرفتم درکمال ناباوری اندازم بود خیلی حس خوبی بود بگذریم که تواین چن ماه برای اینکه چالشای احساسیموسرکوب کنم زحماتمو بر باد دادم ولی به خودم قول دادم برسم ۵۷ ایشالا ایندفعه باهم دیگه به هدفمون میرسیم ❤️
مهدیس هستم
۱۴۰۰/۵/۷، ۰۳:۰۴ عصر
مهدیس جان پس نفخ لوبیا را چیکار کنم؟!!
بچه ها منم ده کیلو باید کم کنم
۱۴۰۰/۵/۷، ۰۳:۴۹ عصر
الان که کروناست اصلا حامله شدن خیلی ریسک داره،همش دکتر و آزمایش و سونو و شاید بیمارستان لازم بشی! من که خیلی میترسم، یه هفته س گوارشم به مشکل خورده،دیشبم یکم بدنم گر گرفته بود، داشتم سکته میکردم شبیه کرونا بود
![]() ![]() من کالری نمیشمارم ولی غذامو کم کردم، برنج ۴-۵ ق میخورم، نون خیلی کم میخورم، فقط پیاده رویم قطع شده که باید از امروز شروع کنم و حداقل تو خونه پیاده روی کنم بچه ها شما دارویی مکملی چیزی مصرف میکنید؟
![]()
۱۴۰۰/۵/۷، ۰۵:۱۹ عصر
ماهور این ترکیب اشتهارو کم میکنه یا سوخت و ساز رو زیاد میکنه؟ من هر از گاهی میل شدید دارم به خوردن! ولی بعضی وقتا اشتهام کور میشه،مثلا الان خیلی دوووس دارم چندتا شیرینی بزنم با چایی :||||||
![]() |